INTERIØR

Duftlys uden duft

Jeg tør godt generalisere, når jeg skriver, at vi kvinder (de fleste af os) elsker duftlys, vores mænd… hmm not so much :-).
Jeg er virkelig som en hamster, jeg hamstre duftlys til mig, og har dem stående alle steder. Selvfølgelig elsker jeg duften, men jeg kunne godt leve uden, hvis min kæreste virkelig stiller sig på bagbenene.
Måske taler jeg fuldstændig for egen regning, når jeg siger, at duften kun er 50% af værdien for mig, når jeg køber et duftlys. Det nemlig ikke kun pga. af den dejlige duft (der er naturligvis også duftlys som jeg ikke synes dufter godt) det er i høj grad også indpakningen af lysene.

Er det bare mig eller synes du også at signalværdien, stemningen og følelsen af at have tændt duftlys giver en fantastisk følelse af wellness, meditation, noget spirituelt, yoga-vibes og noget eksklusivt? F.eks. er jeg ret vild med Paia Copenhagens lys. Designet af de tykke glas, de smukke farver det lækre label synes jeg bringer noget ekstra ind i vores hjem.

  PAIA COPENHAGEN
  Our soy candles are designed to look perfect in your home,
  whether it is styled minimalistic or bohemian chic, while still
  taking care of the environment.

  Paia Copenhagens duftlys er lavet af soya, så faktisk er de perfekte til at understøtte hele den der wellness-hat jeg prøver at putte det hele ind under. Soya er nemlig miljøvenligt.

  UNTITlED No – Duftlys uden duft
  Paia Copenhagen er godt klar over, at der er nogle, der ikke bryder som om duftlys, men elsker følelsen og stemingen i det visuelle udtryk som duftlys giver. Derfor har de som en nyhed nu lanceret kollektionen: ‘ UNTITLED No’ duftlys uden duft i den samme smukke indpakning som de er kendt for. Genial nyhed til dig der er vild med duftlys, men ikke bryder sig om at de dufter … 😉

  En rolig eftermiddag alene hjemme, en varm kop te, blid musik og en god bog, lyder hyggeligt ikke? Jeg mangler lige at tænde et duftlys med eller uden duft for at komme helt i den rigtig stemning:-)

  Paias duftlys kan købes her

  GOD DAG<3

  Billederne er stylet af yours truly og Camilla Høeg (HØEG+MØLLER) fotograferet af Søren Staun

  You Might Also Like

  No Comments

   Leave a Reply