DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Gaveidéer (Gift ideas)

Personlig Fødselstavle – Dagens Poster

Dagens poster er ret unik, -en perfekt gaveidé til de nybagte forældre. Barnets personlige fødselstavle er et genialt og enkelt koncept, som går ud på, at du bestiller en personlig plakat udfra det nyfødte barns højde. Illustrationen bliver tilpasset barnets højde i størrelsesforholdet 1:1. Endvidere fremkommer barnets navn, højde, vægt, fødselsdag og tidspunkt på plakaten.

Personlig Fødselstavle - Dagens Poster

Illustrationen er smukt skitseret, tidsløs og tilpas enekel så den passer i alle hjem, og kan mikses med alle stilarter, hvilket gør det endnu nemmere at give den i gave. Jeg synes den er super smuk, og kunne da godt overveje at købe en til hver af mine børn. Har man flere børn kan man vælge at få spejlvendt den ene illustration så de kan hænges sammen.

Personlig Fødselstavle - Dagens Poster

Plakaten måler 50×70 cm. og koster 550 kr. Du kan bestille den her: personligfodelsetavla.se

 

English recap:

Today’s poster is the perfect gift for new parents. The child’s personal birth board is a brilliant and simple concept. You order a personalized poster based on the newborn child’s height. The illustration is adjusted so it fits  the child’s specific measure in the scale of 1:1. The child’s name, height, weight, birthday and time of birth also appears on the poster.

If you have several children, you can choose to mirror the one illustration so they can hang together. For more information visit personligfodelsetavla.se

Personlig Fødselstavle – Dagens Poster
Artikel
Personlig Fødselstavle – Dagens Poster
Beskrivelse
Dagens poster er ret unik, -en perfekt gaveidé til de nybagte forældre. Barnets personlige fødselstavle er et genialt og enkelt koncept, som går ud på, at du
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kristina
  marts 6, 2014 at 13:01

  Aj hvor er den fin, og et virkelig dejligt alternativ til alle de fødselstavler der florerer på nettet lige nu, hvor der bare er en masse tekst…. (Og som jeg, undskyld sproget, synes er r..kedelige) Denne her kunne godt få plads hjemme hos os 🙂

 • Reply
  mia baadsgaard
  marts 6, 2014 at 19:07

  Jeg kan ikke få linket til at virke.. Er det bare mig?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 6, 2014 at 20:01

   Ved ikke hvad der var galt men det virker nu… tak for tippet:-)

Leave a Reply