INTERIØR Kontoret (Office) Mand til Mand

Hjemmekontoret del. 2 – The essentials

Hjemmekontoret del. 2 – The essentials

I sidste uge skrev jeg om det perfekte bord til hjemmekonteret, så du kan få øget produktiviteten, når du sidder derhjemme og arbejder. I dag vil jeg så fokusere på kontortilbehør, der giver dig det helt rette arbejdsmiljø, så du får mulighed for at arbejde effektivt uden alt for mange forstyrrelser.

Organisering

Jeg mener, at der er en tydelig sammenhæng mellem organisering og ens produktivitet, og du skal som minimum kunne fordele dit rod i forskellige kategorier.Hjemmekontoret del. 2 – The essentials Det er derfor essentielt med en arkivbakke/skuffe så du kan holde et ryddeligt skrivebord og hurtigt kan finde de ting du leder efter.

Den første arkivskuffe (til højre) er fra butikken NotreDame og er en super lækker, enkel og praktisk måde at organisere dine A4 papirer på. Personligt kan jeg godt li’, at man kan få gemt sine ting helt af vejen nede i en skuffe, og så kan man jo godt have en lille rode-skuffe med diverse småting, der elleres ville flyde på bordet.

 

 

Hjemmekontoret del. 2 – The essentials

Er du typen, der er lidt bedre til at holde styr på dine sager er arkivbakken fra Onefortythree en rigtig lækker løsning. Et dejligt let design der kan fås i 3 forskellige træsorter, eg, teak og valnød. Jeg har valgt at tage bakken i valnød med, da jeg synes den mørke farve giver et fedt råt look.

 

 

 

 

 

 

Den perfekte serie

Jeg vil også gerne fremhæve en serie af kontortilbehør som jeg synes er helt fantastisk gennemført, og giver dit kontor et enkelt og lækkert udtryk. Serien er fra det Amerikanske mærke Grovemade.com og består af 8 håndlavede produkter lavet af kvalitetstræ og læder.

Serien fås både i en mørkere version i valnødtræ og en lysere ahorn, men valnøddetræet og det mørke læder spiller bare super godt sammen – virkelig en fed serie, der giver et komplet og stilfuldt skrivebord.

Hjemmekontoret del. 2 – The essentialsHjemmekontoret del. 2 – The essentials

 

Hjemmekontoret del. 2 – The essentialsAt koncentrere sig kan være svært, når du har distraktioner blot et par skridt væk, men en god måde at holde fokus, er ved at give arbejdsområdet en behagelig stemning. Find nogle små grønne planter, lidt sprød musik til at give dig et spark ind i den rette stemning. Er det ikke nok med computerhøjtalerne eller er dit hjemmekontor i stuen, så gi’ dit skrivebord en upgrade med en Tivoli radio med Bluetooth, der uden problemer kan blæse hele stuen op eller give dig en pause med et nummer på fuld knald.

 

Håber det gav jer lidt inspiration til kontoret – Forsat god søndag!

Hjemmekontoret del. 2 – The essentials
Artikel
Hjemmekontoret del. 2 – The essentials
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Berit - Muselil.dk
  september 14, 2014 at 10:38

  Wow, fantastisk indlæg. Jeg er ved at arbejde på at få skiftet vores skrivebord og få lidt mere orden på det. Lige nu er det simpelt hen bare for småt, og der mangler i den grad skuffer til både papir til printeren og alle de små-ting man nu har. Kæresten spiller på sin pc af og til, så der er jo både høretelefoner og controller på bordet. Kunne være rart, at få en fast plads til de ting. Vi har et glashoved til høretelefonerne, så den skal bare have en bedre plads 🙂

 • Reply
  jurou
  december 16, 2015 at 13:33

  amazing stuff I got lamp and wool case for mac 😉 but was expensive no I got one ipad case from http://cuddle-cuddle.com/ lets see how is it. Happy new year 😉

  I am realy love Scandinavian dizain “:)

Leave a Reply