DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Brain – Dagens Poster

Umiddelbart en lidt utiltalende titel til Dagens Poster, som jo er så fin og feminin. Jeg havde nok valgt at døbe den noget andet, noget mere sødt.

Fortryllende synes jeg er det rette ord, det er i hvertfald det jeg tænker, når jeg ser på denne smukke kvinde illustreret af Valero Doval

Brain - Dagens Poster

A little unappealing title for Today’s poster, which is so delicate and feminine. I would probably have chosen to call it something else, something more sweet. Enchanting I think that’s it the right word, that’s the word that comes to mind when I look at this beautiful woman illustrated by Valero Doval

 

 

Brain – Dagens Poster
Artikel
Brain – Dagens Poster
Beskrivelse
Umiddelbart en lidt utiltalende titel til Dagens Poster, som jo er så fin og feminin. Jeg havde nok valgt at døbe den noget andet, noget mere sødt. Fortryllende
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply