INTERIØR Køkkenet (Kitchen) Uncategorized

Den hotte vinreol… -findes den?

(For English scroll down)
Hvis der er et møbel jeg virkelig ikke bryder mig om, så er det vinreolen…. jeg bryder mig ikke om tanken om at udstille min vin ( -det er nok en kvindeting), i hvertfald ikke via de vinreoler jeg er blevet præsenteret for gennem tiden. Og JO, jeg har selv haft diverse vinreoler i mit hjem gennem tiden,- dengang hvor det var “moderne”.

Findes der overhovedet en hot vinreol? indtil for lidt siden ville mit svar have været NEJ, men så fik jeg en mail fra STACT, og jeg må indrømme, at den er da bestemt ikke tosset denne løsning som STACT har designet. Jeg siger ikke, at jeg skal til at have vinreolen tilbage i stuen, meeeeeen hvis min kæreste nedlægger veto, så ville denne være helt okay!

Hvad synes du om STACT?

Den hotte vinreol… -findes den?

Vinreolen købes i moduler med plads til 9 flasker på hver. Den monteres på væggen ved hjælp af skinner, og du kan stille og rolig samle nye moduler og hermed udvide reolen i takt med, at din vinsamling stiger. Frem til 1. april kan du købe STACT med 10% rabat – læs mere her: stact.dk

Den hotte vinreol… -findes den?

STACT er også ret elegant og rå på restauranter og barer

Den hotte vinreol… -findes den? Den hotte vinreol… -findes den? Den hotte vinreol… -findes den?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A HOT WINE RACK

If there is a piece of furniture I really don’t like, it’s the wine rack …. I really don’t like the idea of ​​exhibiting my wine, at least not through the wine racks I’ve seen over the years. And yes, I myself have had lots of wine racks in my home through time – the time when it was “modern”.

Are there any hot wine racks out there? until a little while ago, my answer would have been no, but then I got an email from STACT, and I must admit, that this is actually a pretty cool solution! This wine rack is called STACT and it is sold in modules with room for  9 bottles. STACT is mounted on the wall using rails, and you can add new modules and thereby extend the rack as your wine collection increases. Until the 1st April you can buy STACT with 10% discount – read more here: stact.dk

What do you think?

Den hotte vinreol… -findes den?
Artikel
Den hotte vinreol… -findes den?
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Helle
  marts 19, 2014 at 11:05

  Stact er flot!
  Hos os fungere Muuto’s Oto100 reolen med de runde ringe perfekt som vinreol.
  Dog ikke i stuen 🙂 og med mindre antal ringe end den er født med.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 19, 2014 at 11:35

   God idé:-)

Leave a Reply