Kontoret (Office) Mand til Mand

Hjemmekontoret – del 1.

At arbejde hjemmefra lyder næsten altid som en god idé, men jeg ender næsten altid med at spilde det meste af tiden i sofaen foran Tv’et, efter jeg har overbevist mig selv om at jeg sagtens kan koncentrere mig med fødderne oppe og en varm computer balancerende på lårene.

De næste par søndage vil jeg derfor fokusere på hjemmekontoret, så du kan få skabt et fedt produktivt arbejdsmiljø uden alt for mange afbrydelser – og tro mig, der skal bare en smule til.

Det siger næsten sig selv, et funktionelt skrivebord er temmelig afgørende for produktiviteten på ”kontoret”. Størstedelen af tiden er det faktisk ikke muligt at se mit kontorbord for alverdens ting og sager (sikker på eller håber, at der er nogen derude der kender til dette) og det bliver derfor hurtigt uoverskueligt at få plads til at arbejde.
Når du vælger dit kontorbord er det derfor vigtigt at overveje, hvilke funktionelle behov bordet skal opfylde, så det bliver et behageligt arbejdsmiljø og ikke bare en opbevaringsplads for breve og aviser.
For mig er det vigtigt, at man nemt kan gemme ting væk fra selve bordpladen, så man har plads omkring sig. Jeg har derfor valgt 3 forskellige kontorborde, der giver dig mulighed for at få en dejlig overskuelig arbejdsplads.

Den første mulighed er fra BoConcept, bordene findes i forskellige størrelser og med indbyggede højtalere, så du kan sætte den helt rigtige arbejdesstemning. Deres lille arbejdsstation er også en super lækker løsning, hvis du bare skal have plads til din computer.

 

Hjemmekontoret - del 1.

Hjemmekontoret - del 1.

 

Dette kontorbord fra Bolia med navnet Arbor er en super fed kombination af forskellige træsorter, der på trods af at være lidt mindre har dejlig meget plads til opbevaring.

Hjemmekontoret - del 1. Hjemmekontoret - del 1.

 

Da jeg forrige uge var på DesignTrade, blev jeg fanget at dette spændende og lidt anderledes skrivebord fra Spant Studio. AA Desk, som bordet hedder, skaber et praktisk arbejdsmiljø ved at have en hylde under selve bordet med stikkontakter til din mobil og computer – smart ikk?

Hjemmekontoret - del 1.

Hjemmekontoret - del 1.Hjemmekontoret - del 1.

 

Næste søndag er temaet kontor-essentials med fokus på en masse lækre gadgets og ekstra småting, så du får et perfekt funktionelt arbejdsmiljø. Forsat Go’ søndag

 

Hjemmekontoret – del 1.
Artikel
Hjemmekontoret – del 1.
Beskrivelse
At arbejde hjemmefra lyder næsten altid som en god idé, men jeg ender næsten altid med at spilde det meste af tiden i sofaen foran Tv’et, efter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply