DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Kniv, ske og gaffel – Dagens Poster

Da jeg i sin tid fik bestikket sådan i fysisk form, lå det flere dage fremme på køkkenbordet. Min datter undrede sig over dette, og spurgte hvorfor i alverden jeg ikke lagde det i skufferne – jeg svarede, at jeg var så glad for det og jeg syntes, at det var synd at noget så smukt skulle ligge i en mørk skuffe. Hun rystede på hovedet, så helt forfærdet ud og udbrød: “jeg skal aldrig være voksen”

Der vist ikke en hemmelighed, at jeg har en stor kærlighed til det prisvindende Grand Prix bestik af Kay Bojesen – i så fald er det netop blevet ret meget mere tydeligt i mit hjem – jeg har nemlig fået Kniv, ske og gaffel i ramme og den hænger det eneste rigtig sted – nemlig i mit køkken.

Da jeg i sin tid fik bestikket sådan i fysisk form, lå det flere dage fremme på køkkenbordet. Min datter undrede sig over dette, og spurgte hvorfor i alverden jeg ikke lagde det i skufferne – jeg svarede, at jeg var så glad for det og jeg syntes, at det var synd at noget så smukt skulle ligge i en mørk skuffe. Hun rystede på hovedet, så helt forfærdet ud og udbrød: “jeg skal aldrig være voksen”. Ha ha ha, der er så meget børn ikke forstår! Bestikket kom dog i skuffen, det kunne jo, som min kloge datter påpegede, kke ligge og optage køkkenbordsplads.

Med denne historie er det soleklart at jeg begejstret klappede i hænderne da jeg så mit bestik på print! – Haps, et stk. til mig, op på væggen og jeg kan nu nyde det hver dag.

Plakaten er netop havnet i webshoppen sammen med flere flotte plakater af Kay Bojesen, kig forbi: kaybojesen.dk

Kniv, ske og gaffel - Dagens Poster

Kniv, ske og gaffel – Dagens Poster
Artikel
Kniv, ske og gaffel – Dagens Poster
Beskrivelse
Da jeg i sin tid fik bestikket sådan i fysisk form, lå det flere dage fremme på køkkenbordet. Min datter undrede sig over dette, og spurgte hvorfor i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply