Grey & yellow mode

Grå og gule nuancer er to farver som matcher hinanden rigtig lækkert. Gule nuancer, lige fra pastel til karry gul er hotte i boligindretningen lige nu. Grå er en basefarve og kan derfor mixes med stort set alle farver.
Jeg har fundet lidt grå og gule lækkerier, jeg er selv rigtig begejstret for billedet af det fine børneværelse lige herunder.

God lørdag til jer alle

Grey & yellow mode

Grey & yellow mode

Grey & yellow mode

Grey & yellow mode

Skøn idé at male bondegårdsdyr i fede farver og dekorere dem med prikker, striber, blomster eller tern. Skønt look i sættekassen eller på den lille boghylde.

Grey & yellow mode

Source: designsponge.com,, daintysquid.blogspot.com4.bp.blogspot.comblog.holamama.es
Grey & yellow mode
Artikel
Grey & yellow mode
Beskrivelse
Grå og gule nuancer er to farver som matcher hinanden rigtig lækkert. Gule nuancer, lige fra pastel til karry gul er hotte i boligindretningen lige nu. Grå er en
Forfatter
Boligcious

5 Comment

 1. Er helt vild med denne side !

  http://www.natasjasunivers.blogspot.com

 2. Hvor er de fine lamper på billede 1 fra?

  • Hej Louise, jeg har prøvet tidligere at finde en forhandler af lamperne, men forgæves. Du må finde en god veninde eller familiemedlem som er er ferm med et par strikkepinde. Så kan du trække strikken over et par lampeskærme:-)

   Kh. Malene

 3. Hvor er den lækre sofa på billede 2 fra? Jeg er helt forelsket : )

  • Hej Janni, Uhhh ville ønske jeg kunne hjælpe dig her, men jeg har ikke kunne finde frem til det. Det er gammelt indlæg. Sofakompagniet.dk har noget der minder om, tjek det, og det er altså sofaer til billige penge:-)

Leave a Comment

Email (will not be published)