HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) Stue (Livingroom)

Smuk snehvid spisestue

Smuk snehvid spisestue. Nyt og gammelt mikset smukt sammen. Oliventræet, guldspejlet og læderstolen bringer varme og skønhed ind i rummet. Jeg er vild med parkbænken som spisebænk, her kunne jeg godt nyde et lækkert måltid og jeg forstiller mig at her er endnu smukkere ved juletid.

Smuk snehvid spisestueSmuk snehvid spisestue

Smuk snehvid spisestue

Smuk snehvid spisestueSource: Bo-laget.se

Beautiful snow-white dining room. New and old mix beautifully together. The olive tree, gold mirror and leather chair brings warmth and beauty into the room. I love the park bench as table bench, here I could enjoy a delicious meal and I imagine, that this dining room is even more beautiful at Christmas.

Smuk snehvid spisestue
Artikel
Smuk snehvid spisestue
Beskrivelse
Smuk snehvid spisestue. Nyt og gammelt mikset smukt sammen. Oliventræet, guldspejlet og læderstolen bringer varme og skønhed ind i rummet. Jeg er vild med parkbænken som
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply