Blog TAKE OVER INTERIØR KIDS Uncategorized

TAKE OVER: MERE TID – til de ting der virkelig betyder noget!

(Give away sidst i indlægget)

Kære Boligcious læser. Mit navn er Anne Ambo, og jeg står bag virksomheden Ugeplan.dk, der leverer personlige og stilrene ugeplaner til den travle familie (og virksomhed). Du kender det nok, den travle hverdag, der nærmest spiser sig ind på dig. Tid er blevet en luksusvare. Vi vil så gerne leve i nuet, men hvor er det dog svært at kombinere med alle vores aktiviteter, pligter og gøremål.

TAKE OVER: MERE TID - til de ting der virkelig betyder noget!

 

Min ugeplan er ikke et mirakel. Faktisk er ideen ret simpel, men designet er stilrent og udført i en høj kvalitet. Du får det lækre med det praktiske. Ugeplanen er som et møbel, og den bliver hurtigt familiens naturlige samlingspunkt i hjemmet. Fra sin plads på væggen giver den hele familien et godt overblik over ugen. Den forsvinder ikke i en skuffe, og den er heller ikke noget hunden pludselig æder eller små dejlige børnefingre river i stykker. Ej heller kræver den et login eller synkronisering, det er dejlig nemt, og du skal kun bruge en tusch.

TAKE OVER: MERE TID - til de ting der virkelig betyder noget!

Ugeplanen er med til at skabe de små pusterum i hverdagen. Det visuelle billede ugeplanen giver, gør det muligt for dig at fange tidsrøverne og giver dig anledning til at prioritere ugens aktiviteter og gøremål anderledes. Når du har styr på alt der skal ske og på alle de kedelige rutiner, kan du skabe mere tid til de ting, der virkelig betyder noget for dig og dine!

TAKE OVER: MERE TID - til de ting der virkelig betyder noget!

Ugeplanen leveres i 5 standard størrelser, men du kan også selv vælge størrelse. Du laver den på mit website eller jeg kan designe den for dig, hvis din familie har helt specielle ønsker eller behov knyttet til jeres ugeplan. Du kan også lave den som en dagsplan eller månedsplan. Ja, enkelte har endda valgt at lave den som en årsplan. Yderligere kan du vælge, om der skal være billede eller kun tekst på din ugeplan. Alt dette gør din ugeplan personlig, unik og i sidste ende inspirerende at kigge på.

TAKE OVER: MERE TID - til de ting der virkelig betyder noget!

 

Er du interesseret i at vide mere kan du besøge mig på https://www.facebook.com/Ugeplan.dk og http://www.ugeplan.dk, eller sende mig en e-mail på anne@ugeplan.dk. I hele november er der 20% julerabat på alle mine ugeplaner og dørskilte.

 

Ugeplan Give Away!

Her og nu har du som Boligcious læser mulighed for at vinde din helt egen ugeplan fra Ugeplan.dk. Præmien er en 50×50 cm ugeplan i plexiglas til en værdi af 990,- (porto betales af vinderen). Du deltager ved at skrive en kommentar til dette indlæg om, hvordan du og din familie vil bruge jeres ugeplan. Denne Give Away slutter ved midnat søndag d. 23. november. Held og lykke til dig!

Tak for din opmærksomhed, håber at du synes det var din tid værd!

Smil fra Anne i Ugeplan.dk

TAKE OVER: MERE TID - til de ting der virkelig betyder noget!

TAKE OVER: MERE TID – til de ting der virkelig betyder noget!
Artikel
TAKE OVER: MERE TID – til de ting der virkelig betyder noget!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

89 Comments

 • Reply
  Henriette // Blondinemor
  november 21, 2014 at 09:18

  Sikke flotte kalendere! Vi får i allerhøjeste grad brug for en planner. Jeg starter op efter barsel, fodbold starter for både far og ældstebarnet OG så alle de andre ting man skal passe som familie. Vores kalender er min bibel, og har æresplads midt i køkkenet 🙂

 • Reply
  superheltemor/kim
  november 21, 2014 at 10:11

  sådan en kunne vi godt bruge, i en hektisk hverdag, med fire unger der skal til alt muligt – og så er den endda pæn!

 • Reply
  Anne Marie
  november 21, 2014 at 10:13

  Vi er en familie på 5, så for at vores hverdag skal fungere, er det nødvendig med en kalender. Det er vigtigt at kalenderen hænger så alle kan se den. På den måde ved vi hvad de andre går og laver!

 • Reply
  Camilla Ravn Christiansen
  november 21, 2014 at 10:13

  Denne ugeplan ville gøre vores hverdag MEGET lettere, ikke mere dobbeltaftaler eller glemte middagsaftaler:) Vi har en papirkalender, men den kan ikke hænge. – Den her ville både være praktisk og pynte. Dejlig julegave;)

 • Reply
  Helene Træholt
  november 21, 2014 at 10:52

  Vi vil bruge ugeplanen til at gøre ugens planer mere tydelige, og se hvad vi har af spændende ting i fremtiden vi kan gå og glæde os til

 • Reply
  Laila D H
  november 21, 2014 at 11:08

  Mig og familien vil bruge den til at skabe overblik over vores utroligt stressede hverdag. Med en søn der er super sensitiv, så kunne det være lækkert at give ham overblik over hverdagene, da han har det svært med uforudsete hændelser 🙂

 • Reply
  Julie Emilie
  november 21, 2014 at 11:10

  Min svigerfamilie har en ugeplan, som jeg har været forelsket i siden første gang jeg så den. Det skyldes nok mig planlægnings gen. Nu er jeg så heldig at jeg har købt min første lejlighed. Ugeplanen kan forhåbentlig være det værktøj som kan gøre det nemmere at overskue alle mine planer og gøremål.

 • Reply
  Camilla Vennegaard
  november 21, 2014 at 11:22

  I en verden med ADHD + div er en ugeplan fuldstændig essentiel til at skabe overblik og forudsigelighed. Så hurra for en pæn en af slagsen 🙂

 • Reply
  Sussie Johanne
  november 21, 2014 at 12:12

  Weee de er så mega fede. Jeg ville klart bruge den til at skabe endnu mere overblik i hverdagen. Men kan vel aldrig få for meget 😉

 • Reply
  pia sroka
  november 21, 2014 at 12:30

  Jeg vil bruge den til at planlægge ugens planer, vi er 5 i familien og det kan nogle gange være svært at huske hvad alle skal i løbet af ugen. 🙂

 • Reply
  Lina Lissner
  november 21, 2014 at 13:22

  Da jeg indenfor de sidste halvandet år er blevet mor til to dejlige drenge har jeg pludselig fået behov for en lidt mere struktureret hverdagen end før familielivet. Ugeplanen vil være en kæmpe hjælp og skal selvfølgelig hænge i køkkenet hvor vi spiser og hygger sammen.

 • Reply
  Sarah
  november 21, 2014 at 13:55

  Jeg ville elske at få lov til at hænge sådan en vidunderlig ugeplanner op derhjemme, det ville kunne skabe større overblik over hverdagens gøremål i en familie der snart tæller 5.

 • Reply
  Nadia
  november 21, 2014 at 16:25

  Med 3 børn og alle deres interessser og en mand med et rejsejob ville ugeplanen være et virkeligt kærkomment værktøj i vores hverdag. Alt for mange aftener går op i logistik og planlægning, hvor man med ugeplanen kunne fikse det en gang for alle om søndagen. Krydser virkelig alle fingre!

 • Reply
  Maria Ørum
  november 21, 2014 at 16:34

  Med mand og 4 børn er der en hel del der skal kordineres, så ville have den hængende i køkkenet, så jeg kunne holde styr på alle mand 🙂

 • Reply
  Ann-Sofie
  november 21, 2014 at 17:17

  Selvom vi kun er en familie på tre ville kalenderen gøre livet en del lettere! Lever sammen med verdens mest ustrukturerede mand, så den ville nok kunne bidrage til lidt ro og orden her på matriklen.

 • Reply
  Susanne Nørrelykke Petersen
  november 21, 2014 at 18:23

  De er super flotte, og i vores lille familie, har vi autisme og ADHD inde på livet, og har en del struktur. Vi har en gammel whiteboard tavle, men den er ærlig talt tudegrim, ved siden af de flotte eksempler her :). Så vi kunne virkelig godt tænke os en ny en

 • Reply
  Lone Larsen
  november 21, 2014 at 18:34

  Den vil være en kæmpe hjælp, så både små og store kommer afsted til det de skal og samtidigt vil den være god at lave madplan på 🙂
  Her er fingrene i den grad krydset 🙂

 • Reply
  Anne S
  november 21, 2014 at 18:43

  Vi har en standard ugeplan hængende, desværre er den ikke særlig køn, så den hænger et ikke særligt synligt sted og virker derfor ikke optimalt…. I en travl hverdag, med børn, arbejde og fritids aktiviteter glemmer vi at kigge på den. Så skulle jeg være den heldige vinder af Annes ugeplan, så skulle den helt sikkert hænge på den mest synlige væg og så alle i familien kan se den og danne sig et overblik over ugens planer for hvert familiemedlem 🙂

  Uhh og vi skulle helt sikkert have en kolonne til praktiske gøre mål, så rengøringsplanen også bliver synlig.

 • Reply
  Anita Slovic
  november 21, 2014 at 18:53

  ååååh ville være så fantastisk at have en nu hvor datteren er starter i vuggestue og jeg starter uddannelse.. ville give så meget glæde i der lille hjem

 • Reply
  Heidi Lund
  november 21, 2014 at 18:54

  Her vil en ugeplan også hjælpe gevaldig.. Planlægning af diverse gymnastik, møder, tandlægen, sygehus besøg osv… Vi har nogle hektiske dage, så den ville hjælpe meget herhjemme ikke mindst at holde styr på vores Madplan 🙂

 • Reply
  Lene
  november 21, 2014 at 18:55

  En ugeplan ville være så skønt at have her hos os og især i det skønne stilrene design 😉 Hverdagen består af 4 x håndbold træning, Crossfit, legeaftaler, kampe hver weekend og diverse aftaler og med kun en voksen i huset, så ville den kunne hjælpe med at gøre hverdagen mere overskuelig

 • Reply
  Asta Øjvind Nielsen
  november 21, 2014 at 19:58

  Perfekt julegave. Tak for tippet.

 • Reply
  Birgitte Henriksen
  november 21, 2014 at 20:28

  Fine ting du har, jeg vil bruge ugeplanen til alle de arrangementer, sport osv vi 3 har.

 • Reply
  Lene Sandgaard
  november 21, 2014 at 21:25

  Når jeg slutter barsel skal der jongleres med en far i forretning, en mor i blandede vagter, hvor pasning tit er nødvendigt og 2 piger som har fritidsinteresser og legeaftaler (ihvertfald den store på 4).

  En ugeplan vil være mere end velkommen

 • Reply
  Lærke
  november 21, 2014 at 21:35

  Jeg har ledt efter en kalender som denne til min kæreste og jeg i meget lang tid! En kalender, som ikke bare er praktisk, men som også pynter på væggen. Min kæreste og jeg har haft mange kommunikations problemer og svært ved at finde tid til aftaler, siden hans studiestart i september. jeg selv arbejder fuldtid plus et deltidsarbejde ved siden af, så det er svært, til tider nærmest umuligt at finde tid til hinanden i hverdagen. Jeg tror en kalender som denne kan hjælpe os med at løse logistik problemerne og dermed udnytte vores tid sammen optimalt.

 • Reply
  Rikke
  november 21, 2014 at 22:25

  Ville elske at have sådan en fin ugeplan.
  Vi laver allerede madplan sammen i familien. Det kunne være skønt at samle det hele et sted med ugens aktiviteter, gøremål, fødselsdage og madplan…

 • Reply
  Medina Færch
  november 21, 2014 at 23:00

  Det er såå fedt at følge ugeplan på facebook – virkelig virkelig fede ideer og stilrene designs !

  Herhjemme er min mand pt på arbejde i Nordsjælland – og vi bor på Falster. Han er hjemme nogle dage og andre dage er jeg nødt til at bede om hjælp fra familie for at få logistikken til at gå op. Jeg slipper fra job tidligst 16:15, så madplan er også nødvendigt, men en søn på 3,5 år

 • Reply
  Rikke H Frost
  november 21, 2014 at 23:07

  Jeg tror, at en ugeplan vil gøre hverdagen mere overskuelig. Generelt i familien men især for vores 9-årige søn, der har adhd og meget svært ved at finde ud af og holde styr på rutiner, planer mv.

 • Reply
  Kirsten Hansen
  november 21, 2014 at 23:40

  Min søn har infantil autisme, så det kunne være rart at få samlet tingene et sted og derved gøre hverdagen/ugen mere overskuelig for ham.

 • Reply
  Louise
  november 21, 2014 at 23:48

  Den ville jeg mægtig gerne vinde. 😀 Min kæreste og Jeg flytter sammen i det nye år, og den ville være en kærkommen ting i vores nye fælles hjem. Vi har mange ugentlige gøremål, begge med fuldtidsstudier, frivilligt arbejde og professionel sportskarrier, ville den være med til at gøre ugen mere overskuelig.

 • Reply
  Camilla Hovej
  november 22, 2014 at 00:10

  Vi vil helt sikkert bruge den til at få et bedre overblik over familiens gøremål <3

 • Reply
  Hanne w
  november 22, 2014 at 04:12

  Fantastisk præmie 😀 er lige sådan én vi mangler herhjemme.. Med 2 børn og 2 voksne, vil den hurtigt blive fyldt ud 😉

 • Reply
  Vibeke
  november 22, 2014 at 06:52

  Vi vil bruge den til at holde styr på hele familiens aftaler. Herudover er det altid rart at have plads til at få noteret ugens madplan også – generelt er jeg en mor med tusinde sedler og noter, og det andet virker bare så meget nemmere og overskueligt :0)

 • Reply
  Maja Andreassen
  november 22, 2014 at 06:59

  Vi ville bruge den til at skabe overblik over familiens aftaler, indkøb og to do liste

 • Reply
  Jette Gad
  november 22, 2014 at 07:06

  I vores familie ville vi bruge ugeplanen til at skabe overblik over familiens 5 medlemmers aktiviteter i dagligdagen. Med skiftende arbejdstider og møder ser vores uger ret forskellige ud-med en ugeplan ville det blive nemt at holde styr på.

 • Reply
  Katrine
  november 22, 2014 at 07:35

  Vi er en familie på fem med mange jern i ilden. Vores tre drenge har mange interesser og udover det en skoledag med flere ting, der skal huskes. Vi forsøger at lære dem selv at holde styr på deres aftaler og her er det en stor hjælp, at få ugen “blæst op”, så den er nemmere at overskue. Vores ene dreng har en autismespektrumforstyrrelse og han har især gavn af, at få planerne visualiseret.

 • Reply
  Maria
  november 22, 2014 at 07:49

  Min datter er særligt sensitiv og har meget brug for at være forberedt på, hvad der skal ske for at kunne håndtere det. Dette ville være en måde at hjælpe hende på, som samtidig ville pynte i hjemmet

 • Reply
  Trine
  november 22, 2014 at 09:48

  Jeg synes efterhånden familen er vokset fra den oblikatoriske hjemmelavede Pixum kalender med børnefotos – og med et nyt hus lige rundt om hjørnet, ville det være dejligt med noget fint og praktisk, der kunne pynte på væggen. Jeg elsker struktur og design, så jeg er fan af alt, der kan forene de to 🙂

 • Reply
  Louise Oest
  november 22, 2014 at 15:41

  Jeg tror alle børnefamilier ville have gavn af en planner, dog har vi ingen herhjemme, da jeg simpelthen ikke kan forlige mig med deres “praktiske” udseende. Dog ville denne passe perfekt ind hos os i køkkenet 😉 jeg tror min mand håber endnu mere end jeg, at vi vinder 🙂

 • Reply
  Louise Reistrup
  november 22, 2014 at 20:07

  Jeg vil bruge den til at holde styr på familiens aktiviteter og madplan. Vi bruger madplan meget, og lige nu er det bare på en lap papir. Det ville være perfekt at have en lækker tavle, tilpasset til ens familie, og kunne skrive hvad menuen stod på 🙂

 • Reply
  Miatilda Andersen
  november 22, 2014 at 20:13

  Jeg er vild med dine kalendre.. Elsker konceptet og designet, og ville elske at have den hængende.
  Her i familien er vi to autister, og derfor er struktur og overblik alfa omega. Det giver ro, og glæde.. Og så er der min stakkels kæreste, som tålmodigt navigerer det minefelt det til tider er, at bo sammen med os. Han ville også elske overblikket, om ikke andet så får at minde os andre om det. 🙂
  Miatilda A / aimlovelive@gmail.com

 • Reply
  Heidi Fjeldsted
  november 22, 2014 at 20:36

  En familie på fem med masse af planer og fart på har hårdt brug for en stil ren og flot ugeplan. Vi forsøger os med hjemmelavede planer men det giver bare ikke det store flotte visuelle overblik for os alle som Anne Ambos ugeplan vil gøre..

 • Reply
  Connie A
  november 23, 2014 at 07:58

  Vi er kun 2, så vi vil helt klart bruge den til madplan 🙂

 • Reply
  Annika Jonsveinsdottir
  november 23, 2014 at 08:15

  En familie på fire hvor begge børn har hver deres fritidsaktiviteter, legeaftaler, etc., mand med rejsejob og mor der skal i gang med specialet efter jul, og samtidig er den person der forsøger at have overblikket over alle ugens aftaler. Her er sådan en planner være en uvurderlig hjælp, og hvor ville det være skønt at vinde sådan en lækker en af slagsen!!

 • Reply
  Charlotte Hansen
  november 23, 2014 at 08:15

  Jeg har i årevis haft svært ved at finde en pæn familiekalender, som kan hjælpe med at bevare overblikket i min flyvske familie, så jeg har indtil nu selv lavet og printet den. Meeen det skal vist være slut nu, så flyt gerne indtil mig du stilige kalender!!

 • Reply
  Vindahl
  november 23, 2014 at 08:26

  En kalender skaber ro i en travl familie, specielt når ens mand har hukommelse som en si;) Jeg ville elske at udfylde kalenderen hver søndag og vågne op mandag morgen og vide at i denne uge er der styr på sagerne:)

 • Reply
  hanne
  november 23, 2014 at 08:27

  Uh hvor er den flot! Sådan en ønsker jeg mig til når jeg starter på job om lidt så jeg kan holde styr på Twincesserne, storebror og forældre 🙂

 • Reply
  Karina Kjersgaard
  november 23, 2014 at 08:41

  I vores familie på 7 har vi brugt diverse kalendre til at hænge på væggen i en krog i køkkenet. Denne fede kalender ville få ærespladsen i vores nye lejlighed 🙂

 • Reply
  Christina Toxværd
  november 23, 2014 at 08:41

  Jeg vil elske at hænge denne flotte kalender op i vores køkken, så er det slut med kærestens dårlige undskyldninger om om glemte aftaler.

 • Reply
  Mia EE
  november 23, 2014 at 08:44

  Den ville være perfekt til vores travle lille familie, med to forældre der godt kan lide at dyrke Triathlon, farmand det skal lave ironman, så ville den være perfekt til at få skrevet alle de ting vi skal ned, og ekstra bonus er at vi slipper for grimme papkalendere 🙂

 • Reply
  Laura
  november 23, 2014 at 08:53

  Familien tæller snart fire, og selvom der inden så længe er barsel for mit vedkommende, bliver det ikke nemmere at holde styr på en travl families mange aktiviteter og aftaler. Først holder ammehjernen sit indtog, hvor man glemmer selv de mest simple ting, dernæst begynder de små diskussioner om, hvem der har ret til at gå ud til hvilken aftale midt i barnegråd og bleskift (“jamen, det har jeg jo sagt til dig for lang tid siden, at jeg skal!” eller “jeg har jo altid en aftale den første torsdag i måneden. Hvorfor lægger du så en aftale oven i det?”).
  Vi har prøvet at køre det digitalt – kun for at erkende, at vi har brug for noget, der hænger i køkkenet, og som vi begge får set i lige høj grad, så vi sammen kan ajourføre både individuelle og fælles aktiviteter.

 • Reply
  Laura
  november 23, 2014 at 08:53

  Familien tæller snart fire, og selvom der inden så længe er barsel for mit vedkommende, bliver det ikke nemmere at holde styr på en travl families mange aktiviteter og aftaler. Først holder ammehjernen sit indtog, hvor man glemmer selv de mest simple ting, dernæst begynder de små diskussioner om, hvem der har ret til at gå ud til hvilken aftale midt i barnegråd og bleskift (“jamen, det har jeg jo sagt til dig for lang tid siden, at jeg skal!” eller “jeg har jo altid en aftale den første torsdag i måneden. Hvorfor lægger du så en aftale oven i det?”).
  Vi har prøvet at køre det digitalt – kun for at erkende, at vi har brug for noget, der hænger i køkkenet, og som vi begge får set i lige høj grad, så vi sammen kan ajourføre både individuelle og fælles aktiviteter.

 • Reply
  Kirsten Aakerman
  november 23, 2014 at 09:04

  Ville give den til min søn og svigerdatter der prøver at få tiderne til at hænge sammen med skiftende arbejdstider for den ene og meget rejseri for den anden.

 • Reply
  Heidi
  november 23, 2014 at 09:05

  Musthave i en sammenbragt familie på 5! Kan rigtig godt lide stilen, i forhold til andre familiekanlendre, fx dem i papir fra boghandlen, som egentlig fungerer super fint, men bare slet ikke passer ind i vores hjem! Fingre og tær krydses for at den kan blive vores 🙂

 • Reply
  Christina dEgnebolig
  november 23, 2014 at 09:06

  Med skiftende arbejdstider, barn aktiviteter , arrangementer er en kalender et must. Vi notere alt for at få vores dag til at hænge sammen. Og så manden kan se hvad vi skal lave tiladtensmad

 • Reply
  Rikke
  november 23, 2014 at 09:11

  Vil bruge den hver eneste morgen i fællesskab hele familien til st få overblik over dagen. Hvem afleverer børn, hvem henter, fritidsaktiviteter, hvem handler, hvem laver mad, møder osv. Ville elske at have sådan en fed tavle….

 • Reply
  Rikke Langhorn
  november 23, 2014 at 09:38

  Den vil være guld værd for os da min mor lider af en kronisk sygdom der gør at hun ikke husker så godt. Derfor ville en planner til hende være det bedste da vi andre ikke skal gå og huske hende på ting vi andre skal. Det er nemt lige at skrive det på også sige til hende at hvis hun er i tvivl om hun har glemt noget så se på planneren.

 • Reply
  Camilla Bøje
  november 23, 2014 at 09:45

  De er flotte. Jeg vil bruge den som månedsplan til at holde styr på familielivet (vi er 5). Den vil hænge perfekt i vores entré til højre for døren ud til køkkenet, hvor vi går forbi mange gange dagligt, da gangen forbinder stue, køkken og trappen op til værelserne.

 • Reply
  Marlene Høj
  november 23, 2014 at 09:47

  Jeg vil bruge den til at skabe overblik og struktur i vores hverdag. Vores familie består af to voksne og tre børn, så der er altid aftaler.
  Min 13-årige dreng fik diagnosen Aspergers syndrom i juli og jeg kan mærke at struktur og overblik bliver mere vigtig for ham, jo ældre han bliver. Bl.a. havde han glemt en aftale med tandlægen i denne uge. Han glemmer let de ting, han ikke synes er vigtige.
  Ugeplanneren vil blive et værdsat redskab i vores hjem!

 • Reply
  Trine Lykke
  november 23, 2014 at 09:47

  Min yngste fylder to i dag

 • Reply
  Jane Marie Lykke
  november 23, 2014 at 09:49

  Kæreste Bollgcious og ugeplan.dk
  Hvordan kan det lade sig gøre at disse smukke kaldendre kan gå min næse forbi?! DET ER LIGE DEN VI MANGLER! Vi er en familie på 4, og mit hoved er tilrider meget fyldt også misser jeg altså den VIGTIGE detalje at videregive detaljerne til min bedre halvdel. Pt bruger vi papir og plyant, og tro mig det papir bliver væk et utal af gange i løbet af ugen for madplanen står også derpå. Men denne her kalender er fri for fedtede fingre, madrester men derimod FLOT på væggen i køkkenet. Håber vi bliver de heldige, og kan få orden i planerne!

 • Reply
  Jane Marie Lykke
  november 23, 2014 at 09:50

  Kæreste Bollgcious og ugeplan.dk
  Hvordan kan det lade sig gøre at disse smukke kaldendre kan gå min næse forbi?! DET ER LIGE DEN VI MANGLER! Vi er en familie på 4, og mit hoved er tilrider meget fyldt også misser jeg altså den VIGTIGE detalje at videregive detaljerne til min bedre halvdel. Pt bruger vi papir og plyant, og tro mig det papir bliver væk et utal af gange i løbet af ugen for madplanen står også derpå. Men denne her kalender er fri for fedtede fingre, madrester men derimod FLOT på væggen i køkkenet. Håber vi bliver de heldige, og kan få orden i planerne!

 • Reply
  Jane Marie Lykke
  november 23, 2014 at 09:51

  Hilsen Familien som søger struktur over hverdagens planer

 • Reply
  Trine Lykke
  november 23, 2014 at 09:52

  Min yngste fylder to i dag

 • Reply
  Birthe Rostgaard Nygaard
  november 23, 2014 at 10:05

  Jeg vil give den til min mand. Det er ham, som har styr på, hvornår jeg skal i kemoterapi, til skanning, til Krop og kræft, til lægesamtaler og ikke mindst hvad han selv har behov for at deltage i, så han bliver tanket op selv. Og ikke mindst, hvornår han har brug for hjælp i dagligdagen af resten af familien. Jeg håber, at han vil hænge den op i vores køkken/spiseafdeling. Den er bare så flot og jeg kan måske selv overskue, hvad jeg skal i løbet af måneden.
  Krydser fingre og ønsker en dejlig julemåneden.

  Mvh. Birthe Rostgaard Nygaard

 • Reply
  Nicoline Lehrskov
  november 23, 2014 at 10:09

  Med en selvstændig mand, med job halvt i Kbh og halvt herhjemme, et barn der elsker at have legeaftaler og går til gumnastik og snart en lille ny med alt hvad det indebærer af mødregruppe, babysvømning osv. Så vil vi helt klart bruge kalenderen til at hele familien får ro omkring, hvad ugen bringer og hvornår vi har hyggelige hjemmestunder sammen allesammen! ❤️

 • Reply
  Louise Johansen
  november 23, 2014 at 10:25

  Efter jeg har været sygemeldt med stress, depression og angst i halvandet år har jeg brug for en struktureret hverdag… og særligt nu hvor jeg er i gang med at arbejde mig op i tid og få gang i fritidslivet igen. Derfor kunne det være lækker med en smuk planner til at ‘holde styr’ på min hverdag i stedet for et A4 papir på køleskabet 🙂

 • Reply
  Mia Nielsen
  november 23, 2014 at 10:37

  Sikke en fantastisk ide, hvor ville sådan en flot kalender pynte hos os. Vi prøver så småt at få tingene organiseret ved hjælp af en hjemmelavet ugeplan, som lige nu ikke pynter særlig meget i mit lille køkken og egentlig ikke bliver kigget særlig meget på. Jeg er sikker på, at dette design vil pynte op og hjælpe os til at huske alt det, vi ikke må glemme i hverdagen ;). Krydser fingre for en tidlig hjælp-til-mor-julegave ;). Go’ søndag!

 • Reply
  Rikke Kildeby
  november 23, 2014 at 10:54

  Vi er en typisk familie på 2+2, som har en hektisk hverdag med skole, job, sport osv. Vi vil hænge den i vores nye køkken og bruge den flittigt til at styre og navigere i hverdagen og sikre overblik….

 • Reply
  Kia Wilkenloh
  november 23, 2014 at 10:54

  Når man er to meget sociale mennesker, som elsker at have venner på besøg, som lige er flyttet sammen, kan det nemt ende med dobbeltbooking, fordi vi pludselig har dobbelt så mange planer. En plan over alle vores planer ville være fantastisk, så vi ikke skal tjekke hinandens kalender hver gang der skal arrangeres noget. Og så er de jo virkelig flotte! 🙂

 • Reply
  jukas augustsen
  november 23, 2014 at 10:59

  Som bestyrelsesmedlem, forældrerådsmedlem, pædagog og far til 3 drenge ville den planner være en hjælp fra himlen !

 • Reply
  Vicki
  november 23, 2014 at 11:05

  Hej. Vi kunne godt bruge en flot kalender når vi flytter i vores nye hus til januar. Der vil den passe perfekt ind 🙂

 • Reply
  Natasha Ross-Dagø
  november 23, 2014 at 11:14

  Jeg ville bruge den, så mine drenge kan få et overblik over deres hverdag, da de begge har brug for struktur i dagligdagen.
  Krydser fingre for at vi er heldige..

 • Reply
  F. Madsen
  november 23, 2014 at 11:20

  Vi vil have den hængende i køkkenet, hvor den forhåbentligt kan hjælpe os med at skabe overblik

 • Reply
  Pia Hansen
  november 23, 2014 at 11:34

  MED EN FAMILIEN DER IKKE ALTID ER HJEMME PÅ SAMME TID vil det være lækkert med en kalender der viser hvem der skal vhad og hvornår så alle kan følge med

 • Reply
  Michael Heimark
  november 23, 2014 at 11:54

  Vi vil bruge den til aftaler og pligter og fritidsinteresser

 • Reply
  Henriette
  november 23, 2014 at 12:02

  Da jeg arbejder på en døgninstitution og studerer ved siden af, min mand arbejder og vores drenge på 6 og 10 år går i skole og har fritidsinteresser, ville den være en kærkommen medlem i vores familie. Den ville give et overskueligt overblik i en uoverskuelig hverdag for vores drenge ❤️

 • Reply
  Thyra Hentze
  november 23, 2014 at 12:29

  ønsker mig denne lækre tavle, den opfylder ALLE mine krav til noget lækkert og top funktionelt 🙂
  Til vores travle hverdag vil det være top Nice at have denne tavle til at holde styr på vores travle hverdag :0)

 • Reply
  Ann Katrine
  november 23, 2014 at 12:49

  Vi mangler den til at planlægge madplan for hele ugen, og til at notere “husk at købe” ting på. Det der med en papirblok dur bare ikke så godt…

 • Reply
  Nina Carlslund
  november 23, 2014 at 14:24

  Smuk og genial som andre designikoner. Jeg har længe ledt efter en god løsning til at få styr på familiens gøremål. Med en sådan ville jeg måske slippe for mine ungers øgenavn til mig-“kontroltårnet”!

 • Reply
  Nina Carlslund
  november 23, 2014 at 14:28

  Smuk og genial som mange andre designikoner ! Jeg ville bruge den til at skabe et smukt overblik og forhåbentlig slippe for øgenavnet ” kontroltårnet” her på adressen!

 • Reply
  maria Klausen
  november 23, 2014 at 15:44

  Til at holde styr på familiens planer:-)

 • Reply
  maria Klausen
  november 23, 2014 at 15:44

  Til at holde styr på familiens planer:-)

 • Reply
  Tove Nielsen
  november 23, 2014 at 16:31

  Ville være dejligt med sådan en i mit arbejde som dagplejer

 • Reply
  Linda M Pedersen
  november 23, 2014 at 18:22

  Tænker det kunne være noget for min søn og hans familie. Til at holde redde på rentgøring, diverse gøremål osv osv….Hvem gør hvad og hvornår…♥♥

 • Reply
  Henriette
  november 23, 2014 at 18:33

  Da jeg arbejder på en døgninstitution og studerer, min mand arbejder og vores 2 drenge går i skole og har fritidsinteresser, ville den være et kærkomment medlem af vores familie. Den ville kunne skabe overblik i en ellers uoverskuelig hverdag for mine drenge ❤️

 • Reply
  Nanna
  november 23, 2014 at 19:16

  Den er super smart. Den kunne vi sagtens få glæde af herhjemme, hvor vi skal holde styr på tre piger og en enkelt mand 🙂

 • Reply
  Katrunte
  november 23, 2014 at 20:32

  Sikken en fantastisk ide – jeg er sikker på at den vil pynte og ikke mindst gøre gavn i børnenes og mit nye hjem

 • Reply
  Gitte
  november 25, 2014 at 12:56

  Den er SUPER skøn! Vores nye familie skal starte op med skiftende arbejdstider og vuggestue her i december. Vi ville elske, at have hjælp til at holde styr på vores travle, men dejlige uger:)

Leave a Reply