Uncategorized

Paddle People

Ferm Living overraskede sidste år med kunstværker til væggen i strik og de har altså ikke sluppet kærligheden til strik… heldigvis!

Nu overrasker designfirmaet endnu en gang med en kunstnerisk kollektion lavet i samarbejde med danske strikdesigner Rikke Jo Tholstrup. Kollektionen hedder ‘Paddle People’ og består af smuke træårer, hvor den øverste del af åren er betrukket med Rikkes smukke strik. Paddle People er udelukkende til dekoration, – et sjovt, skønt og anderledes indslag til dine vægge.

Jeg synes de er skønne! Paddle People

De flotte grafiske mønster i strikken er inspireret af Nordamerikansk inkakunst. Både strik og årer er håndlavet og produceret i Danmark. Strikken er lavet i en gammel systue, som har eksitsteret siden 1950’erne i Vestjylland…. Det er da lidt hyggeligt ikk?

Paddle People

Paddle People laves i et begrænset antal – Der findes 5 forskellige udtryk og de sælges kun på Fermliving.dk. De koster 2300 kr. pr. stk. og kan købes fra mandag den 4. april. Paddle People

Paddle People
Artikel
Paddle People
Beskrivelse
Ferm Living overraskede sidste år med kunstværker til væggen i strik og de har altså ikke sluppet kærligheden til strik... heldigvis! Nu overrasker designfirmaet endnu en gang
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply