INTERIØR

Sunday Wishes….

(For English Recap scroll down)
Søndag morgen/formiddag bruges for mit vedkommende på at få kigget lidt blade, blogs, webshops og websites – én skal jo holde sig opdateret ikke sandt:-) Disse søndags stunder medfører ofte en masse personlige ønsker…..

Hos Mark & Waldorfkunne jeg ønsker mig…..

– før musen over det produkt du vil have info om og klik indkøbskurv for at komme direkte til sitet….

Sunday Wishes....

Kommentarer: Det store bogstav med lys i har jeg længe haft et øje til, det ville være lækkert på gulvet i min entre. Marmoræsken er så fin, den er oplagt bruge i et stilleben eller til vatpinde på badeværelset – De skønne vase-formede pendler, tænker jeg vil være cool i en gruppe. – Jeg fik sidste år et par af de tyrkiske Hammam håndklæder. De er lette og tørrer rigtig godt. De kan anvendes til mange ting, både som dug, picnic tæppe eller tørklæde. Plakaten er feminin og cool, den vil passe godt her hjemme og bakkebordene passer perfekt til mit nye kontor. Under bordet skal ligge et smukt marrokansk tæppe. 

English: SUNDAY WISHES from the lovely webshop Mark&Waldorf…. take a tour in the amazing shop here

 

Sunday Wishes….
Artikel
Sunday Wishes….
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Tina
    august 10, 2014 at 17:40

    Det var da pudsigt, jeg har også lavet et indlæg om Mark&Waldorf i dag, dog med lidt andre ønsker

Leave a Reply