Swoon – få farverne ind på badeværelset

Farverne lister sig ind alle steder i boligen, og fortrænger lige så stille den rene, hvide stil, der har hersket i mange år i de danske hjem. Er du til farver og smukke kontraster derhjemme? Så kan du trække dine yndlingsfarver med ud i badeværelset! Svenske Swoon har designet en badeværelses-serie, som du kan tilpasse din smag både med hensyn til design og farver.

swoon.se kan du designe dine favoritter: med og uden ben, med profilerede låger, hvilke håndtag, og hvilken type vandhane til vasken? Og sidst men ikke mindst – hvilken farve er din favorit? Swoon skriver, at hvis du ønsker en særlig farve (som ikke er tilgængelig i deres digitale showroom, kan du kontakte dem direkte, for der er mulighed for alle farver indenfor NCS-farvesystemet!

Disse to smukke farver blev for nyligt tilføjet hos Swoon – personligt er jeg ret forelsket i den smukke smaragdgrønne, der passer så fint til det gyldne messing…
Swoon - få farverne ind på badeværelset

Swoon - få farverne ind på badeværelset

Swoon - få farverne ind på badeværelset

Swoon - få farverne ind på badeværelset

Swoon - få farverne ind på badeværelset

Swoon - få farverne ind på badeværelset

Swoon – få farverne ind på badeværelset
Artikel
Swoon – få farverne ind på badeværelset
Beskrivelse
Farverne lister sig ind alle steder i boligen, og fortrænger lige så stille den rene, hvide stil, der har hersket i mange år i de danske hjem. Er du
Forfatter
Boligcious

Maria Fynsk Norup

Web & Graphic Designer, Creative Communicator, Photographer and Botanist. Co-owner/-editor at Boligcious. Maria has studied Biology and History of Art, and has a special interest in sustainable design, but is basically a lover of all things creative and beautiful.

2 Comment

 1. Hej.

  Man kunne ikke være så heldig at i måske havde fået en voucher/gift certificate? til køb af Swoon produkt ?

  Det er jo ok dyrt, men sindsygt flot.

  //Thomas Valentin

  • Hej Thomas… uhhh tænk hvis man var så heldig. Jeg drømmer selv om nyt badeværelse, men er er bange for at selv med en voucher ville jeg ikke have råd. Heldigvis er der plads til at drømme om den store lottogevinst. Jeg ved faktisk ikke engang hvad det koster, vi faldt bare for billederne og ville sende drømmen videre som inspiration til jer:-)

   Kh. Malene

Leave a Comment

Email (will not be published)