INTERIØR

OPBEVARING: fine æsker i alle størrelser

Æsker er geniale til små-opbevaring, og med det udvalg der er derude, er denne form for opbevaring også meget dekorativ. Små og mellemstore æsker kan gemme alt rod af vejen, og hvis man er lidt at et organiserings-freak, er æsker en alletiders løsning. Hvor skal man gøre af opladeren, kvitteringer, læbepomader, sy-grej, knapper, smykker, neglelakker, harddisken, powerbak, klips, personlige kort, udklip, fotos m.m. – æsker kan være svaret. Jeg har samlet en masse inspiration herunder, som stikker i alle stilretninger fra dekadente lakæsker til skønne tapetserede æsker og æsker i et stramt skandinavisk designudtryk. Jeg vil mene, at jeg har fundet æsker der passer til alle mine læseres stil, og der alligevel ca. 1500 besøgende om dagen her på Boligcious 🙂

SKØNNE TAPETSEREDE ÆSKER FRA BUGALOW

Jeg har altid været vild med Bugalows farverige univers. Bungalow er stærke når det gælder mønstre og farvesammensætinger og disse æsker, er blot et lille udvalg. Bungalows æsker er til dig, der elsker farver og gerne vil spice boligen lidt op.

LAK OG AGAT FRA MOJOO

Mojoo er specialist i lakæsker og de kan virkelig også noget. Æsker og bakker til opbevaring i smukke farver og et meget stilistisk udtryk. Mojoo’s æsker er til dig, der stadig gerne vil have farve i hjemmet, men på et lidt mere diskret og afdæmpet måde. Mojoo designer også skønne smykkeskrin og det er altså ikke lak det hele. Senest er der også kommet ruskindsæsker til og så tjek lige de smukke runde æsker i messing med super flot låg lavet af agat… wauw

NORDISKE ARKITEKTTEGNEDE ÆSKER FRA BY LASSEN

Afdøde arkitekt Mogens Lassen er kendt verden over for sit kubistiske design. Serien Frame er elsket af mange, og hænger dekorativt på mange vægge i de danske og udenlandske hjem. Det sjove ved frame er, at man kan skabe sit helt eget udtryk. Som et supplement til Frames væghængte opbevaringssystem, findes Frame også i mindre udgaver, nemlig som æsker. Udtrykket er stramt og stilrent, og passer perfekt ind i den skandinaviske bolig. Frame æsker fås i flere træsorter og størrelser og kan anvendes til stort set alt. By Lassens æsker gør sig særligt godt på badeværelset og til hjemmekontoret, og er skabt til dig, der værdsætter design og klassisk indretning.

DEKADENT ART DECO FRA REFLECTIONS

Er du til elegance i topklasse, Moulin Rouge-stemning og dramatik så er disse skrin perfekte til dig. Jeg er synes de oser langt væk af luksus og klasse! De smukke cabinets fra Reflecions er forsynet med to små beslag så låges tippes åbent og ikke løftes af. De er inspireret af Art Deco stilen og egner sig perfekt til smykker, krystaller og andre små skatte. Til dig der har en indre diva gemt indeni.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Emma Johnson
    april 11, 2019 at 09:32

    Smukke kasser .. Brug også til opbevaring og dekoration ..

Leave a Reply