DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Fairyland – Dagens Poster

Meget passende titel til dette eventyrlige foto-værk af Dan Isaac Wallin. Han har fanget en fantastisk stemning, hvor de udviskede træer og det stærke lys sætter scenen til enten en sød Disney film a la ‘Klokkeblomst’  eller en nervepirrende gyser. -For lige så smuk og eventyrlig fotoet her er, ligeså spooky kan det også virke, det kommer an på hvilket set-up man selv vælger som udgangspunkt.

Artrebels.com

Fairyland - Dagens Poster

Very suitable title for this fabulous photo work by Dan Isaac Wallin. He has captured a great ambiance where the blurring trees and the bright light sets the scene for either a sweet Disney movie like ‘Tinker Bell’ or a breathtaking thriller. -The photo is both beautiful and adventurous but it can also seem scary – it depends on what set-up you choose as a starting point.

Artrebels.com

Fairyland – Dagens Poster
Artikel
Fairyland – Dagens Poster
Beskrivelse
Meget passende titel til dette eventyrlige foto-værk af Dan Isaac Wallin. Han har fanget en fantastisk stemning, hvor de udviskede træer og det stærke lys sæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply