Køkkenet (Kitchen)

Drømmekøkkenet

Jeg drømmer selv om nyt køkken – et smukt køkken med plads til at lave masser af mad og hænge ud. Mit nuværende køkken kunne sagtens gøres lækkert og pladsen kunne udnyttes bedre, og jeg har da også planer om, hvordan det skal se ud, meeeeen skal lige have tid (penge). Jeg kigger derfor meget på køkkener for tiden, jeg laver moodboards, skitser og tjekker farver, materialer og de forskellige leverandører.

Det her køkken er fuldstændig fantastisk, ikke kun fordi at de køkkenmoduler der er valgt er utrolig smukke, men måden man har arbejdet med hele rummet på i forhold til vægge, lofter, døre og også integrationen ar spisestuen. Alt spiller smukt sammen i en mørk smuk ‘moderjord-agtig’ farveskala og jeg er helt solgt – WAUW….! Hvad tænker du? er det ikke et fantastisk rum? Jeg er grøn af misundelse…:-)

Kilde: Alvhem.com

Jeg ved ikke hvor køkkenet er fra, desværre, men der findes masser af smukke køkkener i træ, bl.a. Garde Hvalsøe, Nicolai Bo Snedkerkøkken og Reform laver alle køkkener som er så smukke!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Birgitte
    september 7, 2019 at 08:29

    Jo det er meget lækkert, Køkkenet har et meget eksklusivt look, åretegning er gennemgående og på den ,efter min smag, rigtige led.

Leave a Reply