DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) KIDS

ELEPHANT – DAGENS POSTER

En sød og lidt klodset elefant, som er er snublet, måske i sin snabel. Skøn, humoristisk illustration perfekt til børneværelset. Jeg tror jeg kunne finde på mange sjove, søde og spændende historier sammen med min søn, ved at iagttage denne illustration.

ELEPHANT - DAGENS POSTER

ELEPHANT – DAGENS POSTER
Artikel
ELEPHANT – DAGENS POSTER
Beskrivelse
En sød og lidt klodset elefant, som er er snublet, måske i sin snabel. Skøn, humoristisk illustration perfekt til børneværelset. Jeg tror jeg kunne finde
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jane
    maj 5, 2015 at 12:12

    Ja, den er helt fantastisk, den elefant! 🙂
    Til info, så kan den fås i flere størrelser hos TANK artshop, Mejlgade i Aarhus.

Leave a Reply