HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES)

BOLIGREPORTAGE hos LabDecor

I det sidste nummer af Boligcious Lookbook besøgte vi Kristina, som har bloggen Labdecor.dk. Det var et skønt og meget personligt hjem, vi var vilde med det. Her kan du se nogle af vores favoritbilleder fra vores besøg, plus nogle fraklip, som der desværre ikke var plads til i reportagen.

Hele boligen kan du se her

English: 

In the last issue of Boligcious Lookbook we visited Kristina and her family in Jutland. Kristina loves to decorate her home and she does it very good. We loved her beautiful home and how she has added her personal style in every room.

You can view the entire home here

 

BOLIGREPORTAGE hos LabDecor BOLIGREPORTAGE hos LabDecor BOLIGREPORTAGE hos LabDecor BOLIGREPORTAGE hos LabDecor BOLIGREPORTAGE hos LabDecor BOLIGREPORTAGE hos LabDecor BOLIGREPORTAGE hos LabDecor BOLIGREPORTAGE hos LabDecor BOLIGREPORTAGE hos LabDecor

BOLIGREPORTAGE hos LabDecor
Artikel
BOLIGREPORTAGE hos LabDecor
Beskrivelse
I det sidste nummer af Boligcious Lookbook besøgte vi Kristina, som har bloggen Labdecor.dk. Det var et skønt og meget personligt hjem, vi var vilde med det
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply