HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES)

Indretning: 2V’er på 50 kvm.

 

HJEMME HOS NOGEN …


Lejligheden her er sådan lidt et kompromis, her er æstetiske og meget simple hjørner, og så er der dagligstuen som ses herover , her er der indrettet mere dramatisk og tungt. Jeg havde nok valgt at gå enten den ene eller den anden vej, men det er jo det, der er så fantastisk ved at sidde og kigge på andres boliger… man får gode idéer, og finder ud af hvad man kan gøre anderledes og man kan undre sig over, hvorfor de har gjort sådan, når man selv ville have gjort noget andet. Det er en kreativ hyggelig proces, som sætter en masse i gang og er meget inspirerende.

 

En detalje som jeg synes er ret fræk, er måden beboeren her har brugt en ellers lidt udfordrende vinkel på. Væggen i stuen slår et knæk, og det kan være charmerende, men på få kvadratmeter kan det også være en udfordring, som er med til at styre indretningen. Her er der hængt billeder op tæt på hinanden med udgangspunkt i væggens knæk og det giver en rigtig fræk effekt.

 

I stuen er her også spiseplads, og deler man billedet op som jeg har gjort herunder, ville man tror det var to helt forskellige personers hjem. I mine øjne mangler dette fine hjem lidt mere sammenhæng og der skal egentlig ikke så meget til for at bringe det mere sammen, så stuen balancerer bedre. Jeg kan nu rigtig godt lide begge områder i rummet, jeg savner måske bare, at der bliver taget stilling til, hvilken stilretning man vil gå efter… men altså så igen, alle er jo forskellige og det jo befriende at man kan gøre lige som man vil… –og hvad ville jeg så gjort tænker du måske…?

Jeg havde malet væggen omkring vinduet i samme farve som sofaen, og udskiftet gardinerne i samme farve. Derudover havde jeg skiftet 7’er stolen ud med den nye model, som er bordeaux med guldlakerede ben. Som en ekstra lille detalje havde jeg måske fået skåret en marmorplade til og lagt den på toppen af spiseobordet. På den måde kan man trække farver og materialer fra den lidt tunge ende af stuen med over i det æstetiske spiseområde og få et samlet indtryk der balancerer i farverne.

 

Kilde: Fantasticfrank.se

 


 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply