INTERIØR Konkurrencer

GIVE AWAY: Lækker velvære pakke til dig!

I samarbejde med en af vores allesammens yndlingsshop: Cahetu.dk og det lækre økologiske firma The Organic Company, har vi samlet en lækker velværepakke til dig!

The Organic company fik jeg for alvor øjnene op for, da de vandt vores store viskestykketest. De vandt på alle tre kriterier: Lækkert design, optimal sugeevne og lang rækketid.
Siden testen har jeg for alvor forelsket mig i stort set alle produkter fra The Organic Company. Min favorit er det store bade håndklæde Big Waffle! Det er blevet håndklædet vi alle slås om her hjemme. Håndklædet er ikke i frotté og for os vanemennesker kan det måske være lidt svært at droppe frottéen. Vidste du at jo længere sydpå vi kommer, jo tyndere og lette bliver håndklæderne? Det er primært her i Europa, vi bruger frotté. Jeg havde overhovedet ikke svært ved at vænne mig til det, jeg er VILD med det – og du bliver du også!

Da vi lavede vores test, var det lidt svært for os at finde en forhandler af The Organic Company, som havde et bredt sortiment, sådan er det ikke længere! Cahetu forelskede sig nemlig også i The Organic Company på Design Trade messen i starten af januar. Faktisk i en sådan grad, at de har bestilt hele sortimentet hjem! Cahetu kan nu stolt meddele, at de kan være hovedleverandør på hvilket som helst produkt, du ønsker fra The Organic Company.

Håndklæderne er som navnet antyder 100% økologisk ♥

 

GIVE AWAY: Lækker velvære pakke til dig!

Big Waffle badehåndklæde (kan også bruges som tæppe) 390 kr. – Duftpinde fra Savon de Marseille 149 kr. – Håndsæbe fra Savon de Marseille 99 kr. – Acai håndcreme fra Rudolph Care 245 kr. – 2 lækre frotté håndklæder fra The Organic Company 150 kr. pr stk. 

Sådan deltager du!

‘Er du god til at pleje dig selv’? læg en kommentar i kommentarfeltet – Vi trækker lod den onsdag den 5. marts kl. 20.00 blandt alle jeres kommentarer.
Note: Det kan betale sig at følger The Organic Company på Facebook her – og så er jeg ret sikker på, at pigerne fra Cahetu også ville blive super glade, hvis du følger dem på Facebook her

 

GIVE AWAY: Lækker velvære pakke til dig!

Fakta om The Organic Company: The Organic Company er en dansk designvirksomhed – grundlagt af Joy Vasiljev. Joy skaber meningsfuldt og designlækkert boligtilbehør fra 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Vi mødte dejlige Joy på hendes lækre kontor i efteråret sidste år. Du kan læse vores interview og lære Joy og The Organic Company bedre at kende i vores første nummer af Boligcious Lookbook

 

GIVE AWAY: Lækker velvære pakke til dig! GIVE AWAY: Lækker velvære pakke til dig! GIVE AWAY: Lækker velvære pakke til dig!

GIVE AWAY: Lækker velvære pakke til dig!
Artikel
GIVE AWAY: Lækker velvære pakke til dig!
Beskrivelse
I samarbejde med en af vores allesammens yndlingsshop: Cahetu.dk og det lækre økologiske firma The Organic Company, har vi samlet en lækker velværepakke til dig! The
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

240 Comments

 • Reply
  caroline maria nielsen
  februar 22, 2014 at 11:54

  jeg er alt alt for dårlig til at pleje mig selv… Når man er travl mor til en næsten 4 årig, så glemmer man bare sig selv … Så denne lækre pakke kunne være et skønt skønt pust i min hverdag.. Tak for en dejlig Blog og altid fede inspiration…

  • Reply
   Traudi
   marts 4, 2014 at 19:55

   Egen tid og pleje altid altid altid man bliver lidt bedre overfor andre af det

 • Reply
  Mirja Holm Thomsen
  februar 22, 2014 at 12:00

  Jeg er god til at pleje mig selv – og ville elske at gøre det med produkterne ovenfor 🙂

 • Reply
  Linne
  februar 22, 2014 at 12:01

  Kunne være lækkert med dette sæt til at pleje min trætte, gravide krop… Er for dårlig til at få det gjort i den travle hverdag.

 • Reply
  Louise Gaarn
  februar 22, 2014 at 12:01

  Åh jeg synes det er skønt at tage mig tid til at pleje mig selv. Desværre synes jeg det bliver for sjældent. I en travl hverdag bliver det ikke lige første prioritet. Men det er en skøn følelse af velvære og en form for meditation og afkobling. Kunne være skønt at vinde den lækre præmie.

 • Reply
  Charlotte
  februar 22, 2014 at 12:02

  Hmm nej 🙂

 • Reply
  Helle Neesgaard
  februar 22, 2014 at 12:03

  Uh, en lækker GIVEAWAY! Jeg synes selv, at jeg er god til at forkæle mig selv på mange måder 🙂
  Jævnlige frisørbesøg, ansigtsbehandlinger i ny og næ, gode plejeprodukter, spiser sundt ( for det meste 😉 ), dyrker pilates, læser gode bøger, køber lækre ting til hjemmet og tager til fede koncerter. Har delt og følger både The organic Company og Cahetu 🙂

 • Reply
  Karen
  februar 22, 2014 at 12:08

  Årh, jeg kunne da være bedre til det, tænker jeg. Og så alligevel. For hvad er pleje?
  Jo, jo, neglelak på fingrene og dejlig creme i ansigtet, at unde sig selv den der serum, der bare giver babyhud… – huske at få ordnet fødderne, så ens hæle ikke kan slibe lakken af selv det mest sejlivede trægulv, for eksempel.
  Men pleje er jo også for mig at få lov at nørde med det, der giver energi, sjælepleje og åndelig pleje, der fjerner rynkerne i panden bedre end nogen creme, fordi huden slapper af indefra, hjernen får ny ilt og energi, der kanaliseres ud i øjne, stemme og udtryk.

  God weekend!
  Karen

 • Reply
  Tenna
  februar 22, 2014 at 12:08

  Åh, jeg ville også ønske at jeg var bedre til at pleje mig selv., men det er ikke altid nemt at finde tiden synes jeg. Herhjemme prøver vi på, at spise sundt, og så vidt muligt økologisk. Jeg bruger ikke shampoo i håret, det stråler og er sundt, og det er lidt min hverdagsforkælelse, at være fri for shampoo, glattejern og hårprodukter. Men når der rigtigt skal hygges og forkæles, så er det med et langt varmt bad (med kæresten) stearinlys på badeværelset, Jack Johnson på anlægget, og så bare stå og nyde vandet, varmen og hinanden.

 • Reply
  Kirsten Aakerman
  februar 22, 2014 at 12:14

  Nej så ville være smadder lækkert speciel efter en uge i sengen.

 • Reply
  Mathilde
  februar 22, 2014 at 12:15

  Jeg forsøger dagligt at rense og fugte huden, men falder desværre alt for ofte i “jeg er for træt-fælden” – er dog sikker på at disse lækre produkter ville motivere mig gevaldigt! 🙂

 • Reply
  Pia Hansen
  februar 22, 2014 at 12:15

  jeg elsker at pleje mig selv til hverdag, dog bruger jeg ofte også søndagen til ekstra pleje af mig selv, hvor der bliver ekstra forkælet om både hud, hår og fødder. for mig er det vigtigt at passe på mig selv så godt jeg kan <3 livet er for kort til ikke at gøre det 🙂

  God weekend

 • Reply
  Vibeke Becker Larsen
  februar 22, 2014 at 12:18

  Nej, det kunne bestemt være bedre og med årene er jeg også blevet bedre til at forkæle min krop med gode produkter, der gør det absolutte bedste for min krop – jeg fortjener jo det bedste af det bedste.
  Jeg vil være ovenud glad for at kunne forkæle mug sig med denne lækre give away

 • Reply
  Line
  februar 22, 2014 at 12:19

  Det er jeg absolut ikke, men jeg vil gerne blive bedre til det!

 • Reply
  Zenitta
  februar 22, 2014 at 12:20

  Som de fleste gravide i slutningen af 3. Trimester nok kan nikke genkendende til, eller huske tilbage på – så føler man sig bare tung, stor og fyldt. Så når det handler om pleje, skal det lidt overstås. For man kan ikke nå, og mister helt pusten. Jeg elskede at pleje mig selv før og i starten af graviditeten. Men den er røget i svinget, sammen med væske i kroppen, trykken på lungerne, mavesyre og bækkenløsning – suk! Så jeg ville elske at forkæle mig selv, når vores lille prinsesse er kommet til verden, og man har brug for selvforkælelse, midt i amning og søvnløse nætter:)

 • Reply
  F. Madsen
  februar 22, 2014 at 12:20

  Åh, hvor skønt. Man skal huske at forkæle sig selv, når man fortjener det. Og det gør man altid 😉

 • Reply
  Fauerby
  februar 22, 2014 at 12:23

  Hmmmm velvære og skønhed er et lille mirakel i hverdagen, som jeg nok som mange andre glemmer. Velvære giver overskud og selvtillid og selvværd. For selvværd og selvtillid er at elske sig selv og hvem ville ikke ønske at det var en selvfølge i en travl hverdag. Ja jeg kunne godt bruge et lille spark bagi til at huske bare engang imellem at sætte mig selv forrest og ikke altid alle andre.

 • Reply
  Charlotte
  februar 22, 2014 at 12:26

  Jeg øver mig i at passe på mig selv … Primært ved at passe mine sengetider og ikke putte for meget i kalenderen! Men lækre produkter ville bestemt også hjælpe…
  Dejlig konkurrence – hermed et lod i puljen 🙂

 • Reply
  Jeannette Wiedekam
  februar 22, 2014 at 12:27

  Om jeg er god til at pleje mig selv? JA! Og jeg elsker det – på mange måde, for pleje af sig selv kan jo være på mange måder… F.eks. er pleje af mig selv nogen gange en dejlig hyggedag med sønnen, hvor vi f.eks. går i bio og ud at spise. Det kan også være en shoppetur med min veninde med efterfølgende frokost på café.. Men ikke mindst kan det være en hjemmedag, hvor kroppen er i fokus – et dejligt langt bad med lækre produkter til både hår og krop – og efterfølgende at have god tid til at ordne fødder, hænder og krop og hår…. og hvad er bedre, end at kunne gøre det i rene lækre produkter fra The Organic Company 🙂 Jeg ville elske at vinde sådan en velvære pakke. <3

 • Reply
  Sandra
  februar 22, 2014 at 12:29

  Nej, kunne helt sikkert være bedre. !

 • Reply
  Kathrine
  februar 22, 2014 at 12:30

  Jeg har fået en god aftenrutine med rensning af ansigt, og derudover er jeg blevet en sucker for ansigtsserum – min hud sætter virkelig pris på det. Men derudover, ville jeg gerne have tid til også at kunne pleje både krop og sind, for det er generelt ikke blevet prioriteret så meget ved siden af studierne.

 • Reply
  Josefine
  februar 22, 2014 at 12:30

  Jeg er slet ikke god nok til det! Har altid lyst til at investere i lækre produkter, men får det aldrig gjort desværre..

 • Reply
  Anja
  februar 22, 2014 at 12:31

  Det ville da være fantastisk at vinde her <3 Jeg kunne nemlig sagtens være meget bedre til at pleje mig selv.

 • Reply
  Lene
  februar 22, 2014 at 12:32

  Kunne godt være bedre til at pleje mig selv. I mit arbejde sørger jeg for andre folks velvære, så det bliver lidt som “skomageren og hans børn, de er altid de sidste til at få nyt fodtøj” 😉
  Det kunne være en skøn ting at vinde, måske man så kunne få sat gang i bedre vaner hvad angår mug selv og velvære delen 🙂

 • Reply
  Isa
  februar 22, 2014 at 12:37

  Nej ikke specielt. Men jeg eeeeelsker når jeg er, og kan stresse helt af og komme ned i gear.
  Så det ville være skønt at få sådan en fin pakke 🙂

 • Reply
  Tina
  februar 22, 2014 at 12:37

  Kunne helt sikkert blive meget bedre. Måske der kommer en dag. 🙂

 • Reply
  Camilla b
  februar 22, 2014 at 12:40

  Det er lige hvad jeg trænger til midt i en hård tid.

 • Reply
  Eva Jensen
  februar 22, 2014 at 12:41

  Jeg kunne være bedre. Er generelt lidt dårlig til at tage tid til mig selv og pleje mig selv. En gang imellem kommer jeg dog i tanke om at jeg også skal huske mig selv.

 • Reply
  pia sroka
  februar 22, 2014 at 12:44

  Jeg forsøger at pleje mig selv,når tiden er til detnår man har et handicappet barn i kørestol,det er mest hvis jeg er alene hjemme,men det sker desværre ikke så tit,så det ville være dejligt at vinde. 🙂

 • Reply
  Mia Ipsen
  februar 22, 2014 at 12:47

  Åh jeg ville gerne pleje mig selv lidt mere. Sådan virkelig uden bare neglelak på fingrene. Det ville virkelig være skønt at vinde så jeg kan gøre noget ved det.

 • Reply
  Helle Dannemand
  februar 22, 2014 at 12:49

  Som flere skriver, kan man jo pleje sig selv på mange forskellige måder. Jeg er blevet meget bedre til at pleje min hud, end jeg har været før, så den følges blød og lækker, Og så er jeg god til at holde fri, når jeg holder fri 🙂 Ikke at have 27 aftaler hængende konstant, og så at gøre hvad jeg har lyst til på fridagene – også hvis det er absolut ingenting 🙂

 • Reply
  Helle Rick
  februar 22, 2014 at 12:55

  I hverdagen er det svært at nå at pleje sig sig 🙂 I weekenderne forsøger jeg at gøre noget godt for mig selv og min krop. Huden får en ekstra omgang og der bliver kræset en smule mere med maden.
  En pakke lige efter min smag 🙂

 • Reply
  Helle
  februar 22, 2014 at 12:56

  Ja tak 🙂 !

 • Reply
  Katrine Frisgaard Gunnersen
  februar 22, 2014 at 12:58

  Følger trofast dem begge allerede

  Nej – det er jeg ikke.. fik mit andet barn for 3 måneder siden – den ældste er 2… Så her er hele tiden nok at gøre – næser som skal tørres, tøj der skal vaskes, baby som skal ammes, mad der skal laves, mand der skal snakkes med…

  Men ofte gør jeg det, at når jeg har den store i bad, så fylder jeg også lillebrors badekar og giver mig selv fodbad ved siden af. En smule luksus til mor 🙂

 • Reply
  Mette Melchiorsen
  februar 22, 2014 at 13:03

  På INGEN måde!!!!!!! Efter at have fået min søn, er jeg virkelig røget i boksen “mit barn kommer i første række”, hvilket i og for sig også passer mig rigtig godt, MEN når det så er sagt, er jeg simpelthen for dårlig til at “tillade” mig selv at bruge en halv time under bruseren, lægge ansigtsmaske osv – ja, jeg drømmer allerede!!!

 • Reply
  Christina
  februar 22, 2014 at 13:04

  Yesssss. Krydser fingre

 • Reply
  Maj
  februar 22, 2014 at 13:04

  Jeg ville ønske jeg kunne sige ja, men i en travl hverdag er det svært at finde tiden. Det ville være så lækkert med lidt luksus til at sparke mig igang : o )

 • Reply
  Camilla drachmann
  februar 22, 2014 at 13:11

  Nej desværre- med 2 drenge på 8 mdr og 3 år er der nok at se til. Gad virkelig godt at der var mere mor tid, men sådan ser det bare ikke ud lige nu:-)

 • Reply
  Gitte Lewke
  februar 22, 2014 at 13:15

  Jeg kan vist ikk prale med at være god til at pleje mig selv. Men denne pakke kunne da være en god start 🙂

 • Reply
  Emilia
  februar 22, 2014 at 13:16

  Jeg prøver, men tiden er knap med arbejde, baby, hus, sport etc. Drømmer om at lade hårkuren sidde i 15 min mens jeg slapper af ahhhh 🙂 måske med pakkens duftstave ?!

 • Reply
  Mai Odgaard Petersen
  februar 22, 2014 at 13:16

  Jeg er en HUND til at pleje mig selv. En hjemløs hund, der har opgivet ævred. Men sådan er det nok bare ikke at få søvn og på barsel. Eller hvad?

 • Reply
  Malene
  februar 22, 2014 at 13:18

  Yoga og træning er velvære for mig. Desuden en lækker hårkur eller en god omgang massage gør underværker.

 • Reply
  Eva Sørensen
  februar 22, 2014 at 13:21

  Det er klart et punkt jeg kunne blive bedre til! Men jeg er fantastisk til at forkæle resten af huset;)

 • Reply
  Karoline
  februar 22, 2014 at 13:24

  Nej, desværre. Jeg mangler tid i en trsvl hverdag med tre små børn.

 • Reply
  Trine K
  februar 22, 2014 at 13:25

  Det kommer meget an på, hvad man mener med at “pleje sig selv” 🙂
  I forhold til renserutiner, cremer og lignende så er jeg nok den dårligste i Aarhus…
  Derimod sover jeg relativt meget og spiser relativt sundt – Det er vel også at pleje sig selv 😉

  Ville dog ønske jeg var mere god ved min hud, mit hår, mine negle …

 • Reply
  Louise
  februar 22, 2014 at 13:27

  Nej – vel er jeg ej. Og at vinde vil ikke gøre mig bedre, haha… Det ville dog være skønt! Tror faktisk jeg vil booke mig en gang massage hos ilse Jakobsen i Hornbæk, det trænger jeg til!!

 • Reply
  Karen
  februar 22, 2014 at 13:29

  Nej… Jeg kunne nok blive bedre til det, glemmer ofte mig selv i en travl hverdag.. Send meget gernelidt luksus min vej 🙂

 • Reply
  Stine
  februar 22, 2014 at 13:34

  Åh, det kunne jeg godt være bedre til…. Har været i karbad én gang i mit badekar, i de ca. 6 år jeg har boet her…-siger det lidt om det? Og jeg synes det er svært at finde ud af, hvilke produkter der bare er de lækreste af de lækre, da der er så stor en verden af dem derude. Men jeg har også forelsket mig i produkterne fra The Organic Company, alene ud fra udseendet….! 🙂 Jeg ville elske at vinde denne præmie, så skal der sættes tid af til selvforkælelse og “wellness”. 😉

 • Reply
  Mette Milan
  februar 22, 2014 at 13:38

  Ja, jeg er god til at pleje mig selv! Så jeg undviger nok fra de andre svar her blandt alle kommentarerne. Men det er sandt! Jeg ELSKER at pleje mig selv. Jeg eksperimenterer meget, prøver nye ting og sager og nyder simpelthen alene-tid på badeværelset, hver aften. Ovenstående giveaway ville være helt fantastisk at prøve også 😉 ville jeg elske <3

 • Reply
  Line Andersen
  februar 22, 2014 at 13:40

  Den bedste pleje jeg giver mig selv er nok den ugentlige vinterbadning, som både er godt for krop og sjæl – men det ville da være en fornøjelse at kunne tørre sig i et lækker håndklæde fra The Organic Company efterfølgende

 • Reply
  Maria
  februar 22, 2014 at 13:41

  Jeg er desværre heller ikke god til det, men vil gerne blive bedre, og denne lækre give away ville da være et perfekt startskud:)

 • Reply
  Charlotte Rasmussen.
  februar 22, 2014 at 13:44

  Jeg plejer mig selv ved at gå smukke steder i København. Det giver mig velvære. Når det er selvforkælelse i form af spa er jeg ikke god til, der kommer hele tiden noget andet der skal klares først.

 • Reply
  Line Andersen
  februar 22, 2014 at 13:47

  Den bedste pleje jeg giver mig selv må være den ugentlige vinterbadning, men den er også god for både krop og sjæl 🙂 Men det vil da være en fornøjelse at tørre sig i et lækkert blødt håndklæde fra The organic Company efterfølgende

 • Reply
  Trine D
  februar 22, 2014 at 13:50

  Jeg ville elske at pleje mig selv endnu mere i de lækre produkter i udlodder!!!

 • Reply
  Anne
  februar 22, 2014 at 13:55

  Jeg er bestemt ikke god til at pleje mig selv. Men jeg vil øve mig… 😉

 • Reply
  Maria Øxenberg
  februar 22, 2014 at 13:57

  Ville ønske jeg var meget bedre og havde tiden til det, er gravid for tredje gang og kan godt mærke det slider på kroppen og jeg trænger til at pleje mig selv lidt mere.

 • Reply
  Dagmar Ellefsen
  februar 22, 2014 at 14:02

  Jeg er sket ikke god nok til at pleje migselv. Men det ville jeg jo lave om på hvis jeg vandt 😉

 • Reply
  Nina T. Rasmussen
  februar 22, 2014 at 14:10

  Ville ønske jeg var endnu bedre til det ❤️ Lækker præmie

 • Reply
  Karen Elisabeth
  februar 22, 2014 at 14:18

  Jeg har været rigtig doven omkring det at pleje mig selv de sidste 3-4 år…

  Men jeg er dog begyndt at komme lidt op i omdrejninger igen (efter at være kommet ovenpå efter fødsels nummer tre), og det kan virkelig mærkes på min hud og mit eget velvære

 • Reply
  Karina
  februar 22, 2014 at 14:20

  Nej, alt for dårlig! Men bliver langsomt bedre i takt med at jeg bliver mere og mere “voksen”… Elsker de håndklæder og håber jeg vinder!

 • Reply
  Christina Giltoft Madsen
  februar 22, 2014 at 14:26

  Jeg er ret god til at pleje mig selv, men kunne bestemt være endnu bedre. 🙂

  Det er en lang og dyr process, men nøøøj hvor har det sine fordele. Jeg er en sucker for Ole Henriksens produkter, og bruger Three Little Wonders hver dag sammen med Herbal Day Creme, det har sine positive effekter 🙂 Jeg går meget op i at det er sunde og naturlige produkter, jeg bruger på mit hud – og derfor er jeg også stor fan af The Organic Company’s produkter, som bare er SÅ lækre 🙂

 • Reply
  Anne Cathrine
  februar 22, 2014 at 14:28

  Jeg kunne godt være langt bedre til at pleje mig selv og måske en omgang forkælelse med lækre produkter kunne være et godt spark til at komme igang. Ville i hvert ikke klage hvis der kom lidt godter i min retning 🙂

 • Reply
  Malene Grove
  februar 22, 2014 at 14:31

  Nej jeg er desværre alt for dårlig til at pleje mig selv. Men forsøger at blive bedre til det….er også godt på vej, men det kan stadig blive meget bedre.
  Sikke da en lækker forkælelsesgave <3
  Følger allerede begge steder på Facebook.

 • Reply
  Helle S.
  februar 22, 2014 at 14:33

  Jeg ville gerne være bedre til at pleje mig selv. Når tingene går lidt hurtigt i hverdagen, er “selv-pleje” mange det jeg springer over. Så jeg krydser fingre for at være den heldige i denne lære give-away 🙂

 • Reply
  Christina Bonke
  februar 22, 2014 at 14:37

  Jeg er faktisk blevet god til det sådan obligatorisk-rense hud og smøre ceme-hver aften-agtigt. Men man kan vel altid være bedre. 🙂

 • Reply
  Rikke H
  februar 22, 2014 at 14:39

  Den perfekte sammenpakning til mig og mit badeværelse – begge trænger til at blive frisket lidt op :o)

 • Reply
  Heidi S
  februar 22, 2014 at 14:53

  Jeg er ret god til at pleje mig selv, fodbad, tørbørstning af huden og gode cremer er noget af det jeg er bedst til at få gjort. Prøver også at få en wellness oplevelse hver halve år hvis økonomien tillader det – der er intet bedre end at slappe af i lækre omgivelser med spa, sauna og koldtvandsbade;-))

 • Reply
  Ann Mydske
  februar 22, 2014 at 14:55

  Det er mit faste weekend ritual at tage et laaaaangt bad med div skrubbecremer, hårkure, cremer og andet lækkert. Efter jeg er blevet mor for 9 mdr siden er hverdagens bade på ca 3 sek-så der når jeg jo ingenting!!! Så jeg har proklameret at jeg VIL have 1 time for mig selv hver weekend til pleje af mig! Man går hurtigt i glemmebogen når de små poder kommer til og jeg har altid svoret at jeg skal ikke være en trist mor der lader sig selv stå til 😉
  Så denne pakke ville passe perfekt til et par lørdagshyggestunder (i vores nye lejlighed 😉

 • Reply
  Lykke
  februar 22, 2014 at 14:57

  Yeps! Men der er vel altid plads til et nyt ritual eller en rutine

 • Reply
  Malene Jensen
  februar 22, 2014 at 15:03

  Super lækker præmie 🙂
  Jeg falder vist i kategorien af kvinder, der ikke er for god til at pleje mig selv. Det nedprioriteres oftes en travl hverdag, hvor alt andet og alle andre kommer først. Så at hive et par timer ud af fuld kalender, er ikke altid vigtigst. 🙂

 • Reply
  Kristina K
  februar 22, 2014 at 15:05

  Jeg er ikke så god til at forkæle mig selv, men det fine sæt kunne da hjælpe lidt på det er jeg sikker på.

 • Reply
  maria suzette vergmann
  februar 22, 2014 at 15:16

  synes faktisk jeg er ret god til at pleje mig selv, sådan hverdags-pleje 🙂 gode olier, cremer osv.. det dér med pleje ude i byen er jeg så knap så god til.. ville ønske jeg tog mig mere tid til at tage til kosmetolog, massør osv, og ikke kun når jeg trænger 😉

 • Reply
  Trrine
  februar 22, 2014 at 15:21

  Jeg er stor fan af plejeprodukter og er tildels god til at pleje mig selv, men mest dem jeg holder af! Det føles lettere at finde tid til selvforkælelse når produkterne står og pynter på badeværelset 🙂 Selv er jeg lige flyttet, og badeværelset står nu ret tomt efter at have fået et større (hvor rummet tillader, at man kan mere end at dreje omkring sig selv). Disse produkter vil ikke kun indbyde til selvforkælelse, men også pynte på mit nye badeværelse 🙂

 • Reply
  Hanne Kjærgård
  februar 22, 2014 at 15:29

  Jeg er ikke så god til at pleje mig selv, men kunne være lækker med lidt forkælelse

 • Reply
  Emilie Middelhede
  februar 22, 2014 at 15:45

  Nej, jeg er faktisk rigtig dårlig til at få plejet mig selv. Med skiftende vagter, dag, aften og nat, så bliver overskuddet nogle gange svært at finde. Måske nogle lækre produkter som de her ville gøre hele forskellen 🙂

 • Reply
  Sofie
  februar 22, 2014 at 15:55

  Uhhh ser skønt ud! 🙂

  Nej, det kunne godt være bedre. Fremover vil jeg tage mig mig mere tid til at forkæle mig selv med gode kropsolier, ansigts-masker og bare være bedre til at trække stikket ud i hverdagen generelt! Det trænger jeg til! 🙂
  – Godt med en lille reminder! 🙂

 • Reply
  Camilla E.
  februar 22, 2014 at 16:24

  Som mor til to tænker jeg altid på at købe de bedste pleje produkter til dem og glemmer derfor tit mig selv. Det ville være fantastisk og vinde denne præmie og nyde de små luksus ting i hverdagen der giver mig overskud til mine børn.

 • Reply
  Vibeke
  februar 22, 2014 at 16:56

  1 gang hver 14 dag, har jeg lov til at vælge lige hvilken is fra Ben&Jerry, j vil have.. Ligger mig i så i sengen med luffe på ( så j kan holde på min bøtte med is) cherry coke i den anden og så bare serie maraton på viaplay 🙂 Det er ren forkælelse i en travl hverdag med studie og barn <3

 • Reply
  Anette Dahl Povlsen
  februar 22, 2014 at 17:01

  Man bliver nød til at forkæle sig selv hvis man også vil forkæle sin familie , så nyder bare at tage et langt karbad og læse en god bog og lade vasketøj være vasketøj 🙂

 • Reply
  Marie s
  februar 22, 2014 at 17:08

  Nej , jeg er faktisk rigtig dårlig til det

 • Reply
  Tanja s
  februar 22, 2014 at 17:10

  Ja, det er jeg egentlig gået hen og blevet – specielt efter at jeg har fået øjnene op for alle de lækre olier til huden og hvor stor en forskel de gør 🙂 mine håndklæder derimod er gamle og smadrede, så der kan du virkelig give en hånd med 🙂

 • Reply
  Heidi Vibe
  februar 22, 2014 at 17:20

  Jeg tror altid man kan blive bedre til at forkæle sig selv, men jeg er personligt virkelig blevet god over denne vinter. Og det er fantastisk! 🙂 et stramt budget på su tillader ikke mange overdådigheder, så jeg har fundet de små ting, som krydrer livet og hverdagen. Velvære på budget! Jaa! 🙂 et lille pift fra denne give away ville dog ikke skade. 😉

 • Reply
  Anette Aarup Frandsen
  februar 22, 2014 at 17:22

  Jeg kunne være bedre til det, men glemmer mange gange mig selv, og prioritere pigerne først

 • Reply
  Teena Christensen
  februar 22, 2014 at 17:27

  Det ender som regel med at forblive ved tanken med den der helt store tur ud i selvforkælelse, men de daglige rutiner er et must, der altid kan suppleres med nye, lækre produkter. Så, ja tak 🙂

 • Reply
  Marlene Høj
  februar 22, 2014 at 17:42

  Jeg er ikke alt for god til at pleje mig selv – I denne uge har jeg fået et par fodbad… Men kun fordi at jeg havde en stor splint i foden (og betændelse). Men jeg skal blive bedre til det!

 • Reply
  Jane Rønsted Tvede
  februar 22, 2014 at 17:47

  wow en super lækker præmie og deltager med stor glæde <3 ville være dejligt med sådanne en forkælelse

 • Reply
  Anja
  februar 22, 2014 at 18:09

  Ikke så ofte 🙂

 • Reply
  Susie Rasmussen
  februar 22, 2014 at 18:11

  Aura, hvilken luksuriøs sammensætning af lækkerier 🙂 Jeg er god til at pleje med selv med fx daglig tørbørstning, glad musik, en rolig kop te og frisk luft 🙂

 • Reply
  Ditte
  februar 22, 2014 at 18:13

  Det er jeg faktisk! Jeg får det altså bare bedre med mig selv når jeg husker at pleje mig selv! Men det betyder da helt klart også noget at jeg stadig er mine start 20’er, og stadig ikke har børn + mand og tusind ting der skal nås. Prøv at spørg mig igen om 10 år, så er svaret nok et andet 😉

 • Reply
  Mette
  februar 22, 2014 at 18:21

  En lækker juice fra min slowjuicer, et skønt fodbad og gode søndagspandekager er med til at gør mig glad. På et su. stramt budget er det nok mest min lille pige der bliver prioriteret når det handler om tøj, sko, svømmeture og oplevelser. Såååå den lækre give away pakke vil være kun for mig og det vil jeg elske (0;

 • Reply
  Katrine S.
  februar 22, 2014 at 18:38

  Jeg synes egentlig, jeg er ret god til at pleje mig selv i den forstand, at jeg forkæler mig selv engang imellem. Det handler ikke nødvendigvis kun om skønhedspleje, jf. en fugtende maske eller en god creme, men i lige så høj grad om en friskpresset juice til at starte dagen på, friskmalet kaffe til at kvikke eftermiddagen op med eller en lang gåtur for at mærke blodet bruse. Men jeg vil gerne blive endnu bedre til at tage små pauser i løbet af en stresset hverdag, og det kunne den fine wellness-pakke hjælpe mig med 🙂
  God weekend!

 • Reply
  Stina
  februar 22, 2014 at 18:45

  Det har været et af mine nytårsfortsætter at blive bedre til det i år…og indtil videre er der alligevel plads til forbedring 🙂

 • Reply
  Maja
  februar 22, 2014 at 18:58

  Hvor vil det være lækkert med noget lækkert til mig, der er ikke meget mortid med to piger under 3 år 😉

 • Reply
  Cristina Frederiksen
  februar 22, 2014 at 19:18

  Jeg forsøger at finde tid hver dag, til at gøre en god ting for mig selv. Alt lige fra en god hårkur, et fodbad eller noget helt 3…
  Det er ikke altid det lykkedes, men de dage det gør, kan jeg tydeligt mærke at det giver mere energi til resten af dagen.

 • Reply
  Tina Jørgensen
  februar 22, 2014 at 19:29

  I min alder kunne dét sagtens blive MEGET bedre! Tak for en skøn side og god weekend

 • Reply
  Dorte Slouborg
  februar 22, 2014 at 19:31

  Ja, da! Kan ikke undvære mit daglige bad og min ansigstrens/behandling morgen og aften! 🙂

 • Reply
  Mathilde
  februar 22, 2014 at 19:35

  Det er jeg desværre ikke god nok til, men hvor ville det være dejligt at vinde denne skønne give away. Så kunne der komme lidt spa stemning på badeværelset. Mon ikke det også vil minde en om, at bruge lidt ekstra tid på selvforkælelse.

 • Reply
  Gitte Seloy
  februar 22, 2014 at 19:43

  Prøver at forkælelsespleje mig selv i den travle hverdag.
  Bare med små ting. Så som negle-, hud- & hårolie + gode cremer til hel kroppen. Og især på fødderne (i sengen med sokker på). 🙂

  Liker all over. 🙂

 • Reply
  Ulrika Landstrøm
  februar 22, 2014 at 19:53

  Jeg er desværre ret så dårlig til at forkæle mig selv. Synes bare ikke jeg kan finde overskudet til det.. Alligevel ved jeg at det helt sikkert skulle give mer overskud, hvis jeg gør det.

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  februar 22, 2014 at 20:08

  Man kunne nok altid forkæle sig selv lidt mere. Men plejer at tage et dejligt langt bad og hoppe i løst og lækkert tøj og smide mig på sofaen. Det er vist min bedste både at pleje mig selv på, efter en hård dag på jobbet 🙂

 • Reply
  lise
  februar 22, 2014 at 20:34

  jeg kunne bestemt være bedre til at pleje mig selv! Når det af og til sker, går jeg all in med hårkur, forbehandling og ansigtsbehandling.

 • Reply
  Søs
  februar 22, 2014 at 20:47

  Jeg er desværre ikke alt for god til at pleje mig selv. I en travl hverdag er det som om forkælelsen af en selv, forsvinder lidt i alt dagligdags trummerummet.
  Det er dog for nyligt gået op for mig hvor vigtigt det er, at investere tid i sig selv.
  Efter en arbejdsskade og efterfølgende uarbejdsdygtighed er jeg nødt til at koncentrere mig 100% på mig selv, for at kunne komme bedst muligt tilbage til “det normale”. derfor vil denne lækre velværepakke være fantastisk at vinde. Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige 🙂

 • Reply
  Lis Vinter
  februar 22, 2014 at 21:01

  Jeg er ikke god nok til at pleje mig selv, vil gerne være meget bedre ! Denne præmie er lækker og et godt spark til at gøre det bedre hvis man skulle være så heldig at vinde 😉

 • Reply
  Jane Jensen
  februar 22, 2014 at 21:12

  Jeg vil gerne blive meget bedre til at pleje mig selv 🙂 det ville den her præmie kunne hjælpe på 🙂

 • Reply
  Nynne
  februar 22, 2014 at 21:20

  Nej jeg er ikke god til at pleje mig selv. Jeg prøver at få gode vaner, men de hænger desværre ikke ved.

 • Reply
  Maja F
  februar 22, 2014 at 21:23

  Ja, elsker at forkæle og pleje mig selv når jeg kan komme til det 🙂

 • Reply
  Mette
  februar 22, 2014 at 21:26

  Jeg er ikke god til at pleje mig selv. Faktisk er det et nytårsfortsæt for mig at få en sundere hud.

  Jeg krydser fingre for at vinde den dejlige præmie 🙂

 • Reply
  Anne B
  februar 22, 2014 at 21:48

  Nej faktisk ikke, det er blevet lidt nedprioriter efter jeg er blevet mor for 1,5 år siden.. Men nu må det stoppe og det kunne være så fedt at blive forkælet mit med denne lækre pakke:-)

 • Reply
  Louise H.
  februar 22, 2014 at 21:50

  Jeg prøver at få tid til at pleje mig selv i hverdagens stress og jag, men det kunne da være ultimativ luksus at vinde den pakke – så ville jeg helt klart gøre tid til en spa dag om ugen! 🙂

 • Reply
  Louise H.
  februar 22, 2014 at 21:51

  Jeg prøver at få tid til at pleje mig selv i hverdagens stress og jag, men det kunne da være ultimativ luksus at vinde den lækre pakke – så ville jeg helt klart gøre tid til en spa dag om ugen! 🙂

 • Reply
  Monika Meldgaard
  februar 22, 2014 at 22:01

  Jeg er desværre ikke så god til at pleje mig selv. Jeg er alenemor til 4 krudtugler, og passer hus og arbejde, så det er ikke så meget MIG at tiden går med. Så denne lækre forkælelses-gave kunne være kærkommen 😉

 • Reply
  Maria Seidelin
  februar 22, 2014 at 22:06

  Ihhh det ville være lækkert at være heldig her. Jeg følger allerede begge steder <3

  Jeg er faktisk ikke så god til at pleje mig selv – men jeg forsøger lige at få brugt 10 min i ugen til ansigtsmaske.

  Kh Maria Seidelin

 • Reply
  Signe Rask Nielsen
  februar 22, 2014 at 22:14

  Ahh det ville være dejligt at vinde. Det er på en eller anden måde ikke sådanne ting, som jeg får prioriteret med hverken tid eller penge.

 • Reply
  Nina Mathiasen
  februar 22, 2014 at 22:18

  Ind i mellem ja, men nogle gange, når det er alt for travlt, så bliver det ikke til meget. Sikke en fin præmie

 • Reply
  Maria Ørum
  februar 22, 2014 at 22:34

  Er blevet bedre til det de sidste par år, men det kniber stadig lidt, det vigtigste for mig er at få renset min hud om aftenen og derefter fugte huden godt..

 • Reply
  Birna Lambaa
  februar 22, 2014 at 23:08

  Nej… Jeg er faktisk rigtig dårlig til at pleje mig selv, men jeg arbejder på at blive bedre 🙂

 • Reply
  Simone
  februar 23, 2014 at 00:07

  Super lækker giveaway! Jeg prøver at pleje mig selv godt, men det er ikke altid jeg husker det. Hvis jeg vandt denne giveaway, ville jeg klart få et boost til at gå mere op i det, med de rigtige produkter! krydser fingre!

 • Reply
  Helena
  februar 23, 2014 at 00:10

  Jeg ville bare så gerne vi de, da jeg mangler gode produkter til netop at pleje mig selv.

 • Reply
  Marie Westen
  februar 23, 2014 at 00:22

  Jeg er desværre alt for dårlig til at pleje mig selv, økonomien rækker ikke rigtig til det 🙁

 • Reply
  Tina
  februar 23, 2014 at 00:43

  Forsøger at huske det og det er jo en god start. Hader ofte nye håndklædet, da de ikke altid suger helt så godt som de gamle slidte. Vil derfor gerne overraskes positivt med nye lækre og GODE håndklæder. Kampen om håndklædet med min mand tager jeg gerne 😉

 • Reply
  Lene
  februar 23, 2014 at 00:50

  Ville være skønt med forkælelse

 • Reply
  SImone
  februar 23, 2014 at 01:08

  Jeg synes selv jeg er god til at pleje mig selv, men der kan sikkert altid gøres lidt mere 🙂 Med disse lækre sager, vil det sikkert blive bare lidt nemmere.

 • Reply
  Stine Andersen
  februar 23, 2014 at 08:22

  Jeg forsøger at pleje mig selv så meget som muligt, men jeg synes, at det er svært i en travl hverdag, hvor man tager afsted tidligt og kommer sent hjem :). Så jeg kunne helt sikkert være bedre 🙂

 • Reply
  Stine F
  februar 23, 2014 at 09:30

  I hverdagen er jeg ikke så god til det. Men ind imellem går jeg all in og booker ansigts- og kropsbehandling et lækkert sted.

 • Reply
  Mette
  februar 23, 2014 at 09:35

  Er desværre ikke god til det – men arbejder på at blive bedre. Den lækre præmie ville være en god hjælp 🙂

 • Reply
  Ida
  februar 23, 2014 at 10:11

  Ej hvor lækker en lille luksus samling. Ih jeg drømme mig hurtigt hen til en fridag i lækkerhedens tegn 🙂

 • Reply
  Signe
  februar 23, 2014 at 10:33

  “Plejer” mig selv med motion og god mad, men kunne være VILDT lækkert at pleje mig selv med den dejlige GIVEAWAY:-)

 • Reply
  stine
  februar 23, 2014 at 10:58

  jeg vil i hvert fald gerne blive bedre til det, og jeg ville nyde at bruge denne pakke…

 • Reply
  Mette Klit
  februar 23, 2014 at 11:15

  Sikke en dejlig velvære-samling. Ren forkælelse. Jeg håber jeg er heldig!

 • Reply
  Pernille Aaskov Nielsen
  februar 23, 2014 at 12:58

  Lækker give-away. Badeværelset i vores sommerhus er et gammelt ét af slagsen, med turkise fliser, siddebadekar og marmorede gulvklinker. Men med lidt maling, stearinlys og røgelsespinde har jeg faktisk nydt, at krumme mig sammen i siddebadekarret med duft og lys omkring mig. Men på mandag går vi radikalt til værks: det hele rives ud til fordel for gulvvarme, smukke varme klinker – et rigtigt badekar, med plads omkring til et hav af stearinlys:-) Denne give-away ville da passe perfekt til mit nye selvforkælelsesbadeværelse;-)

 • Reply
  Cecilie
  februar 23, 2014 at 13:08

  Jeg er god til at pleje mig selv, men jeg er mindre god til at pleje mit oldgamle, grimme badeværelse. Disse ting ville bestemt gøre det lille rum en hel del dejligere at opholde sig i!

 • Reply
  Stine bb
  februar 23, 2014 at 13:10

  Indtil jeg blev gravid for små 3 mdr siden har jeg altid været god til selvforkælelse og til at pleje mig selv. Men med kvalmen og trætheden har jeg ikke kunnet overskue hmm tja mig selv. Glæder mig til at jeg bare skal være gravid og ikke døje med generne længere 🙂

 • Reply
  Camilla Søndergaard
  februar 23, 2014 at 13:21

  Selvforkælelse og hudpleje bliver desværre nedprioriteret efter at jeg har fået min dreng. Nu er han næsten blevet to og jeg er blevet bedre til at tage en maske på i ny og næ, men den daglige pleje bliver tit glemt.

 • Reply
  Louise Bruun Pedersen
  februar 23, 2014 at 13:22

  Hej. 🙂

  Jeg er ikke helt vildt godt til at pleje mig selv. Men forsøger at gør lidt godt for min krop engang imellem. Men man burde nok være bedre til det – men et travl studie live, gør der ikke ligefrem nemt. 😀

  Det er en lækker give-away og man kan allerede nu drømme sig lidt hen til lidt afslapning og et karbad. 🙂

 • Reply
  Trine
  februar 23, 2014 at 13:47

  Jeg forsømmer ofte at pleje mig selv udover den sædvanlige dagcreme, men ville ønske at gøre det oftere – især med disse skønne produkter, da selvpleje i mine øjne også hænger sammen med selvkærlighed, så det er helt klart en prioritering, som står øverst på min to do liste <3

 • Reply
  Connie A
  februar 23, 2014 at 13:49

  Super flot giveaway ☆ er ikke altid så sød til forkæle mig selv 😉 men en så lækker pakke er jeg sikker på at få det gjort 😀

 • Reply
  Caroline A
  februar 23, 2014 at 13:51

  En af de ting jeg faktisk er ret god til, er at pleje mig selv! Eller hygge, som jeg kalder det :). Er en rigtig hyggefis som elsker lange karbade, at sove med hårkur i håret, ansigtsmasker og gå lange ture med min hund. Hjælper nok også at jeg ingen børn har!

 • Reply
  Pia
  februar 23, 2014 at 13:56

  Semi god tror jeg. I de perioder hvor alting går rigtig stærkt herhjemme og på arbejdet er der ikke så meget overskud til at pleje mig selv. Men når der er overskud er det skønt at gøre noget ekstra godt for sig selv 🙂

 • Reply
  Randi
  februar 23, 2014 at 14:23

  Der er jo altid plads til forbedring – og en pakke med lækre produkter ville helt sikkert give et skub i den rigtige retning 🙂

 • Reply
  Caroline
  februar 23, 2014 at 14:25

  Jeg er elendig til at pleje mig selv! Specielt fordi vores badeværelse er ca. 1 kvadratmeter stort 😉

 • Reply
  Michelle
  februar 23, 2014 at 15:57

  Jeg er meget dårlig til at pleje mig selv. Og når man er studerende som jeg, er tiden travl – så ville ønske jeg var bedre til at afsætte en time i mellem alt læsningen og pleje mig selv (:

 • Reply
  Line Nielsen
  februar 23, 2014 at 16:02

  Jeg er nogenlunde til det, men kunne absolut godt blive bedre. Jeg sørger for at have nogle faste daglige rutiner, så jeg ikke glemmer det midt al den anden dagligdag. Jeg bruger ofte de forskellige blogs til at blive inspireret til at spice rutinerne lidt op 🙂

 • Reply
  Anne
  februar 23, 2014 at 16:04

  Jeg begyndte at studere i sommers, og siden da har jeg været utrolig slem til ikke at pleje mig selv. Studier og venner tager tiden (dårlige undskyldninger er der nok af) men den største velvære barriere er min lille su penge pung.. Suk. Jeg drømmer om at vinde jeres fine giveaway 🙂

 • Reply
  Birthe R. Nygaard
  februar 23, 2014 at 16:06

  Jeg har ikke været så god til at pleje mig selv, som jeg er på nuværende tidspunkt.
  På grund af cancer og nu kemoterapi, er jeg simpelthen nødt til at byde mig selv bedre.
  Kemo ødelægger immunforsvar, hvilket går ud over hænder, fødder, mund og øjenomgivelserne.
  Alle slimhinder tørrer ind, og der kommer revner og sår, hvis ikke jeg passer på. Så nu får både fødder og hænder dagligt en fed creme.

  Når ikke trætheden er for overvældende, gør jeg mig ekstra umage med kropsolie og creme uden alt muligt skidt i. Jeg kunne virkelig godt ønske mig at vinde så lækre produkter, at pleje mig med. <3
  Jeg er med på på facebooksiderne i forvejen. Er blot ikke særlig aktiv for tiden.

  Søndagshilsen fra
  Birthe R. Nygaard
  birthe.gug@live.dk

 • Reply
  Laura
  februar 23, 2014 at 17:09

  Hej

  Jeg synes selv, jeg for det meste er god til at pleje mig selv 🙂
  Jeg håber, du har haft en god weekend! 🙂

  Hilsen Laura
  laurajensen19@live.dk

 • Reply
  Ann-Katrine F
  februar 23, 2014 at 17:28

  Tror jeg er en meget gennemsnitlig plejer! 🙂 I hverdagen bliver det mest til neglelak og de vanlige plejeprocedurer som rensning af ansigt. Tak for dejlig blig 🙂

 • Reply
  Dianna Sørensen
  februar 23, 2014 at 17:56

  Ekstra selvforkælelse kan man aldrig få nok af 🙂
  Lækker præmie og vores håndklæder trænger klart til nyt liv.

  Hav en dejlig søndag aften.

  Knus fra Dianna

 • Reply
  Anja
  februar 23, 2014 at 18:10

  Åhh, jeg prøver virkelig at tænke over at pleje mig selv -også på de travle hverdage -men må indrømme at det nok er i weekenderne, hvor der er mest tid til afslapning, pleje og selvforkælelse… Kh Anja 🙂

 • Reply
  Camille
  februar 23, 2014 at 18:15

  Jeg er nok ikke vildt god til at pleje mig selv i hverdagen, men når jeg har ekstra tid, tager jeg et langt bad og bruger hårkur og en ekstra god bodyscrub. Det burde man virkelig gøre noget oftere!
  Det er en så lækker give-away! 🙂

 • Reply
  Mie Matilda Hovgaard
  februar 23, 2014 at 19:17

  Jeg har 1 måned tilbage af min graviditet idag, og har lige siddet og set på billeder fra før jeg blev gravid. Det er jo helt vildt hvad det kan gøre ved kroppen! Ligner jo en hængt kat! Så jeg er virkelig begyndt og glæde mig til at blive mig selv igen, men kunne helt sikkert godt bruge lidt hjælp fra den lækre give away! Så jeg krydser alt hvad der krydses kan!!! Rigtig god søndag!

  Hilsen den alt for trætte, snart mor til 2!

 • Reply
  Heidi Christensen
  februar 23, 2014 at 19:21

  Jeg er desværre ikke altid lige god til at pleje mig selv. Jeg vil rigtigt gerne præstere mit allerbedste hele tiden og glemmer derfor indimellem, at huske mine egne behov i det hele. Dog bliver jeg forkælet af min søde familie, så jeg er ikke i underskud på den konto! :-)))

 • Reply
  Pernille
  februar 23, 2014 at 19:36

  Nogle gange tager jeg en velvære-formiddag, fordi det giver et lækkerheds-boost. Men i en travl hverdag, hvor tidligt op betyder, at jeg kan komme tidligere hjem til mine dejlige drenge, er det ikke det, der bliver prioriteret højest. Det ville gøre godt at vinde en pakke fra Cahetu…er generelt ret stor fan af den webshop! 🙂

 • Reply
  Trine Borup
  februar 23, 2014 at 19:39

  Nej det er jeg ærlig talt ikke! Jeg vil gerne og har mange gode intentioner om at være det, men tiden går og jeg glemmer at forkæle mig selv…

 • Reply
  Jeanne Dideriksen
  februar 23, 2014 at 19:42

  Jeg har lært på den hårde måde, at det godt kan betale sig, at forkæle sig selv… Dermed ikke sagt at jeg får det gjort. Hverdagen tager alt for ofte over, og med 3 børn, mand og hvad dertil hører, kan jeg godt lade mig selv falde lidt i baggrunden.

 • Reply
  Rikke Bisgård Sørensen
  februar 23, 2014 at 19:53

  Jeg er blevet bedre til det. Efterhånden som vores børn er blevet større, har jeg også fået mere overskud, og tiden har lært mig, at en mor som forkæler sig selv, også har mere overskud til børn og mand <3
  Jeg elsker at tage et varmt karbad og slutte det af med en lækker bodylotion/olie. Det er totalt luksus for mig 🙂

  Kh Rikke

 • Reply
  SHM
  februar 23, 2014 at 20:09

  Næ, jeg er ikke god til at pleje mig selv. Med fire børn, er der altid andre der har mere brug for det end mig;)

 • Reply
  Line
  februar 23, 2014 at 20:14

  Jeg synes jeg er for dårlig til at pleje mig selv. Det er ligesom om jeg ofte springer over hvor gæret er lavest. Men det kan der måske laves om på nu, men denne fine pakke man kan vinde.

 • Reply
  Emma Hertzum
  februar 23, 2014 at 20:30

  Nej, jeg er dårlig til at pleje mig selv, da letiker, veninder, træning og familie tager sin tid.
  Dog vil jeg sige at jeg plejer mig selv og positive ting, altså familie osv..

  Emmaseenandbeen@gmail.com

 • Reply
  Anita
  februar 23, 2014 at 20:32

  Syntes desværre at jeg efter jeg fik Karla ikke har været så god til at pleje mig selv, så lidt lækkert velvære vil bestemt være dejligt og tiltrængt 🙂

 • Reply
  Ninette
  februar 23, 2014 at 21:06

  Jeg er god til at pleje mit ansigt, men jeg “glemmer” ofte kroppen… Kunne enormt godt tænke mig nogle nye lækre håndklæder samt en god håndcreme (og jeg sværger til min rudolph care mask så mon ikke håndcremen vil blive en favorit hvis jeg skulle være den heldige?) <3

 • Reply
  Lotte Grundsted Nielsen
  februar 23, 2014 at 21:22

  Jeg er nok bedst til at pleje mig selv forår og sommer, så denne pakke vil passe fint hos mig nu 🙂
  Dejlig give away!
  Kh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)

 • Reply
  Louise Jørgensen
  februar 23, 2014 at 21:30

  Mit ansigt bliver plejet efter alle kunstens regler hver morgen, sover bare lidt for ofte med makeup. Selvom jeg har verdens lækreste natcreme.. Må til at være lidt bedre!

 • Reply
  Signe
  februar 23, 2014 at 21:51

  Jeg er ikke så god til at pleje mig selv, som jeg gerne ville være. Desværre!

 • Reply
  Lena T. Mikkelsen
  februar 23, 2014 at 23:16

  Jeg kunne godt være bedre til at pleje og forkæle mig selv …jeg er meget bedre til at forkæle dem, jeg holder af og det store håndklæde ville jeg nok gi’ til kæresten, da han brændende ønsker sig nogle store håndklæder. <3 Så kan han så til gengæld få liv til at forkæle mig en anden gang. 🙂

 • Reply
  Birgitte N. P.
  februar 23, 2014 at 23:33

  Deres produkter er SÅ lækre.
  Jeg er ikke super god til at pleje mig selv. Især ikke efter jeg blev sygemeldt med stress.

 • Reply
  Astrid
  februar 24, 2014 at 05:29

  I dagligdagen absolut ikke, men….et par gange om året tager jeg på hotel helt alene. Så har jeg hårfarve med, skrub, masker, en god flaske vin og sådan et døgn med room service, en bog og magt over fjernbetjeningen gør underværker for både krop og sjæl.

 • Reply
  Nina Rosenbaum Skajaa
  februar 24, 2014 at 07:14

  Ihhh så lækker en giveaway! Jeg er på det seneste blevet meget bedre til at være god ved mig selv. Især efter at være blevet introduceret til Rudolph Cares vidunderlige produkter er jeg blevet afhængig af at pleje mig selv og med små børn er det en nødvendighed med lidt luksustid til sig selv

 • Reply
  Nina Rosenbaum Skajaa
  februar 24, 2014 at 07:23

  Ihhh så lækker en giveaway! Jeg er på det seneste blevet meget bedre til at være god ved mig selv. Især efter at være blevet introduceret til Rudolph Cares vidunderlige produkter er jeg blevet afhængig af at pleje mig selv og med små børn er det en nødvendighed med lidt luksustid til sig selv

 • Reply
  Nadia WH
  februar 24, 2014 at 08:17

  Sikke en lækker præmie 🙂
  Det der me at pleje sig selv går jo meget godt i perioder og så er der også tider, hvor man vist ikke lige har overskuddet til det.

 • Reply
  Sidsel
  februar 24, 2014 at 08:22

  nej, kan ingenting pt. da jeg ligger på en sofa med bækkenløsning og skal have hjælp til alt nu 🙁 og med 2 md. til termin så hviler alt på mandens skuldre så lidt forkælelse ville være rart til os begge.

 • Reply
  Mie Matilda Hovgaard
  februar 24, 2014 at 08:42

  Jeg har idag 1 måned til min termin og sad lige og kiggede på billeder fra før jeg blev gravid. Hold nu op hvor sådan en graviditet kan få en til at ligne en hængt kat, puhaaa!

  Så nu er jeg for alvor begyndt at glæde mig til at blive mig selv igen, meeeen kunne nok godt få brug for lidt hjælp af den dejlige give away! Så jeg krydser hvad der efterhånden stadig kan krydses (pga kæmpe mave og vand i kroppen:-)) og håber jeg bliver den heldige!

  Rigtig god dag!

  Mvh den meget trætte, snart mor til 2 fantastiske drenge:-)

 • Reply
  Line R
  februar 24, 2014 at 09:21

  Man kan vel altid blive lidt bedre til at forkæle sig selv – og de lækre produkter her vil helt sikkert hjælpe 🙂

 • Reply
  Louise FB
  februar 24, 2014 at 11:55

  Pleje er jo mange forskellige ting. Tager ikke marathon dampbade med æteriske olier, men sørger for lidt forkælelse hver dag. Om det så er et lækkert måltid, putte med ungerne om morgenen eller en kop varmt på en lille cafe med min mand en alm hverdag, så tæller det i det store regnskab. Men gad da helt vildt godt få fingre i denne forkælelsespakke :o)

 • Reply
  Louise O
  februar 24, 2014 at 12:02

  Dejlig give away! Jeg synes selv jeg er ret god til at pleje mig selv – fodbad, cremer og bodyscrub. Dog ikke regelmæssigt, mere bare efter lyst og behov. Det er vidunderligt 🙂 Så er jeg begyndt at gå i fitness 2 timer 4 gange om ugen – det er hvad jeg kalder at pleje krop og sind!!

 • Reply
  Gry kr
  februar 24, 2014 at 12:55

  Desværre ikke men 2 små børn er tiden lidt knap….men det kunne der jo gøres noget ved hvis jeg vandt:))

 • Reply
  Julie Jensen
  februar 24, 2014 at 14:34

  Nej, det er jeg desværre ikke. Jeg har tre piger i alderen 0-6 år, så det kan være svært at finde tiden til det. Men jeg forsøger 😉

 • Reply
  sisi
  februar 24, 2014 at 14:49

  Jeg prøver at være god til det, men kunne bestemt sagtens gøre mere ud af det. Og det ville da være nemmere hvis man fik lidt hjælp, i form af sådan en skøn pakke 🙂

 • Reply
  ísbjörg
  februar 24, 2014 at 14:51

  Ét ord; KAGE! 😉

 • Reply
  Lis Nielsen
  februar 24, 2014 at 15:14

  Jeg synes faktisk, jeg er god til at pleje mig selv. Skrub i badet og lotion bagefter, fodbad efterfulgt af en god creme, osv., så jeg bliver altid glad for lækre plejeprodukter.

 • Reply
  Louise Hartmann
  februar 24, 2014 at 15:59

  Som mor til snart 3 – hvor den ældste bliver 3 år til maj, så er der sjældent til til at pleje sig selv! Så det kunne være fantastisk med sådan en gave! især inden den lille ny kommer 🙂 det er i hvert fald tiltrængt 🙂

  – Og så er produkterne fra The Organic Company jo intet mindre end fantastiske! Jeg kan også varmt anbefale deres sengetøj 🙂

 • Reply
  Inge Sørensen
  februar 24, 2014 at 19:19

  Jeg kunne nok være bedre 🙂

 • Reply
  Mai-Britt
  februar 24, 2014 at 19:48

  Med en knap tre måneder baby på armen, så er der alt for lidt tid til at pleje sig selv (det vidner hårene på mine ben om, argh!), så nej. Men jeg satser stærkt på at lave om på det snarest!

 • Reply
  Rikke // that nordic feeling
  februar 24, 2014 at 19:52

  Sikke en lækker give away – den bliver jeg nødt til at være med i. Jeg plejer mig selv med stille morgener i ny og næ med kaffe i koppen og tid til avislæsning, fodbade med lækkert salt og masser af grøntsager og vand til dagligt.

 • Reply
  Nana
  februar 24, 2014 at 20:03

  Det ville jeg ikke kunne prale af nej.. Som studerende er det ikke de store midler man har med at gøre, men når det en sjændent gang sker ELSKER jeg det.. Det gør en SÅ dejlig afslappet og man føler man bliver et helt andet menneske når det hele er blevet plejet og gjort lækkert <3

 • Reply
  Lene
  februar 24, 2014 at 20:55

  Ih elsker selvforkælelse med lækre produkter 🙂

 • Reply
  Louise Oest
  februar 24, 2014 at 21:00

  Nej desværre ikke, men måske jeg skulle blive bedre til det her i det nye år 🙂

 • Reply
  marianne lykke nielsen
  februar 24, 2014 at 21:25

  wau en præmie…….:) jeg er desværre ikke så god til at forkæle mig selv, men hvis jeg vinder så skal der fokæles
  marianne.lykke@gmail.com

 • Reply
  stephanie
  februar 24, 2014 at 21:38

  Næh det er jeg faktisk ikke! Men jeg kan godt lide at forkæle andre 🙂

 • Reply
  Janni Frøhlich
  februar 24, 2014 at 21:49

  Synes selv jeg er god til at forkæle mig ja – kan dog godt gøre det lidt oftere.. Det er en dejlig form for luksus at foræse sig selv synes jeg. Jeg plejer at forkæle mig selv med en lækker scrub, hårkur, duftlys, flot neglelak og en god bog – så har jeg en hyggeaften 😀

 • Reply
  Laura Bentsen
  februar 25, 2014 at 09:34

  Nej, jeg er desværre slet ikke god til at pleje mig selv. Selvom intentionerne er gode 😉

  Mvh. Laura Bentsen

 • Reply
  Trine
  februar 25, 2014 at 09:40

  Jeg er desværre for dårlig til det. Især når jeg har allermest travlt og dermed også allermest brug for det. Men jeg øver mig aktivt i at gøre det, fordi det er så vigtigt for den måde, jeg føler omkring mig selv på.

 • Reply
  Camilla Christensen
  februar 25, 2014 at 09:48

  Jeg må nok erkende, at jeg er alt for dårlig til at pleje mig selv. Det er helt sikkert noget jeg er meget bevist om, men jeg har ikke fået gjort ret meget ved det – endnu.

 • Reply
  Julie Gr
  februar 25, 2014 at 11:19

  Jeg forsøger at pleje mig selv med varme bade, neglelak og creme på, når tiden er til det. Ovenstående pakke vil være en særdeles god hjælper til at sætte en “spa-stemning” på badeværelset og er sikker på at min krop vil elske det.

 • Reply
  Mette Glerup Kristensen
  februar 25, 2014 at 15:13

  Overhovedet ikke faktisk, men jeg arbejder hastigt hen imod det rette miljø, som jeg tror bliver min vigtigste faktor for at nyde lidt selvforkælelse og pleje.. Snart har jeg købt hus og der skal forkælelse og sanser prioriteres 🙂

 • Reply
  kjerstine larsen
  februar 25, 2014 at 19:50

  tror man som kvinde er dårlig til at pleje sig selv. det lægger i vores gener at pleje og hjælpe alle andre steder… 🙂

 • Reply
  Ane Jessen
  februar 25, 2014 at 20:53

  Ja, jeg mener at jeg selv er god til at pleje mig selv. Men det har taget mange år, at blive bevidst om hvor vigtig en del det er af livet. Forplejning af sig selv gælder ligeså meget indre som ydre. Det ene kan ikke fungere uden det andet.
  Bedste hilsner
  Ane

 • Reply
  Frk. Hansen
  februar 25, 2014 at 23:02

  Ja, jeg kunne nok godt være endnu bedre til at pleje mig selv 🙂
  Jeg får da mit daglige bad og et par tandbørste ture.. -det tæller ikke rigtigt hva’ 😉 😉
  Jeg krydser fingre for lidt luksus!
  Hav en dejlig dag
  Hilsen Frk. Hansen

 • Reply
  Tina Irene Povlsen
  februar 26, 2014 at 09:11

  Synes at jeg er god til at pleje mig selv. Tiden dertil er ikke altid i overflod, men jeg springer ikke plejen over, da det er svært at hente det forsømte senere. Så hellere lidt end intet. Men når der så er ekstra tid hertil, så nyder jeg det til fulde, og får en energi der næsten giver mig følelsen af at være født på ny. Noget jeg gerne vil ha’ lidt mere af. 🙂 Jeg er helt klart enig i at produkterne fra The Organic Company ikke er svære at holde af. Man blir’ nærmest afhængig, når de er prøvet. At blive ejer af præmien i denne skønne give away vil være som den fineste og nærende balsam for krop, sind og sjæl.

 • Reply
  Cecilie W
  februar 26, 2014 at 09:25

  Desværre ikke. Det hele går stærkt i hverdagen, og badene bliver for korte og maden for simpel. Heldigvis er min kæreste og jeg så gid til at tage en weekend væk engang imellem bl.a. til Vejle Fjord Kur & Spa, og så kan jeg heldigvis leve højt på det længe.

 • Reply
  Seline T
  februar 26, 2014 at 11:05

  Ih hvor lækkert! 🙂

 • Reply
  Jessica
  februar 26, 2014 at 11:32

  Jeg renser for det meste mit ansigt, men når jeg det kommer til at fugte resten af kroppen, bliver jeg dog lidt for doven 😉

 • Reply
  Cecilie B N
  februar 26, 2014 at 11:35

  WOW, jeg plejede at være ret god til det, men er godt nok kommet væk fra det. Kunne være godt med en startpakke, så jeg kan komme på rette spor, hvad dette angår, det er jo så lækkert 🙂

 • Reply
  Caroline Amalie Clausen
  februar 26, 2014 at 14:17

  Jeg vil gerne deltage 🙂
  Mvh Caroline Amalie Clausen
  tigerdyr107@gmail.com

 • Reply
  Lise
  februar 26, 2014 at 16:47

  Ikke så god som jeg tidligere har været! Men jeg holder fast i ugentlig yoga og ansigtsmasker & massage ind imellem.

 • Reply
  Linda Pedersen
  februar 26, 2014 at 18:37

  Sikken en skøn og lækker Give Away, med super lækre produkter jeg ville elske, at tage i min varetægt…

  Desværre syntes jeg ikke jeg er super god til, at pleje mig selv. Dog renser jeg ansigt og bruger en fugtigheds creme. Dagligt efter badet…
  samt en god håndcreme efter opvask og rentgøring.
  De skønne produkter ville gøre min hverdag lidt bedre og hyggelig..
  At blive forkælet selv med en god gave, hører til sjældenhederne for mig..
  Kærligst Linda

 • Reply
  CarolineD
  februar 26, 2014 at 20:38

  Jeg prøver…. Min allerbedste forkælelse er min Rudolph bodylotion, men at få tid til at læse avisen, er også meget meget højt på listen!!

 • Reply
  Susie Frederiksen
  februar 26, 2014 at 23:48

  Jaaa, vi skal være gode ved os selv! Her et tip: Rens ansigtet morgen & aften. Har selv i lang tid kun renset om aftenen, men det er kun for dovne piger 🙂 Renser nu både morgen & aften, forskellen er til at se!

 • Reply
  Malene
  februar 27, 2014 at 09:04

  Nej, jeg er rigtig dårlig til at tage mig af mig selv. Jeg tror at mange kender det, hverdag med, arbejde og familie det kommer først. Selv undgår jeg bare at se spejlet. Men nu har jeg besluttet at det skal ændres. Igår lagde jeg dybderensende maske og dernæst serum og min hud blev bløøøøød. Det var første men ikke sidste gang.

 • Reply
  Helle
  februar 27, 2014 at 15:37

  Nej, men jeg prøver at blive bedre..:)

 • Reply
  Sanne
  februar 27, 2014 at 19:26

  Det er jeg lidt i perioder, hvilket er lidt skidt, fordi det jo netop er i de travle, stressede perioder at der er aller mest behov for at man er god ved sig selv. Men er forholdsvis god til ansigtsmaske og hårkur 😉

 • Reply
  Tenna Kristensen
  februar 27, 2014 at 20:25

  Jeg har ikke været god til at forkæle mig selv, efter at jeg er blevet mor…
  Det ville være dejlig, at have denne start pakke… som et startskud, til igen, at tage vare på mig selv

 • Reply
  Lauréanne
  februar 28, 2014 at 10:30

  Hvor lækkert! Jeg vil gerne deltage.

 • Reply
  Anette Sidor
  februar 28, 2014 at 10:42

  Jeg er ikke særlig god til det, men jeg øver mig og satser på at få det lært 🙂

 • Reply
  andrea vedsmand
  februar 28, 2014 at 13:16

  drømmer om at vinde , elsker gode produkter til at pleje mig selv.

 • Reply
  Elise
  marts 1, 2014 at 07:37

  Jeg er ikke særlig god til at huske at pleje mig selv, men hvis jeg vandt denne her give-away kunne det måske sætte mig i gang.. 🙂

 • Reply
  Mia C Andersen
  marts 1, 2014 at 21:24

  Jeg plejer mig selv mentalt. Sørger for at jeg er i positivt selskab og tilbringer tid med mennesker der siger mig noget. Resten er sorteret fra.
  Så sørger jeg for at grine hver dag og huske at værdsætte ting – også de små ting. Og sige tak..
  Mia CA/ aimlovelive@gmail.com

 • Reply
  Bine
  marts 1, 2014 at 21:53

  Super lækker give away!
  Generelt er jeg god til det, fordi jeg synes det er en nem og billig luksus. Men jeg vil gerne blive bedre til at pleje mig selv i dybden noget oftere 🙂

 • Reply
  Pia Rotbøl
  marts 2, 2014 at 15:55

  Jeg er klart blevet bedre, fik et kraftigt wake up call ved en ansigtsbehandling, så nu bliver min hud eksfolieret mindst 2 gange om ugen, og renset og cremet ind to gange om dagen, og det virkelige plus, det kan tydelig ses på mit ansigt 😉

 • Reply
  Lisa Thomsen
  marts 2, 2014 at 20:01

  En sjælden gang, når det lige kommer over mig 🙂

 • Reply
  Ditte Smed Olesen
  marts 2, 2014 at 20:10

  Er ALT for dårlig til at pleje/forkæle mig selv -er det ikk lidt en morting?? 😉 Børnene før en selv!! 😀 Håber og krydser fingre… Kunne være skønt, med lidt luksus!! 🙂 🙂 Smil fra Ditte

 • Reply
  Trine
  marts 2, 2014 at 20:47

  Lækker give away… Min datter på 10 og jeg har ‘opfundet’ salon PATRISÈ. ‘Kind of husets kurbad’. Her gives bl.a. de bedste ansigtsmassager – selv drengene på 7 og 11 ‘bestiller’ nu tid :-). Velvære, forkælelse og samvær prioriteres her – og vi har det sjovt. Kunne så godt bruge de skønne produkter – de ville klæde vores badesalon..;-)

 • Reply
  julie lillegaard
  marts 2, 2014 at 21:10

  Altså, ehm, jeg ville jo ønske, jeg kunne sige, at jeg var super til at pleje mig selv mellem madpakker, bleskift, hente-bringe-logistik, studie, job, legeplads og højtlæsning. Men jeg er nok ikke helt så god til det, som jeg gerne ville være. Men nu er mine piger på to et halvt og fire-et-kvart så store, at det bliver (lidt) lettere at snige lidt mor-tid ind i dagsrytmen, så jeg bliver i troen om, at jeg bliver bedre til at huske mig selv.

 • Reply
  sarah
  marts 2, 2014 at 22:47

  man kan ikke pleje sig selv nok 🙂 Så derfor ville jeg da gerne vinde en håndsrækning

 • Reply
  Manja Hansen
  marts 2, 2014 at 23:14

  Er ikke så god til at pleje mig selv, som jeg burde være. Denne lækre pakke vil dog uden tvivl være et stærkt incitament til at gøre noget ved det 🙂

 • Reply
  Stephanie
  marts 3, 2014 at 13:44

  Uh jeg kunne være så meget bedre til det, men jeg prøver at skabe små hyggestunder med fodbad eller en ansigtsmaske i ny og næ og hver gang tænker jeg, at jeg burde gøre det meget oftere. Måske denne fine pakke kunne være en kick-starter til endnu mere velvære.

 • Reply
  Lotte
  marts 3, 2014 at 13:55

  Jaaaa elsker det!

 • Reply
  Ann Katrine
  marts 3, 2014 at 13:56

  Jeg kunne nok godt bve bedre til at tage mig tid til at pleje mig selv noget mere…

 • Reply
  Stine Christensen
  marts 3, 2014 at 13:59

  Jeg vil så gerne pleje mig selv, men i en travl hverdag bliver det ofte nedprioriteret. Jeg har desuden ikke så mange “pleje-redskaber” – ofte fordi jeg synes det er en jungle at finde rundt i mærker, produkter, hvilke der er mest funktionelle, osv. Denne fine pakke vil derfor være perfekt, så jeg ved, hvad jeg skal give mig i kast med 🙂

 • Reply
  Jeanette Borg Sørensen
  marts 3, 2014 at 14:20

  Vi er 4 kvinder, der når vi har muligheden tager i sommerhus. Her laver vi lækker mad og ellers har ren tøsehygge med at give hinanden ansigtsbehandling og massage. Det er ren forkælelse og pleje af os selv, men nydelsen vil være endnu større næste gang med disse lækre produkter, hvis jeg vinder 🙂

 • Reply
  majbritt Sandberg
  marts 3, 2014 at 14:31

  ELSKER at pleje mig selv. og når man nu har et badeværelse der seriøst trænger til en make-over.. så gælder det vel det lille ordsprog – Accesorize – Accesorize og Azzessorize .. om det så er til kvinder ..eller badeværelser.

 • Reply
  Anne Marie Jørgensen
  marts 3, 2014 at 18:32

  Jeg kunne godt bruge lidt ekstra selvforkælelse her inden sommer!

 • Reply
  Maiken
  marts 3, 2014 at 20:44

  At pleje sig selv er jo mange ting! Måske er jeg ikke så god til det at pleje mig selv i traditionel forstand med krop- og skønhedspleje, frisør, manicure, massage etc., men til gengæld giver jeg mig tid til at lave dejlig mad til mig og min skønne familie samt trække i gummistøvlerne og pusle rundt i min køkkenhave mellem høns og bier og bare koble helt af. Så plejer jeg mig selv indefra 🙂

 • Reply
  Gitte Risom Nyrup
  marts 3, 2014 at 21:11

  Vil elske denne præmie onsdagaften, min veninde og jeg går til pilates, sikke vi kunne hygge efter:-)

 • Reply
  Dorte Windfeld
  marts 3, 2014 at 21:25

  Jeg synes jeg er god til at pleje mig selv. Jeg elsker lækre produkter og kan ikke få nok af dem. Jeg synes altid jeg kan gi den lidt ekstra på forkælelsen. Jeg ville elske at afprøve nye lækre produkter.

 • Reply
  Tibbe Smith
  marts 4, 2014 at 10:41

  Jeg elsker at pleje mig selv, men får det gjort alt for sjældent i min travle hverdag. Derfor er jeg sikker på min krop ville elske alle disse produkter, og specielt håndklædet fra The Organic Company, som bare har verden lækreste ting.

 • Reply
  Nina Tengberg Rasmussen
  marts 4, 2014 at 17:46

  Krydser stadig fingre ❤️

 • Reply
  Helle Østerholm
  marts 4, 2014 at 21:32

  Med 3 børn går det lidt hurtigt indimellem, så det ville være dejligt med lidt luksus 🙂

 • Reply
  Julie
  marts 5, 2014 at 13:05

  Wauw nogle lækre produkter! Jeg kan ikke forestille mig noget bedre end at svøbe sig selv i sådan et ultrablødt håndklæde efter et langt varmt bad.

  Jeg synes selv jeg til dagligt husker at pleje mig selv – dog er jeg på SU, så jeg har ikke økonomien til at pleje mig selv med diverse dyre produkter. Derfor prøver jeg at gøre mig selv opmærksom på alle de små glæder i hverdagen, hvor jeg synes jeg plejer og forkælder mig selv lidt. Det kan være noget så simpelt som et stykke mørk chokolade og en kop god te, eller et langt dampbad efter træning. Jeg elsker at dyrke selvforkælelse, så denne her giveaway ville falde i rigtig god jord hos mig!

  Kh Julie

 • Reply
  Eva
  marts 5, 2014 at 16:26

  Åh det er sådan en lækker butik.
  Jeg er rimelig god til at få plejet mig selv, mest ansigt og hænder. Når jeg i perioder ikke gider mist, serum, creme osv. Kan det helt klart ses via manglende glød og udstråling !
  Men er der noget bedre end selvforkælelse – og familien giver det også bonus til i form af mere overskud. Win-win.

 • Reply
  Rikke Neipart
  marts 10, 2014 at 01:24

  Jeg plejer og forkæle mig selv ofte om weekenderne 🙂

Leave a Reply