Produkt og design (Interior design) TIL VÆGGEN (Walls)

Grafik på tapetet!

Hos Boligcious har vi fået et godt øje til grafiske tapeter. De kan bare skabe et udtyk, som den hvide væg ikke helt kan hamle op med.
Photowall har netop lanceret en spændende grafisk tapetkollektion, High Above, der er designet af det hollandske designstudio Lilesadi. Den fine kollektion er både grafisk og fantasifuld, da den kombinerer det hårde, grafiske og minimalistiske med lyse farver og forskellige figurer fra naturen som f.eks. bjørne og bjerge. Netop naturen har været inspirationskilde til tapetet.

I indretningen kan man lege med felter og enkelte områder af væggen, hvor der sættes tapet. Det kan bruges i forbindelse med hylder, til at samle en møbelgruppe eller noget helt andet. Let the fun begin!

De miljøvenlige tapeter forhandles her

(For English recap scroll down)

Grafik på tapetet!

Grafik på tapetet!

Grafik på tapetet!

Graphic wallpaper is pretty hot. It does something that white walls just can’t do. Photowall is now launching the collection High Above consisting of four minimalistic as well as imaginative graphic wallpapers. They are all inspired by nature. Check it out here

Grafik på tapetet!
Artikel
Grafik på tapetet!
Beskrivelse
Hos Boligcious har vi fået et godt øje til grafiske tapeter. De kan bare skabe et udtyk, som den hvide væg ikke helt kan hamle op med. Photowall
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply