KIDS Produkt og design (Interior design)

VIPP & The Kids

VIPP & The Kids

(For English recap scroll down)

VIPP har sat fokus på børnene med en række lækre stylinger. Hvis du besøger deres flagship butik i København, vil du blive mødt af et lækkert legesygt univers i vinduet.
Jeg kan faktisk godt se idéen med, at VIPP slår et slag for anvendelsen af deres produkter på børneværelset. Hvem gad ikke godt have den smukke VIPP spand som blespand? – altså når det nu skal være!

VIPP’s diskrete hylder er jo geniale over puslepladsen til bleer og alt det der. -Mens de til de større børn er smarte til at udstille legetøjet lækkert, hvilket appellerer til leg. Hylderne er så diskrete, at man næsten ikke ser dem, det kan jeg ret godt lide. Det er ikke møblet der er fokus her, det er funktion, minimalisme og muligheden for at skabe sit eget helt personlige udtryk med alle former for hyldeanvendelser.

Get inspired!

VIPP & The Kids VIPP & The Kids

VIPP & The Kids VIPP & The Kids VIPP & The Kids VIPP & The Kids

VIPP design is brilliant to use in any family with children. VIPP has focused on the life with children and styled their products in attractive children’s rooms. The famous bin is also brilliant for diapers and the shelves are discreet and perfect at the changing table or in the nursery.

VIPP & The Kids
Artikel
VIPP & The Kids
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply