Soveværelse (Bedroom)

Endnu flere små ændringer i mit soveværelse.

Sponsoreret

Et kig ind i et soveværelse med et flot grafisk tapet af Mogens Lassen på væggen i gråt og hvidt. På væggen hænger to skoskabe fra By Lassen, og ovenpå står et flot TV. Til højre for arrangementet står et aflangt spejl og hviler op af væggen.

For et par uger siden lokkede jeg jer med i mit soveværelse for at se et par små ændringer, der på trods af, at det ikke var den helt store makeover alligevel ændrede looket lidt – Du kan gense indlægget her. Det er sådan, at når man først starter med at lave lidt ændringer følger der lidt flere med, og det gjorde der også for mit vedkommende.

Jeg er ret glad for mit soveværelse og tilbringer mere tid i det, efter jeg har fået TV i rummet. Jeg ved godt, at mange er modstander af TV i soveværelset, men jeg og mine unger er altså glad for det. TV’et ‘SERIF’ fra Samsung stod før placeret på de medfølgende elegante ben og gjorde looket let, men da der ikke er meget plads i mit soveværelse, fyldte det unødvendigt meget og ja, så var der jo det luksusproblem, at det i forhold til min seng blev stod for lavt til, at jeg kunne se hele skærmen for mine dyner ( world-class problem I know 🙂 – Se mit tidligere indlæg her)

Sorte skoskabe to og to hængt på væggen danner en hylde med plads til Samsungs smarte Serif TV

Jagten efter hylder som jeg kunne placere TV’et på, har stået på i noget tid, men for et par måneder siden så jeg By Lassens nye ‘Frame’ skoskabe. Skabene var min geniale løsning! De er ikke dybe, så de fylder stort set ingenting, og TV’et kan lige stå der. Hele arrangementet fylder meget lidt og det ser vildt flot ud.

Nærbillede af By Lassens sorte skoskab vægthængt på en væg tapetseret med grafisk tapet.

Det fede er, at der er plads til opbevaring af sko og så har det visuelt lidt mere volume, end hvis jer blot havde sat en hylde op. Skabene er væghængte, og jeg er altid fortaler for, at hvis man kan hænge møbler og TV på væggen, så skal man gøre det, det gør nemlig udtrykket lettere og så er det en del nemmere at gøre rent omkring, hvis man nu skal gå ned i det de helt små detaljer:-)

 


◊  

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply