Soveværelse (Bedroom)

En lille, men markant forandring…

Sponsoreret af Auping

Jeg har foretaget en lille ændring i mit soveværelse, en enkelt ting har jeg ændret, men den gør en markant visuel forandring og skaber mere hygge.

For nogle måneder siden havde jeg med møde med Auping, som jeg de sidste par år har haft et super samarbejde med. Formålet med mødet var, at jeg ville have en ny polstring til mit ‘Essential’ hovedgærde. For halvandet år siden malede jeg mit soverværelse pudderfarvet, da jeg fik min Auping Essentail seng hjem. Sengen havde jeg valgt i farven skin, og hovedgærdet i samme nuance. Tanken var at skabe et feminint rum tone-i-tone, og jeg var rigtig glad for det. Men nu er jeg jo indretningsnørd, og der skulle ske noget nyt! Jeg flytter jo om inden så længe, så jeg synes ikke jeg ville male igen. Tone-i-tone ideen er fin, men jeg savnede noget dybe i rummet, og noget hygge. Det hele var meget delikat og lyst. Sådan her så det ud før.

soveværelse i pudderfarver. Væg malet i pudder og sengen fra Auping med polstret hovedgærde er også pudderfarvet

Lyst og lækkert soveværelse med lyserøde vægge og hvidt sengetøj.

Det var drøn svært at vælge farver og først var jeg ude i den smukke blommefarvede, som du kan se øverst på farveprøverne herunder.

På billedet ses farveprøver fra Auping, der skal vælges farver til nyt hovedgærde på Aupings Essential seng

Smuk farve som ville stå perfekt til det pudderfarvede sengestel. Men jeg valgte en mere maskulin model – jeg gik med grå. Grå er nemlig en farve der næsten kan matches med alle farver og så drømmer jeg om at male mit nye soveværelse i en smuk lys grå og her vil dette hovedgærde være utrolig flot.

På billedet ses et hjørne fra et soveværelse med pudderfarvede vægge og en en Auping seng med mørkegråt hovegærde. På gulvet stor indrammede sort/hvid fotoplakater

Farven på hovedgærdet hedder 66 Graphite og er fra den tekstil kollektion der hedder PEACH. Sengen hedder Essential og fås som udgangspunkt med upolstret hovedgærde, hvis man vel og mærke vælger at tilkøbe hovedgærde til sengen, den kan også købes uden. Sengen er bæredygtig, fri for giftige metaller, lim og maling.

På billedet ses et hjørne fra et soveværelse med pudderfarvede vægge og en en Auping seng med mørkegråt hovegærde. Sengbord monteret på sengen, her står en lampe i messing

sengebord set oppefra. På bordet ligger en stak magsiner, her står en lampe og en kop te.

Soveværelse med rosa vægge, en Auping Essential seng med gråt hovegærde. PÅ væggen hænger en Flowerpot lampe i ferskenfarvet

soveværelse med pudderfarvede vægge, fotokunst i sort/hvid på væggen og en lækker seng med gråt hovedgærde. Sengen hedder Essential og er fra Auping

Soveværelse med skråvægge. Halvdelen af væggen er malet pudderfarvet. På væggen hænger en Laksefarvet Flowerpot lampe fra Panton. Senge fra Auping har polstret gråt hovedgærde.

Et hjørne af et soveværelse som illustrerer at man sagtens kan bruge Arne Jacobsens 7'er stol som sengebord

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply