Uncategorized

TV i soveværelset… go eller no go?

Indlægget er lavet som en del af en test/udlånsaftale for Samsung. Ord og oplevelse er af mig

Jeg har længe gået sådan lidt om den varme grød… TV i soveværelset eller ej! Egentlig var jeg lidt modstander, men så blev jeg alene for et års tid siden og med unger hver anden uge og alene de øvrige uger, ja så fik jeg faktisk lyst til at gå tidligt i seng og ligge og se en god serie inden jeg skulle sove.

Nu har jeg så fået TV i soveværelset og jeg er SÅ glad for det. Det er virkelig lækkert at gå tidligt i seng og se en god film eller serie, og så er det mega hyggeligt at ligge og se Disney sjov med den mindste og tøsefilm med den største. Jeg er jo lidt nørdet, og det er de færreste TV jeg finder flotte! Men HAY’s SERIF TV designet af topdesignerne Ronan og Erwan Bourollec for Samsung er simpelthen så flot. Det ligner en billedramme eller en smuk pejseindsats. TV’et kan stå skulpturelt på dets spinkle ben eller på en hylde… Pt står mit på benene, men jeg bliver nødt til at få det op på en hylde, for jeg har det luksusproblem, at jeg ikke kan se hele TV’et for min dyne… det er mit soveværelse ikke stort nok til. Mens jeg leder efter hylden, overlever jeg dog mit lille luksusproblem. TV’er trådløst, og så er det selvfølgelig et SMART TV, hvor jeg kan streame både NETFLIX, HBO, Viaplay osv. Super god lyd og billedekvalitet, let at håndtere rent teknisk og så kan det faktisk stå frit i rummet, bagsiden er nemlig også pæn! Se det er godt tænkt.

 

TV i soveværelset… go eller no go?
Artikel
TV i soveværelset… go eller no go?
Beskrivelse
Indlægget er lavet som en del af en test/udlånsaftale for Samsung. Ord og oplevelse er af mig Jeg har længe gået sådan lidt om
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply