DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dagens poster – Lucie Kaas

(For English scroll down)

For omkring et år siden da messen “Defining Scandinavia” åbnede dørene for første gang, mødte jeg Lucie Kaas. Han var helt nystartet, og stod på messen bl.a. med de smukke spurve designet af Gunnar Flørning. I hans fine stand hang denne plakat sammen med et par lign. plakater med motiver af de skønne figurer fra Lucie Kaas.  Plakaterne var printet kun til lejligheden, de var altså ikke til salg. Det ærgrede mig, fordi jeg syntes de var skønne. Jeg var ikke den eneste der faldt for plakaterne, Lucie Kaas fik faktisk mage efterspørgsler på plakaten, og som du kan se, hørte han efter, og har printet hele serien. Jeg synes den er skøn, en fin gave til børneværelset. Hos Minimums.dk kan du købe plakaten for 199 kr. her kan du også se hele serien fra Lucie Kaas

Dagens poster - Lucie KaasTodays Poster by Lucie Kaas

Today’s poster is by the Danish design company Lucie Kaas. Lucie Kaas is known for eg the characteristic sparrows designed by Gunnar Flørning. The poster costs DKK 199 and can be purchased from minimums.dk.

Dagens poster – Lucie Kaas
Artikel
Dagens poster – Lucie Kaas
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply