Soveværelse (Bedroom)

Jeg drømmer om Gubi-sengen…

Gubi er i mine øjne det absolut et af sejeste danske interiør design-brand! Der er mange, rigtig mange danske designbrands, der gør det vildt godt, og Gubi er et af dem, som jeg har højest på min favoritliste! Lige nu drømmer jeg om denne smukke seng designet af Space Copenhagen for Gubi

Gubi-sengen er som et møbel, der kan integreres så let som ingenting i en stue. Hvis man f.eks. nu vælger at bo småt, og det er der faktisk rigtig mange der gør, det er blevet lidt af en trend, så kunne denne seng være ret lækker at have i stuen. Det kræver naturligvis at man supplerer med møbler og farver der samler det hele.

Jeg så første gang denne seng som en lancering i Milano sidste år, og jeg skulle virkelig lægge bånd på mig selv for ikke bare at lade mig falde ned udstillingsmodellen – den er smuk og elegant ikke sandt?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply