DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Beautiful Distortion – Dagens Poster

Det er sjældent jeg har malerier og abstrakt kunst på Bolgicious. Det er ikke fordi jeg ikke holder af malerier, jeg har selv mange malerier i mit hjem. På trods af, at jeg er datter af en kunstner, så har jeg ikke en fis forstand på kunst, og derfor tør jeg nok ikke skrive om det!

For mig er kunst kunst, når det rør mig, drager mig og fastholder min opmærksomhed. Og så er det fløjtende lige gyldigt, om det er værker som  kunstkendere har haglet ned som dårlig kunst. Om kunst er Kunst, er i min verden individuelt og ikke til diskussion.

Denne uge vil jeg fokusere på malerier som er blevet trykt til print. I dag er det kunstneren fra Texas, Starla Michelle Halfmann. Hendes farvevalg er helt fantastisk og jeg har faktisk haft hende som dagens poster før, tjek det her: A Copious Season
Maleriet her hedder Beautiful Distortion og kan købes her
Beautiful Distortion - Dagens Poster

It’s rare I have paintings and abstract art on Bolgicious. It’s not that I don’t love paintings, I myself have many paintings in my home.
Despite the fact, that I’m the daughter of an artist, I really don’t know anything about art and therefore I never dared writing about it!

For me, art is art, when it touch me, draws me and keeps my attention. And then it dosen’t matter whether it is works as art connoisseurs have pronounce as bad art. In my world is art individually and not up for discussion.

This week I will focus on paintings that have been printed to posters. Today, the artist is from Texas, her name is Starla Michelle Half Mann. Her colour choices is absolutely amazing and I have actually had her as ‘Today’s Poster’ before, check this out:  A Copious Season

This painting is titled Beautiful Distortion and can be purchased here

Beautiful Distortion – Dagens Poster
Artikel
Beautiful Distortion – Dagens Poster
Beskrivelse
Det er sjældent jeg har malerier og abstrakt kunst på Bolgicious. Det er ikke fordi jeg ikke holder af malerier, jeg har selv mange malerier i mit hjem. På
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply