Boligtekstil (Textiles for the home)

DIY: Rumdeler

Sponsoreret

Jeg deler værelse med min søn, og det er sådan set fint nok han er jo ikke så gammel endnu. Mit soveværelse var ret stort, men at dele rummet helt op med en gennemgående væg var ikke en mulighed, jomindre en af os skulle undvære vindue, og så kan man jo lige så godt sove i et skab ikk?

Jeg fik bygget en væg som går næsten igennem hele værelset, med en åbning på ca. 1 meter. Det er sådan set gået fint nok, men jeg savner at kunne lukke helt af så jeg ikke generer ham, hvis jeg gerne vil ligge i sengen og læse en bog inden jeg skal sove, eller evt. se en film i min seng.

Jeg har derfor eksperimenteret lidt med ’Ready Made Curtain’ designet af Ronan & Erwan Bouroullec for Kvadrat, og resultatet er blevet helt perfekt.Et kig fra soveværelse ind i børneværelse. På væggen tapet fra By Lassen, og gardiner fra Kvadrat er brugt i stedet for en dør.

Jeg så vild med det dekorative ophæng, jeg synes det giver lidt lækker kant, i stedet for almindelige gardinstænger. En anden ting som er jeg synes er elegant og også ret hyggeligt er, at have et gardin op af væggen, det står så flot til tapetet og skærmer den skarpe vægafslutning på en blød og stoflig måde.

Soveværelse med Ready Made Curtain fra Kvadrat

Jeg har fastgjort snoren i en midterklods som man kan tilkøbe, når man køber ’Ready Made Curtain’. Der er hul igennem og egentlig er den beregnet til at holde gardinsnoren på plads hvis der er stor afstand fra den ende til den anden. Jeg har trukket snoren igennem og bundet en pæn lille knude så den sidder fast.

Ready Made Curtain i hvid som rumdeler.

’Ready Made Curtain’ fås i mange farver, både ophænget og gardinerne. Jeg har valgt det grå ophæng, fordi det passer perfekt til mit tapet og det giver en flot kontrast til det hvide gardin.

Her ses en lyserød væg med fotoportræt af en kvinde i ramme. For vinduet hænger Ronan & Erwan Bouroullec gardiner designer for Kvadrat.

Det grå ophæng er også ret flot sammen med min nude-farvede væg.

Børnværelse med flot blåmalet karlekammerskab. På skabet hænger en Batman maske

Jeg er egentlig ret glad for, at jeg ikke blot nøjedes med at vælge gardinet som rumdeler, men også valgte at montere det foran vinduet. Her er det set fra min søns værelse og der passer det også rigtig flot.


DIY: Rumdeler
Artikel
DIY: Rumdeler
Beskrivelse
Sponsoreret Jeg deler værelse med min søn, og det er sådan set fint nok han er jo ikke så gammel endnu. Mit soveværelse var ret stort
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply