Boligcious Lookbook #2 udkom i dag!

Så udkom vores andet nr. af Boligcious Lookbook, et stort lækkert julenummer som vi er drøn stolte af!

Over 90 sider med masser af boliginspiration, gaveguides, boligreportager, DIY, og stort borddækningstema. Helt GRATIS.

Tjek hvordan Mette fra Mimis Circus indretter sit julehjem. Vi har også besøgt Annemarie Lindebjerg i hendes super cool 34 kvm. lejlighed og Olivia som tryllede en gamle smedje på Østerbro om til en lækker bolig.

Du kan også deltage i konkurrencen om at vinde en KUBUS stage fra By Lassen, og deltage hver dag i vores pakkekalender!

 

Læs det her:

Boligcious Lookbook #2 udkom i dag!

Boligcious Lookbook #2 udkom i dag!
Artikel
Boligcious Lookbook #2 udkom i dag!
Beskrivelse
Så udkom vores andet nr. af Boligcious Lookbook, et stort lækkert julenummer som vi er drøn stolte af! Over 90 sider med masser af boliginspiration, gaveguides, boligreportager, DIY
Forfatter
Boligcious

5 Comment

 1. Hvor skønt!
  Tænkte netop i går på, om der mon var et nyt på vej. Og kunne det komme ud på en dejligere dag end denne julesøndag, tror jeg ikke.

  Super god idé med at udvælge en etsy-shop. Er selv stor fan.
  Må jeg høre, om du har et godt trick til at finde de gode ting på etsy? ..der er jo så meget :)

  God søndag!

  • Hej Christa, hvor skønt at lookbooken ankommer lige når man begynder at savne den, det er vi glade for. Ja jeg elsker selv Etsy, og jeg ved at det er en jungle at finde rundt derinde, det er netop derfor vi udvælger et etsy shop i hvert nummer. Jeg har slev brugt mange timer på etsy, og jeg ‘favoritter’ altid nye fund, så jeg har dem på min egen profil. Det kræver tålmodighed at finde rundt. Nogen gange kan et simpelt søgeord som ‘Lamp’ eller lign. bringe en til de fedest ting. Du kan også følge folk derinde, du kan starte med mig:-)

   Kh. Malene

 2. Stort forsinket tillykke med Boligcious Lookbook – har læst både den første udgivelse og nu denne -jeg er ret begejstret :O)

  Glædelig julemåned til dig!
  KH
  Louise

  • 1000 tak Louise, det glæder mig meget at du kan lide den:-)

   Kh. Malene

  • Tusind tak for tippet. Det vil jeg helt sikkert prøve :-)

Leave a Comment

Email (will not be published)