Lookbook

Boligcious Lookbook 7 – The Autumn Issue

Endelig!

Vi har glædet os rigtig længe, og nu kan vi endelig løfte sløret for det nyeste nummer af vores online boligmagasin: Boligcious Lookbook.

Nummer 7 – The Autumn Issue – udkommer meget passende idag, den 1. oktober, der er en vaskeægte efterårsdag. Vi har bl.a. fyldt magasinet med efterårsfavoritter og tilbehør til den mørkere tid, vi tipper om ideer til oplevelser i efterårsferien, og viser masser af inspiration til skønne køkkener (nu hvor vejret kalder på simremad og derfor længere tid i køkkenet).

Ikke nok med det, så har vi også kælet ekstra meget for selve magasinet, så det fremstår endnu mere lækkert og indbydende. Vi er ihvertfald vilde med resultatet – og håber meget at I også vil være det!

Boligcious Lookbook No. 7 er stadig helt gratis, så du kan læse det når, hvor, og lige så tit du har lyst. Og du må meget gerne dele det med alle dine venner (faktisk bliver vi utroligt glade, hvis du har lyst til det)!
Du kan enten læse det lige hér nedenfor (klik på det, hvis du vil åbne det i fuldskærmsstørrelse) – eller via dette link.

God læselyst!
KH Malene og Maria


Finally! We are so excited to finally present the latest issue of our online interior design magazine: Boligcious Lookbook.

Number 7 – The Autumn Issue – is very fittingly launched today, the 1. of October; a truly autumnal day here in Denmark. We have filled the magazine with Autumn favorites and accessories for the darker season, we guide you to exciting and interesting things to do in the upcoming Autumn vacation, and we present ideas to spruce up your kitchen now that we have reached the season where we traditionally spend more time cooking and baking indoors.

And that’s not all – We are also very proud to present a completely redesigned magazine! Our goal was to launch a more aestethic and hopefully better reading experience. We hope that you will like it as much as we do.

Boligcious Lookbook No. 7 is still completely free, so you can read it when, where and as often as you like. And you are most welcome to share it with your friends (in fact, we’ll be so happy if you do)!

You can read the magazine right here on this page (above; click on it to open in full-screen) – or via this link.

Happy reading!
Love,
Malene and Maria

Artikel
Boligcious Lookbook 7 – The Autumn Issue
Beskrivelse
Endelig! Vi har glædet os rigtig længe, og nu kan vi endelig løfte sløret for det nyeste nummer af vores online boligmagasin: Boligcious Lookbook. Nummer 7 -
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Chalotte Kruse
  oktober 1, 2014 at 22:45

  Rigtig lækkert nr. Skal helt sikkert have kigget den i gennem nogle flere gange. 🙂
  Dog er det lidt træls når man prøver på at læse teksten under eks. billeder eller lign. Da der er tre blå symboler. Kan eks. ikke læse de første ord, når I skriver om Instagram profiler. Rigtig ærgeligt! 🙁 Håber I kan rette det 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 3, 2014 at 16:58

   Hej Charlotte, dejligt at du synes om magasinet. Når du zoomer ind på teksten skal du blot sørge for at musen ikke lander på insta navnet, det er nemlig et linke direkte til instaprofilen og derfor dukker disse ikoner op, som giver dig mulighed for at dele eller linke direkte videre. Så zoom ind og hold musen væk fra instanavnet, så er der ikke noget problem:-)

   God weekend

   Kh. Malene

 • Reply
  Anne Marie
  oktober 2, 2014 at 02:36

  http://www.reform.dk er en it-virksomhed, blot til orientering 😉 http://www.reformkoekken.dk er korrekt, super fede køkkenfronter by the way! Fortsæt det gode arbejde!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 3, 2014 at 16:53

   Mange tak Anne Marie:-)

Leave a Reply