Boligcious Lookbook #3 er ude nu!

Boligcious Lookbook #3 er ude nu!

Vores tredje udgave af Boligcious Lookbook er klar GRATIS til dig!
56 sider med masser af inspiration til dig og din bolig. Nyheder, tendenser, oprydningsguide, 2 lækre boligreportager, kontortema og meget meget mere… her er et lille sneakpeak på hvad der venter dig…..

Boligcious Lookbook #3 er ude nu!

Boligcious Lookbook #3 er ude nu! Boligcious Lookbook #3 er ude nu!

Boligcious Lookbook #3 er ude nu!
Artikel
Boligcious Lookbook #3 er ude nu!
Forfatter
Boligcious

9 Comment

 1. Det var det mest inspirerande jag sett på länge! Speciellt tavelväggen hemma hos Nina + Anders. Vill ha allt! :) Åh, önskar man kunde spara/dela från onlinemagasinet :-) Tack för gratis dansk tidning för oss som inte får tag på sådana annars! Härliga hem det finns! Fin helg till dej!

  • Hej Nina, vi bliver så glade for at du kan lide magasinet. Du kan altid dele link til det fra din egen blog:-)

   Kh. malene

 2. :-)

 3. Ser godt ud, men hvor fåes det henne?

  • Du klikker bare på billedet, det findes kun online, til gengæld er det gratis. Hvis du klikker i menuen BOLIGCIOUS LOOKBOOK har du adgang til alle de 3 numre vi har udgivet indtil videre:-)
   Kh. malene

 4. Super lækker lookbook, sætter godt gang i forårsfornemmelserne og giver masser af inspiration til ønsker og kommende projekter.

  • Det glæder mig at du blev inspireret af vores magasin, juhhuuuu:-)
   Kh. Malene

 5. Hej malene

  Fedt med noget dejlig inspiration til hjemmet, jeg har et spørgsmål ang den plante som er på billedet side 14. Den er så fin, den må jeg ha fingerene i, ved du hvad den hedder`?

  Hilsen Bettina

  • Hej Bettina,
   Det er lidt svært at se da planten ikke er i fokus, men jeg vil umiddelbart mene at det er en akacie. Den ligner lidt Acacia smallii, men kan også være en anden akacie-art. Prøv at forhør dig hos blomsterhandleren eller din lokale planteskole – tænker at de vil have en nærmere idé. NB: akacier sælges også nogle gange som ‘mimoser’ men deres blade lukker sig ikke når man rører dem (det gør mimosernes typisk) ;)
   KH Maria

Leave a Comment

Email (will not be published)