HURRA! Så er Boligcious Lookbook klar GRATIS til dig!

ENDELIG kom dagen! Nu kan du GRATIS downloade det allerførste nummer af Boligcous Lookbook. Boligcious Lookbook udkommer 6 gange om året – hver anden måned.

Vi håber du vil tage rigtig godt imod vores Lookbook, vi er ikke helt færdige med at lægge link på, så hvis der er et linke du mangler, lover vi det kommer løbende.

Klik på magasinet herunder og se vores flotte magasin. Vi sætter stor pris på din mening, vi har jo lavet magasinet til dig, så din mening er vigtig for os at kende. Læg en kommentar eller skriv til Malene@boligcious.dk. God fornøjelse!

 HURRA! Så er Boligcious Lookbook klar GRATIS til dig!

HURRA! Så er Boligcious Lookbook klar GRATIS til dig!
Artikel
HURRA! Så er Boligcious Lookbook klar GRATIS til dig!
Beskrivelse
ENDELIG kom dagen! Nu kan du GRATIS downloade det allerførste nummer af Boligcous Lookbook. Boligcious Lookbook udkommer 6 gange om året - hver anden måned. Vi håber du
Forfatter
Boligcious

8 Comment

 1. Super fedt magasin I har skabt. Jeg nød at læse det, dog var det lidt svært at læse teksten, da det står småt (ihvertfald på min skærm). Første side INDHOLD er næsten umulig at læse for mig, men et skønt magasin og tak for det. Glæder mig til det næste :-)

 2. Tillykke med det – det er bare blevet super godt!

  Den eneste anke jeg umiddelbart har, er at noget af teksten, især i starten, kan være noget svær at læse. Jeg ved ikke om det er fordi skærmen på min macbook air er for lille, men i resten af bladet er der ikke noget problem. :)
  Jo, og så skriver I at der er fundet 6 loungestole frem, hvor der rent faktisk vises 9 frem, men det er en mindre detalje. ;)

 3. Tillykke med det nye “barn”.
  Jeg har nydt at læse magasinet og glædet mig over de lækre billeder.
  Skønt, at der umiddelbart også er nye input og lidt anderledes ideer, end dem der normalt er at finde i div boligmagasiner.
  Jeg glæder mig allerede til næste magasin. :o)

 4. Flot magasin – længere er den ikk’ :)
  Og så kan man jo zoome ind, hvor teksten synes lille ;)

 5. TILLYKKE Malene. Du er så sej!! Det ser brandgodt ud!

 6. Tusind tak for et super fedt blad, som jeg har slugt råt de sidste 2 aftener :-) glæder mig til, at se mere.

 7. Stort tillykke til jer Malene – DU gør det virkelig godt. Knus Carina

 8. Jeg er hel vild med den. Den er FANTASTISK!

Leave a Comment

Email (will not be published)