DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

By Lassen/Kristina Dam – Dagens Poster(s)

Arkitektbrødrene Mogens og Flemming Lassen var med til at skabe funktionalismen. De skabte karakterisktisk og ikonisk arkitektur! Den danske kunster Kristina dam har skabt fire smukke illustrationer af brødrenes værker, og disse bygninger er naturligvis at finde under eget tag, nemlig hos by Lassen! Her kan du købe de smukke kunsttryk fra 149 – 199 kr.

Hos bylassen.dk

By Lassen/Kristina Dam - Dagens Poster(s)

The Danish architect brothers Mogens and Flemming Lassen contributed creating the functionalism. They created characteristic and iconic architecture! The Danish artist Kristina Dam has illustrated the two architects’ works beautifully. These fine art prints can be purchased from bylassen.dk DKK149 – 199

By Lassen/Kristina Dam – Dagens Poster(s)
Artikel
By Lassen/Kristina Dam – Dagens Poster(s)
Beskrivelse
Arkitektbrødrene Mogens og Flemming Lassen var med til at skabe funktionalismen. De skabte karakterisktisk og ikonisk arkitektur! Den danske kunster Kristina dam har skabt fire smukke illustrationer af brø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply