DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Uncategorized

Blueberries – Dagens Poster

I weekenden besøgte jeg Finders Keepers marked på Nørrebro og her mødte jeg masser af spændende kunstnere. Jeg forelskede mig i nogle stykker og lod mig imponere en hel del. Jeg kom hjem med 3 print og tonsvis af nye navne, dejligt med nye inspirationskilder til Dagens Poster.

Den første jeg vil præsentere dig for, er Julie Gry. Julie kommer fra Designskolen i Kolding og jeg er vild med hendes tegninger og hendes collager. Collagen jeg har valgt som Dagens Poster er humoristisk og smuk. -Et skønt skævt og finurligt univers som jeg er vild.

Se mere af Julie Grys arbejde her: juliegry.dk

Blueberries - Dagens Poster

 

 

This weekend I visited Finders Keepers exhibition in Nørrebro and here I met lots of interesting artists. I was very impressed with how many talented artists I met. I came home with 3 prints and tons of new names, great with new sources of inspiration for Todays Poster.

The first thing I want to introduce you to is Julie Gry. Julie comes from the Design School in Kolding and I love her drawings and her collages. I have chosen one of her collages as Todays Poster. ‘Blueberries’ name it and it is humorous and wonderful with a quirky twist which I love.

See more of Julie Gry work here: juliegry.dk

Blueberries – Dagens Poster
Artikel
Blueberries – Dagens Poster
Beskrivelse
I weekenden besøgte jeg Finders Keepers marked på Nørrebro og her mødte jeg masser af spændende kunstnere. Jeg forelskede mig i nogle stykker og lod mig
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply