DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Melon Sorbet – Dagens Poster

(English recap scroll down)

NO17 har netop lanceret en lækker ny serie “KORAL”. Som navnet antyder har ale tre plakater koralfarvede elementer, som giver et lækkert, elegant og feminint udtryk. Den korale farve er kombineret med grå nuancer og foto som gør, at serien på trods af den feminine koralfarve ikke bliver for tøset.

Jeg har valgt at vise “Melon Sorbet” som Dagens Poster, jeg synes den er ret fin og delikat… mums!

Tjek hele kollektionen her

Melon Sorbet - Dagens Poster

No17 has just launched their new art print series “Koral”. Beautiful shades of gray, combined with photo and a touch of coral. A femint expression, but not to girlish.

visit NO17 and se the series

Melon Sorbet – Dagens Poster
Artikel
Melon Sorbet – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Lisa
  oktober 18, 2013 at 12:40

  Det er virkelig nogle fine plakater. Men er jeg den eneste der synes, at 410kr er en liille smule dyrt for en plakat på 30x40cm?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 19, 2013 at 21:51

   Hej Lisa, jeg kan godt forstå man kan tænker sådan, det virker så lige til når det “bare” bliver printet, men bare det at få dem printet er ret dyrt, særlig hvis det skal være i høj kvalitet. Jeg har en del plakater fra NO17 og det er luksus kvalitet både i print og papir. En anden ting man skal have for øje er, at alle plakater bliver solgt i en limited edition, så du får et kunstprint som du ikke liiiige finder alle vegne:-). Håber at det forklarer lidt.

   Kh. Malene

 • Reply
  Ditte Blog
  oktober 19, 2013 at 13:44

  Hvor er den fin! den måtte gerne hænge i min stue :b

Leave a Reply