BLANDEDE BOLCHER

Skal du holde fest?

Sofie Brink er Weddingplanner – en af de bedste i DK og det er hvad enten du ønsker et stille, romantisk down-to-earth bryllup eller det helt store bryllup med alt hvad der hører til.
Sofie har før fået ordet på Boligcious, og i dag vil hun gerne dele hendes nye koncept med jer
Skal du holde fest?
Jeg har fået fornøjelsen og den store ære af, at have lov at præsentere mit nye start-up for jer.
Jeg er indehave og bryllupsarrangør i firmaet Brink Bryllup og har gennem de sidste tre år anskaffet mig flere vaser, stager, glas og tjubang end godt er, så i starten af dette år fik jeg en idé om at lave et udlejnings-site på min hjemmeside.
Jeg fornemmer ofte, at mine kunder leder efter noget service, som er mere personligt end det de kan støve op hos gense udlejningssider, så jeg ser et behov og en efterspørgelse, som jeg nu vil prøve at imøde komme. Man kan selvfølgelig også leje mine ting selv om det ikke er til et bryllup. Måske skal I holde stor fødselsdag, konfirmation eller bare gøre lidt ekstra ud af det til en middag.
Så hvis I leder efter det lille ekstra touch til bordopdækningen eller andet pynt, så tag endelig et kig på www.
brinkbryllup.dk/udlejning. Der vil hele tiden blive lagt flere ting på sitet så bare hold øje.
Her kommer lidt stemningsbilleder fra tidligere brylupper, samt et udpluk af det man kan leje hos mig, til sin fest.
God sommer, god fest og på gensyn
Skal du holde fest? Skal du holde fest? Skal du holde fest?
Skal du holde fest?Skal du holde fest? Skal du holde fest?
Skal du holde fest?
Artikel
Skal du holde fest?
Beskrivelse
Sofie Brink er Weddingplanner - en af de bedste i DK og det er hvad enten du ønsker et stille, romantisk down-to-earth bryllup eller det helt store bryllup med
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply