DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Tree Stump – Dagens Poster

Da jeg var på Defining Scandinavia i sidste uge, stod jeg længe og nød de mange skønne og finurlige kunstværker fra kunstnerkollektivet Bob Noon. Jeg er vild med de fine og “skæve” universer som pigerne skaber i deres kunst.

Dagens poster hedder Tree Stump. Den leveres signeret af kunstneren og indrammet i smuk ramme. Tree Stump kommer i en limited edition med et oplag af 200 stk. – Er den ikke fin?

Du kan købe den eller andre af Bob Noons værker hos Kaiku.dk

Tree Stump - Dagens Poster

Tree Stump – Today’s Poster

Today’s poster: “Tree Stump” is from the Danish design collective Bob Noon. It comes signed by the artist and framed in beautiful frame. Tree Stump is a limited edition with a print run of 200 pieces. – Don’t You think it’s cute?

You can buy it or more of Bob Noons works at the webshop Kaiku.dk

Tree Stump – Dagens Poster
Artikel
Tree Stump – Dagens Poster
Beskrivelse
Da jeg var på Defining Scandinavia i sidste uge, stod jeg længe og nød de mange skønne og finurlige kunstværker fra kunstnerkollektivet Bob Noon. Jeg er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply