DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dinner by Moonlight – Dagens Poster

-Virkelig fræk og delikat illustration af Ryder Doty. Jeg er vild med farvesammensætningen, den helt stramme form og så den historie, der fortælles. Man fornemmer virkelig stilheden før helvede bryder løs…… Jeg hører temaet fra “Dødens gab” når jeg ser plakaten her!

Den kan købes her

Dinner by Moonlight - Dagens Poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Very bold and delicate illustration by Ryder Doty. I love the color scheme, the very strict form and the story being told. One really senses the calm before all hell breaks loose …… I can almost hear the theme from “Jaws” when I see this poster here!

You can purchase it here

 

 

Dinner by Moonlight – Dagens Poster
Artikel
Dinner by Moonlight – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply