DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Rebel Pick Monday: Those Who Perform (Dagens Poster)

‘Those Who Perform’ – jeg er vild med titlen, gad vide om Karina Bækkelund, som står bag illustrationen her, har arbejdet med titlen som et overordnet tema eller om titlen først er kommet til efter illustrationen var fuldendt. Jeg synes i hvert fald et der er meget humor i titlen og i måden den er visualiseret på. ‘Those Who Perform’ visualisere nemlig den følelse jeg har hver mandag morgen – PERFOMANCE. Jeg ser dog ikke mig selv som cirkusartist, tværtimod – Til gengæld kan jeg tit kigge misundeligt efter andre kvinder, som let jonglere alt fra 4 børn, stor karriere, hund, springgymnastik, marathon løb, bestyrelsespost i min. 2 af ungernes institution – Kvinden ses ofte i nystrøget skjorte stige ud af sin Audi med et barn på hoften, smillende og med en perfekt bagt drømmekage i den hånden – og det er IKKE engang fordi barnet har fødselsdag… -nææhhh det er bare fordi hun lige havde lyst. Det er lige præcis den type kvinde jeg tænker på når jeg ser Karinas skønne kunstprint her:-)

Hvem tænker du på?

Those Who Perform kan købes hos Artrebels.com

Rebel Pick Monday: Those Who Perform (Dagens Poster)

Rebel Pick Monday: Those Who Perform (Dagens Poster)
Artikel
Rebel Pick Monday: Those Who Perform (Dagens Poster)
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Karina Bækkelund
    november 17, 2014 at 22:05

    1000 tak for de søde søde ord. Har først lige set posten nu:) kære Malene.

Leave a Reply