Hjemme hos Boligcious HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) Køkkenet (Kitchen) Stue (Livingroom) Uncategorized

Kom indenfor i Boligcious' stuer…

Endnu et DIY projekt er streget fra min laaaaange liste. Det var et af de mere omfattende projekter, så jeg er lykkelig over, at det er overstået. Jeg har længe gerne ville male min gulve hvide, både for at give et mere roligt udtryk og for at bringe mere lys ind i vores lidt mørke stue.

Kom indenfor i Boligcious' stuer...Jeg svingede forbi Colorama og købte 10 l. hvid halvblank gulvmaling, samt grundrens, ruller mv. Vi malede både stue og køkken, ca. 70 kvm. og malingen rækkede. Super god og dækkende maling btw. Thumbs up herfra!

Grundrens er ekstremt vigtigt, det har jeg lært gennem bitter erfaring, derfor gjorde vi meget ud af at rense gulvene grundigt. Da gulvene var tørret godt igennem, gik vi i gang med malerarbejdet. Stuen fik tre gange og køkkenet 2 gange (det var hvidt i forvejen, men trængte til en opfriskning).

Heldigvis var vejret godt så vi slæbte alle møbler ud på terrassen og der stod de i halvandet døgn. Resultatet er blevet så godt, og jeg er vild med mine nye smukke rum.

 

Kom indenfor i Boligcious' stuer... Kom indenfor i Boligcious' stuer... Kom indenfor i Boligcious' stuer...

Kom indenfor i Boligcious' stuer... Kom indenfor i Boligcious' stuer...

Kom indenfor i Boligcious' stuer...

 

Husker du hvor tit jeg appellerer til, at man inviterer de grimme ting med i indretningen og fremhæver dem på en sjov måde? Som fx. varmeapparater, vandrør, røgalarmer – alle de ting som skal være der, men som er grimme!
Jeg pillede termostaten af på mit varmeapparat, og sprayede den med en neon spray.
Nogle DIY projekter er måske sjovere i på tegnebrættet, end når de bliver udført, og jeg er ikke helt tilfreds med dette resultat, meeeeen man har jo kun det sjov man selv laver:-)

Kom indenfor i Boligcious' stuer...


To store DIY projekter er nu overstået. Så du vores soveværelses makeover i sidste måned? Her lavede jeg soveværelset helt om og byggede min egen seng….. hvis du missede det indlæg kan du se det her

 

I spent my vacation with a project I’ve had on my to-do list for a long time. I painted my floors in the kitchen and my living room.
I used 10 liters of semi-gloss floor paint from Beckers and that was enough for approx. 70 sqm.
I love my new floors, my living room has become much more harmonious and bright.

 

 

Kom indenfor i Boligcious' stuer…
Artikel
Kom indenfor i Boligcious' stuer…
Beskrivelse
Endnu et DIY projekt er streget fra min laaaaange liste. Det var et af de mere omfattende projekter, så jeg er lykkelig over, at det er overstået. Jeg har
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply
  Helen Husted
  juli 26, 2013 at 18:08

  Herligt at se dit hjem! Malede gulve er megaflotte!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juli 26, 2013 at 21:10

   Tak Helen:-)

 • Reply
  Lone
  juli 26, 2013 at 23:55

  Ser super godt ud Malene!! Overvejer stadig at gøre det i vores hjem, Og elsker neon-detaljen på radiatoren;-)

  Kh Lone

 • Reply
  Birgit
  juli 27, 2013 at 10:33

  Ser super flot ud. Jeg har lyse stuer med højt til loftet og store vinduer. Overvejer at gøre noget ved gulvene, men har ikke råd til at få lagt nye. Der ligger bøge-laminat. Kan man mon på nogen måde male disse hvide med et rimeligt resultat?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juli 29, 2013 at 19:43

   Det tør jeg ikke rådgive omkring, jeg kan fortælle at den ene del af vores køkkengulv var et billigt klik gulv før vi malede det første gang for 6 år siden og det holdt virkelig godt. Forhør dig i en malerforretning, de kan bare det der:-)

 • Reply
  Karina
  juli 27, 2013 at 19:08

  Hvor er det bare super flotte de gulve, sleb i dem inden, eller holder det fint uden slibning, mine parket gulve kunne jeg godt tænke mig at give en omgang hvid nemlig 🙂 Karina

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juli 29, 2013 at 19:41

   Jeg sleb ikke, da det var ubehandlede trægulve. Hvis dine gulve er lakerede skal du nok slibe dem let:-)

 • Reply
  Snullemor
  juli 30, 2013 at 12:13

  Har du nogle tips til hvad man gør hvis man har ret store sprækker mellem gulvbrædderne?
  : )

 • Reply
  Caroline
  august 19, 2013 at 13:16

  Hvor køber du malingen til din radiator?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 20, 2013 at 09:32

   Hej Caroline

   Radiatormaling kan købes hos de fleste malerforretninger. Kig ind i din lokale malerforretning og få den rette vejledning:-) Varmeapparatet her er ikke mit, desværre.

   Kh. Malene

 • Reply
  Anne Jantzen
  oktober 2, 2013 at 19:55

  Hej ;)) jeg vil høre hvor du har købt de frø billeder du har i dit køkken… De er super sjove.. Hilsen Anne Jantzen;)

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 13, 2013 at 15:59

   Hej Anne
   Det er min mor der har malet dem. Du kan tjekke hendes site på frogart.dk – den er ikke helt opdateret men du kan altid skrive til hende. kh. Malene

 • Reply
  Mette
  december 12, 2013 at 21:04

  Hvor er din reol fra?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 12, 2013 at 21:46

   Den er fra Ikea. Det er egentlig to reoler som også kan stå på langs. Jeg har lagt dem ovenpå hinanden og sat IKEA ben under.

   Kh. Malene

 • Reply
  Malene Marie Møller
  januar 20, 2014 at 21:32

  Hej Helena. BOrdet er købt for 6 år siden hos Sacre Coeur. Jeg har selv sag bordbukkene under. Mine gulve er ikke lakerede, blot malet, jeg vil dog sige at jeg overvejer meget at lakere dem da de er lige lovlig sarte.
  Kh. Malene

 • Reply
  Kitta
  februar 14, 2014 at 08:53

  Hej Malene!
  Fin blog du har..og blev gevaldig inspireret også af dine fine gulve til at give mine hvide gulve en ny omgang. De var blevet godt brugt..dog endte køkkenet og en lille gang med at blive sart lyseblå. Det blev så fint..glæder mig til at følge med hos dig.
  Kitta:-)

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 14, 2014 at 09:32

   Hej Kitta

   Det lyder super flot, og hvor er du modig.

   Kh. Malene

 • Reply
  Jette
  april 3, 2014 at 16:39

  Hej Malene,

  Faldt over din fantastiske blog, da jeg ledte efter mulighed for at male klikgulve…

  Jeg er ved at renovere køkken og havde regnet med at sku lægge et nyt trægulv, som derefter skulle males hvidt for at få netop den fine stemning dine gulve giver. Grundet husets gulvvarme kan jeg dog ikke lægge et massivt trægulv – men kun et klikgulv. Nu er min bekymring blot om et klikgulv vil give det samme ‘planke-look’ efter maling… Der er jo ikke ret langt imellem faserne på et klikgulv – og bliver det så bare en stor hvid flade? Kan se længere oppe i tråden, at der også var klikgulv i dit køkken, så vil gerne høre din erfaring?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   april 4, 2014 at 20:00

   Hej Jette
   Dine tanker er helt rigtige, det påvirkernemlig mellemrummene mellem faserne. Jeg har malet mit over flere omgange, tror der er 5 lag maling på efterhånden. nogle steder er faserne udviskede og andre steder træder de frem, det kan ikke undgår. Jeg tror dog du vil kunne ridse rillerne op med en skarp genstand, men jeg vil ikke lægge hovedet på bloggen omkring hvordan resultatet bliver.

   Kh. Malene

 • Reply
  Mie
  maj 10, 2015 at 21:25

  Hej Malene

  Fed blog !
  Dit spisebord er jeg helt vild med – er det et du har købet eller lavet selv??

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 10, 2015 at 21:29

   Hej Mie

   Mange tak – Bordet er købt for 10 år siden hos Sacre Coeur:-)

   Kh. Malene

 • Reply
  Sara
  november 29, 2015 at 19:38

  Hej Malene

  Det er virkelig et fint, rundt tæppe du har under stuebordet. Hvor er det fra?

  Vh Sara

 • Reply
  Sara Skovsted
  november 29, 2015 at 19:49

  Hej Malene

  Det er virkelig et fint, rundt tæppe du har under sofabordet. Hvor er det fra?

  Vh Sara

Leave a Reply