En gave til dig!


GIVE AWAY


 Nu nærmer vi os den søde juletid, og inden det går løs og I drukner i konkurrencer alle vegne fra, vil vi gerne starte med at forkæle jer og lade jer vide, at vi påskønner jeres følgeskab og jeres altid skønne engagement.

Vi har spurgt vores søde venner hos Lyngby Porcelæn, om de ikke ville være med på at forkæle jer lidt, og det ville de naturligvis. Vi har fået lov til at give en Lyngbyvase i den helt nye gudesmukke farve: MIDNATSBLÅ til en af jer.
En gave til dig!

Er den ikke smuk?

Vi trækker lod blandt alle jer, der modtager vores nyhedsbrev, så hvis du ikke er skrevet på listen, så gør det i en fart. Formularen finder lige her på siden… øverst til højre!

Vi trækker lod 1. december 2015


En gave til dig!

Certificering

Husk altid at kigge i bunden af en Lyngbyvase, inden du køber den. Den originale Lyngbyvase fra Porcelænsfabrikken Danmark – Lyngby Porcelæn har det velkendte, håndtrykte monogram Danmark-Lyngby i bunden. Din garanti for, at du investerer i et designikon, der kan gå i arv i generationer.

 

En gave til dig!
Artikel
En gave til dig!
Forfatter
Boligcious

18 Comment

 1. Totalt fin!

 2. Det var da en vidunderlig før-julegave at give til en meget heldig kartoffel; jeg elsker de vaser og vogter mig altid for at det nu også er fra Porcelænsfabrikken Danmark med det rigtige stempel i bunden hver gang jeg har anskaffet én. Det kan være svært at se umiddelbart når man står i butikken, men der ER altså forskel! Jeg er så heldig at have 2 vaser der er fremstillet i 40’erne så jeg vil ikke have andet end de “rigtige” i min lille samling.
  Jeg har p.t. kun vaser i hvidt, så den flotte blå vil være et kærkomment nyt og frisk pust.

 3. Den vase er virkelig nydelig i Midnight Blue, som er min favorit farve bortset fra White som jeg også er meget glad for :)

 4. Haps! ?

 5. Den er rigtig flot – Jeg elsker farven <3

 6. Lyngbyvaser står allerede på min ønskeseddel, disse kan man ikke have for mange af! Midnight Blue er utrolig smuk.

 7. Jeg elsker denne vase og nu I denne flotte farve. Jo jeg vil rigtig gerne ha den hvem vil ikke ha den.

 8. Hvor er den flot, tillykke til den heldige vinder, d. 1. december ☺

 9. Så smuk en farve :-)

 10. Jeg er vild med Lyngby porcelæn og den nye farve er helt fantastisk smuk..

 11. Hvilken hamrende lækker giveaway….
  Jeg har netop bestilt Georg Jensens juledag i den nye blå farve. Er lykkelig ejer af RC Mega Mussel, så jeg satser på den smukkeste BLÅ jul ?
  Og så vifter du/I med De smukkeste Lynby vaser i den fineste blå farve…. Wauw, siger jeg bare….
  Please make my day (and christmas) ????

 12. Hvor er det en smuk blå farve! Den vil jeg elske at eje og glædes over hver dag. God weekend!

 13. Årh, den er så fin. Jeg har fødselsdag d.1. December, og ville blive lykkelig for denne gave??

 14. Virkelig en smuk farve – elsker mørkeblå :)

 15. Krydser fingre

 16. Wauw hvor er den smuk i blå….den må godt finde herhjem :D

 17. Det er en meget flot farve…..midnight blue…håber jeg bliver den heldige vidner!….

 18. Det er simpelthen den smukkeste farve jeg endnu har set den fine vase i….

  Helt utrolig fin, og passer perfekt ind alle steder..

Leave a Comment

Email (will not be published)