Borddækning INTERIØR Uncategorized

Boligcious dækker bord, der emmer af poesi og forår

Indlægget et lavet som en del af et samarbejde mellem Boligcious og Pillivuyt


Jeg har dækket bord for Pillivuyt – Et smukt bord med det nye grå Plissé stel. Pillivuyt’s Plissé stel er en sand klassiker. Et tidløst stel som kendetegnes med de fine linjer skabt fra Pillivuyts støbforme fra begyndelsen af 1900 tallet. Plissé er kendt verden over, det er elegant, klassisk og emmer af fransk elegance.

Boligcious dækker bord, der emmer af poesi og forår

Pssst….. du kan se mange flere billeder her og få mine bedste borddækningstips

Nu lanceres stellet i en smuk smuk grå farve. Personligt er jeg begejstre for den nuance stellet har, den er nemlig meget stemningsfuld, diskret og poetisk.

Grå Plissé er et meget taknemmeligt stel at dække bord med. Der skal virkelig ikke meget til og det er det jeg gerne ville illustrere med min borddækning.

Du, som læser fast med her på bloggen, ved hvor vigtig borddækning er for mig. Det er en af de ting jeg bruger meget tid på, både privat, men også i mit job som stylist. Jeg vil næsten kalde borddækning mit speciale. Jeg nævner ofte min mormor i denne sammenhæng, for hun har nemlig haft en stor betydning for mit forhold til borddækning og min dannelse omkring bordet generelt… ja det lyder lidt gammeldags, men det er for mig en meget vigtig egenskab, at kunne begå sig godt til en middag.


Få mine bedste tips til borddækning….


Du får her en lille teaser på, hvordan mit bord ser ud – Klikker du videre her vil du kunne se mange flere detaljebilleder, og så får du mine tanker bag borddækningen, samt mine allerbedste tips.

Boligcious dækker bord, der emmer af poesi og forår

Boligcious dækker bord, der emmer af poesi og forår
Artikel
Boligcious dækker bord, der emmer af poesi og forår
Beskrivelse
Indlægget et lavet som en del af et samarbejde mellem Boligcious og Pillivuyt Jeg har dækket bord for Pillivuyt - Et smukt bord med det nye grå Plissé stel
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply