INTERIØR

Et magisk hjemmekontor

INSPIRERENDE
ARBEJDSPLADS

Hvis der er noge Ferm Living kan, så er det at skabe de skønneste miljøer, fulde af stemning, farver, kunst og masser af kreativitet. Jeg bukker mig atter i støvet for Ferm Living og deres helt nye AW18 katalog. Jeg var så heldig i sidste uge at få et lille sneak peek i deres showroom, som faktisk er en hel lejlighed midt på Amagertorv i København. Lejligheden er selvfølgelig indrettet som et komplet hjem og det kalder de ‘The Home’. Jeg faldt pladask for Ferm Livings nye skrivebord og særligt for de omgivelser der var skabt omkring det.

Et magisk hjemmekontor midt i stuen, foran en ufattelig smukt sammensat billedvæg. Savner helt min egen store billedvæg fra mit gamle hus, for hold nu op hvor jeg elsker, når man går all in på kunst, og ikke tænker på hvad der passer sammen, men mikser alt man kan lide i et stort herligt værk fra loft til gulv, eller høje paneler skulle man være så heldig.

Ferm Living kan efterhånden prale med at de designer hver en lille lækker ting til hjemmet. Du kan faktisk indrette et helt hjem komplet med design fra Ferm, bortset lige fra en seng, men mon ikke den også snart er på trapperne? Herover er der et fint eksempel på en flot organizer til væggen. Her kan al kontornips dekorativt opbevares lige til at tage fat i, når der er brug for det.

Den populære Plant Box bliver her brugt til opbevaring af tapetruller og gavepapir.

Et kig ind i et skab der er stopfyldt. Der er styr på rodet, og det der er altså rigtig pænt, super inspirerende

Tjek det nye katalog her og få et overblik over alle de skønne nyheder vi kan skrive på ønskesedlen allerede nu!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sophie Sukhi
    september 1, 2018 at 22:05

    Jeg er helt enig, sikke et skønt miljø og bare en lækker stil!:)

Leave a Reply