Uncategorized

Nyt medlem i Kubus familien

Reklame

Den ikoniske Kubus stage designet af Mogens Lassen i 1962 findes nærmest i alle danske hjem, og er anerkendt som et af Danmarks helt stærke design i udlandet. Siden By Lassen blev grundlagt for 10 år siden i år, har kubus-serien fået lov at udvikle sig. For at fejre sit 10 års jubilæum har By Lassen netop lanceret en Kubus vase som matcher serien. 

Baggrundshistorien omkring oprindelsen af Kubus-vasen ved navn Lolo er så fin, så den skal du have med på vejen. I 2014 skitserede Søren Lassen (barnebarn til Mogens Lassen) idéen om Lolo vasen som havde rumsteret længe i hans hoved. Jeg talte med Søren for nylig, og han fortalte, at han tegnede vasen, da han var på ferie i Finland med sin kone som han kalder Lolo… –og ja den skarpe læser vil ganske rigtig opfange, at vasen er opkaldt efter Kubus-vasen. Det fine er, at vasen kan sænkes ned i kubusstellet, hvilket gør, at de to kun kan bruges når de er forenede. Vaseindsatsen symboliserer kvinden med dens runde former mens stellet symbolisere manden, sammen er de en enhed, hver for sig duer de ikke… Det er da en fin tanke ikk?

Jeg er sikker på at de danske kubus-elskere vil forelske sig i vasen og bringe den sammen med et Kubus stagen eller Kubus Bowl og glæde sig over at samle en lille Kubus familie. 

Vasen er tilgængelig i slutningen af februar og kan købes her

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply