Soveværelse (Bedroom)

Godnat…. I soveværelset

Planen i dag var egentlig et helt andet indlæg om en spændende nyhed, men den må vente til i morgen. Jeg har brugt hele aftenen på at chatte med jer, og det har været så hyggeligt (Hver mandag giver jeg gratis rådgivning via skype og Facebook fra kl. 20.30 -21.30). Jeg er så glad for, at så mange benytter sig af det.

Formiddagen tilbragte jeg hos Broste Copenhagen. Jeg har set bider fra den kommende efterårskollektion, og YES! -der er noget at glæde sig til. Dagen gik også med at lave videre på  soveværelset!

Vores weekend var fyldt op med arrangementer, så projekt male/indrette/bygge seng/rydde ud/på loftet, -foregik i små faser mellem fødselsdagsfester, zoologisk have tur osv. Vi er nu næsten færdige og det bliver godt…..Sengen bliver dog temmelig høj, det skal man lige vænne sig til. Jeg glæder mig til, at det er helt færdig, så I kan se det.

Indtil da, vil jeg kravle op i min høje seng og efterlade jer med inspiration fra andres flotte og personlige soveværelser….

Godnat og tak fordi i følger med, det er jeg virkelig taknemmelig for!

Nat nat
Godnat.... I soveværelset

Godnat.... I soveværelset

Godnat.... I soveværelset

Godnat.... I soveværelset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I’m going to bed after a long day. I have visited the Danish design company Broste Copenhagen and seen their beautiful autumn news. I have chatted with readers who needed interior design advice and then I have decorated our own bedroom. We are renovating our bedroom and building our own bed, you can read more about this in a few days 🙂

Now I must get some sleep…… night night

 

source: nordicdesign.ca – Keltainentalorannalla.blogspot.com – Blogg.skonahem.com – Amerrymishapblog.com

Godnat…. I soveværelset
Artikel
Godnat…. I soveværelset
Beskrivelse
Planen i dag var egentlig et helt andet indlæg om en spændende nyhed, men den må vente til i morgen. Jeg har brugt hele aftenen på at chatte
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Johanne
    maj 28, 2013 at 14:36

    Ville ønske billede nr. 1 var mit eget soveværelse 🙂

Leave a Reply