Entré -(HALLWAY) Produkt og design (Interior design)

Få styr på entréen

Jeg ved ikke med dig, men jeg er temmelig udfordret, når det gælder min entré her i vintersæsonen. Jeg synes det er voldsomt svært at optimere den meget sparsomme plads, og få lavet nogle gode løsninger.
Hos mig ser det således ud: Den uge jeg er alene er min entre sådan set overskuelig og ordentlig. Den uge jeg har børn…. BUM – en eksplosion af huer, vanter, støvler, sneakers, flyverdragter, sportstasker, skoletasker… behøver jeg at forsætte? Jeg kan seriøst ikke se gulvet, for det hele ligger bare og flyder. Jeg kunne råbe og skrige op om, at man skal hænge sin jakke, taske osv. op, men ærlig talt, der er ikke plads, og jeg forstå godt, de opgiver. Hos os er vi f.eks. umanerligt glade for sko, man skulle tro, at her boede 10 personer, når man kommer på besøg hos mig… det gør vi ikke, vi bor 3!

Jeg har brug for smukke og mega funktionnelle løsninger, som giver ro og orden! –og den slags løsninger så jeg, da jeg forleden besøgte Montana…. Se nu bare her:

Her er masser af gode løsninger, både til sko, overtøj, tasker m.m. og tjek lige, hvor lidt plads det optager!
Idéen med at male vægge og døre samme farve som møblerne er genial, fordi den skaber ro i hovedet og samler det hele meget pænt.

Se flere løsninger hos Montana.com

Få styr på entréen
Artikel
Få styr på entréen
Beskrivelse
Jeg ved ikke med dig, men jeg er temmelig udfordret, når det gælder min entré her i vintersæsonen. Jeg synes det er voldsomt svært at optimere
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply