DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

THE SOCIAL NETWORK – Dagens Poster

Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med de sociale medie. Jeg bruger alt for mange timer på dem om dagen, dog primært i forbindelse med mit arbejde. Dagens Plakat er muligvis ikke den mest kunstneriske oplevelse, men den er fed, særligt til sådan en som mig og dig som også er vild med Facebook.

Du kender sikkert flere der enten arbejder med Facebook eller bruger mange timer på Facebook. Denne plakat er da den perfekte gave til din Facebook nørd af en ven:-)

Thumbs up og ha’ en god dag. Husk at “synes godt om” Boligcious på Facebook

Plakaten kan købes her

THE SOCIAL NETWORK - Dagens Poster

It’s no secret that I love social media. I spend too many hours with facebook and twitter during the day, primarily in relation to my work. Today’s Poster may not be the most artistic experience, but it’s awesome, especially for someone like me and you who also love Facebook.

You probably know more people who either work with Facebook or spend many hours on Facebook. This poster is then the perfect gift for your Facebook geek of a friend 🙂

Thumbs up and have a good day. Remember to “like” Boligcious on Facebook

You can buy the Poster here

THE SOCIAL NETWORK – Dagens Poster
Artikel
THE SOCIAL NETWORK – Dagens Poster
Beskrivelse
Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med de sociale medie. Jeg bruger alt for mange timer på dem om dagen, dog primært i forbindelse med mit arbejde
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply