DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

LR Playtype – Dagens plakat

Plakaten i dag er fra Playtype. Jeg er ret vild med deres typografiske plakater. Design og sammensætning er altid spot on og det er altid svært at vælge hvilken der er den flotteste… det kan man simpelthen ikke!

Dagens plakat har jeg valgt fordi jeg trængte til den gule  farve på denne meget regnfulde dag. Jeg har også valgt den, fordi det er initialerne på min dejlige kollega. Det kunne også være meget sigende om vejret lige nu L…. Regn. Hvad ville LR stå for hvis du kunne bestemme? Kom nu, leg lidt med:-)

LR Playtype - Dagens plakat

The poster today are from the company ‘Playtype’. I love their typographic posters. The design and composition is always spot on and it’s always so difficult to choose which is the best one … it is impossible!

LR Playtype – Dagens plakat
Artikel
LR Playtype – Dagens plakat
Beskrivelse
Plakaten i dag er fra Playtype. Jeg er ret vild med deres typografiske plakater. Design og sammensætning er altid spot on og det er altid svært at væ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Linda
  november 8, 2012 at 14:24

  Mine børn Rasmus og Louise!

 • Reply
  Louise Kragelund
  november 10, 2012 at 23:14

  Louise (mit navn) & Rasmus (min kæreste)

 • Reply
  Rikke Mathiasen
  januar 27, 2019 at 12:06

  Hej
  Hvor kan man få lavet den fine plakat med sine initialer henne ?
  LF

  Mvh. Rikke

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 3, 2019 at 16:30

   Hej Rikke

   Det er desværre ikke plakater man kan bestille med ens forbogstaver, det er færdig trykte plakater fra PLTY

   Kh. Malene

Leave a Reply