DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Tonari no Totoro – Dagens Poster

Dagens plakat er en slags hyldest til sommeren. Stemningen på sommerengen er så autentisk, at man nærmest kan dufte blomsterne, og tonerne er lækre og gør udtrykket drømmeagtigt med et strejf af vintage.
Hele den smukke sommereng kommer i form af den elskede figur Totoro, som nogle måske kender. Totoro er japansk, og stammer fra en fantastisk japansk tegnefilm, en af de der film som tryllebinder både børn og voksne. Filmen hedder ‘Min nabo Totoro’ (Tonarie no Totoro). Hvis du ikke har set filmen, så kan jeg varmt anbefale den – også selvom du ikke har børn.

Dagen poster er designet af Victor Vercesi og kan købes hos Society6.com

Tonari no Totoro - Dagens Poster

Today’s poster is a kind of tribute to the summer. The atmosphere in the summer meadow is so authentic that you can almost smell the flowers, and the tones are delicate and makes a dreamy expression with a touch of vintage. All of the beautiful summer meadow comes in the form of the beloved character Totoro as some of you may know. Totoro is Japanese, and comes from a great Japanese cartoon, one of those movies that captivate both children and adults. The film is called ‘My neighbor Totoro’ (Tonarie no Totoro). If you haven’t seen it, I can highly recommend it – even if you don’t have children.

Today’s Poster are designed by Victor Vercesi and can be purchased from Society6.com

 

Tonari no Totoro – Dagens Poster
Artikel
Tonari no Totoro – Dagens Poster
Beskrivelse
Dagens plakat er en slags hyldest til sommeren. Stemningen på sommerengen er så autentisk, at man nærmest kan dufte blomsterne, og tonerne er lækre og gør udtrykket
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Vinnie
  oktober 26, 2012 at 14:54

  Jeg så filmen for nogle år siden – var så skudt i den – sker sjældent at jeg falder så pladask for en tegnfilm 🙂
  Måske derfor jeg synes den plakat er helt igennem sej – bringer så mange gode minder/ tanker frem 😉
  Overvejer seriøst om den skal op herhjemme

 • Reply
  Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
  oktober 26, 2012 at 22:58

  Ja det er en dejlig film, alle filmene er skønne og de tryllebinder. Jeg overvejer seriøst også at købe plakaten!

Leave a Reply